Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
jaja...de mondjuk Maxi Lopez se igen volt ismeros, mikor eloszor meghallottam...de a B csapatban eleg sok jo jatekos van, ott van Damia, meg Messi, meg Navarro...csak egy kicsit tobbet kellen fejlodniuk, meg Oleguer nem egy Barca nivoju jatekos. Vedo kell, egy olyan aki melton csereje tudna lenni Marqueznek, vagy Puyolnak...me' most a keretben nincs ilyen ember...sajnosBodi írta:Nemtom hol maradtam le,de ez a Yajour név nekem semmit nem mond....
Mert az is. Lásd szinte minden meccs, ha nem elnne Valdes akkor nagy bajba lennénk. SOkszor lyukasak vagyunk hátul , és a 2 szélsőhátvédnk sem a legjobb védekezésben, szinte 50-50 %fordítanak atámadásra és a védekezésre. De az hogy vkp nélkül játszunk teljesen non-szensz.Melkor írta:Sokan azt mondjátok, hogy [auto_cenzúra] a védelmünk, pedig mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban!!
Ennek ellenére szerintem is [auto_cenzúra] a védelmünk (Oleguer)
Ha megvesszük akkor is minek ott van Maxi,Mr. Master írta:35-36 éves Henrik Larrsonok fognak szaladgálni a pályán! Mindenesetre furcsa nagyon, de kell egy ilyen egyéniség is a csapatba. A fiatal a Maxi és Eto'o mellé. Én úgy vagyok vele, h csatárt most 1-2 két évig nem kell vennünk, max csak esetleg azt a Yajour gyereket. Vagy vmi hozzá hasonló fiatalt.
monnyuk nem is az eurobarca-fórumból szerzik az infókat, ha megakadnának a melóban, szal nem kell megijedni.Mr. Master írta:Itt mindenki mondogatja, h szrinte mi lenne a legjobb megoldás. De nekem az az érzésem, h akárki akármit mond senki nem látja tisztábban a vásálásokat és a felállásokat, mint Rijkaard, Rossel és Laporta. Szerintem eddig is mindenből a legjobbat hozták ki eddig is. Ezentúl is így lesz!
Ezzel csak 1 baj van...5 nonEu-s jatekos...kar...pedig szep lenneantiimperialista írta:Na akkor én is beírom az álomcsapatomat.
----------------------------V. Valdes--------------
Belletti-------------Puyol-----------Marquez--------------Gio
----------Xavi-----------------------------------------Deco
------------------------Riquelme--------------------
Saviola-------------------------------------------Ronaldinho
(Giuly)
----------------------------Eto'o------------------------
Ezzel az a baj, hogy szerintem ez a legtöbb ember szerint túlságosan támadó szellemű felállás, valamint kérdés, hogy Xavinak és Deconak mennyire ízlene, ha hátrébb kellene játszaniuk és nem lenne mögöttük még egy szűrő. Erősítést esetleg a két szélső védő helyén tudnék elképzelni, de nem tartom létfontosságúnak, mert a csapat így is nagyon erős lenne. Belső védőnek meg ott van még Edmilson és Oleguer.
Nagy kár, hogy azért nem jöhet ez össze, mert pont a két kedvencemet el fogják küldeni. Szívesen megnézném egyszer így a Barcát...
Rio Ferdinad ide ne jöjjön! Nem kellenek nagyképű focisták + Marquez idei formájában sztem jobb focista!Mihu írta:ez meg az én álom 11-em:
Buffon
Ashley Cole-Puyol-Rio Ferdinand-Del Horno
Vieira
Deco-Ronaldinho-Xavi
Henry-Eto'o
Na ehhez mit szóltok?????![]()
![]()