Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De jóó, hogy Te mindent jobban tudsz, nem is értem miért nem Te vagy az edző.Sanama írta: Hibája csak éppen az volt, hogy Rakitic nem kezdett, semmi több. Illetve a két lassú khv egymás mellett történő játszatása. Ott futották le őket a Valencia csatárai ahol akarták.
Ha Rakitic nem bírt egy egész meccset ( nem tudom te honnan tudod, bár azt is tudod, hogy én elkönyveltem a csapatot rossznak, biztos valami zseni vagy), akkor is inkább neki kell játszani minél többet, mert látványosan többet tud segíteni védekezni, mint Xavi, de akár még Xavi mellett is játszhatott volna, ahogy a csere után történt.
Ennyi volt a hibája.
Ki mondta, hogy nem jó, ha belátja a hibáját? Én annyit mondtam, hogy nehogy már ezért emeljük trónra, mert belátta, hogy elcseszett valamit.
Azt várom el, hogy LE vágja le a haját, legyen kopasz, járjon szürke öltönyben meccsekre, ez a minimum.Chino írta:Téged amúgy rohadtul nem értelek. Mégis mit vársz a csapattól? Vagy egyáltalán bármely csapattól. Volt Pep-el egy olyan korszakunk, amilyen megkockáztatom ilyen huzamosabb ideig nem volt a futballtörténelemben. Azt veszed alapnak? Mert akkor megjósolom, hogy a hátralévő minimum 20 éved egy nagy csalódás lesz.Sanama írta: Most már az is az erénye lesz, hogy a sokadszorra elkövetett saját hülyeségét javítja? De jó
LE felépített egy csapatot, ami eredményes és azt se lehet mondani, hogy csúnya játékot játszik. Mert, ha ez neked ronda játék, akkor nem tudom melyik csapat való neked. (talán a brazil bajnokság)
Szidhatod LE-t, és mondhatod hogy a sokadszorra elkövetett hülyeséget javítja (bár ezen nem tudom mit értesz), de Pep javította a hibáit? Olyan makacs volt, mint egy öszvér és a meccsekbe sem nyúlt bele jobban, mint Lucho. Pedig neki erősebb, mélyebb kerete is volt. Ezt csak azért írom, mert úgy veszem ki a hozzászólásaidból, hogy nálad az a csapat a léc.
Téged amúgy rohadtul nem értelek. Mégis mit vársz a csapattól? Vagy egyáltalán bármely csapattól. Volt Pep-el egy olyan korszakunk, amilyen megkockáztatom ilyen huzamosabb ideig nem volt a futballtörténelemben. Azt veszed alapnak? Mert akkor megjósolom, hogy a hátralévő minimum 20 éved egy nagy csalódás lesz.Sanama írta: Most már az is az erénye lesz, hogy a sokadszorra elkövetett saját hülyeségét javítja? De jó
Nigel írta:Kétszeres német bajnok, 1-es német kupa és 2-es német szuperkupa győztes edző. Jürgent kétszer választották meg hazájában az év edzőjének. Még jó hogy csak egy senki a sok közül.westerngom írta:
Ki a tököm az a Klopp?
Hibája csak éppen az volt, hogy Rakitic nem kezdett, semmi több. Illetve a két lassú khv egymás mellett történő játszatása. Ott futották le őket a Valencia csatárai ahol akarták.MR. TROMORT777 írta:Mi volt a hülyesége?Sanama írta: Most már az is az erénye lesz, hogy a sokadszorra elkövetett saját hülyeségét javítja? De jó
Iniesta kihagyott egy edzést, nem kezdhette.
Rakitic szétfutotta magát a PSG ellen, nyílvánvaló, hogy nem bírt volna egy egész meccsen letolni.
Mascherano-Busquets pároson át tudtak rohanni, akkor mi lett volna nélkülük?
Mascherano kellett 5. embernek a védelem előt, jól tudott kisegíteni. Mathiue kellett, mert a pontrúgásokból nagyon erős a Valencia. Egyedül Adriano kezdetésére lehet panasz. De nem tudjuk milyen állapotban volt Alba.
De igen, az is nagy erény, ha képes valaki belátni a hibáját. Guardiola számtalanszor taktikázta el magát, hogy aztán makacsul ragaszkodjon hozzá addig amíg késő nem lett.
Az a baj, Te elkönyvelted ezt a csapatot rossznak Luchoval együtt és Neked semmi sem elég.
Mi volt a hülyesége?Sanama írta: Most már az is az erénye lesz, hogy a sokadszorra elkövetett saját hülyeségét javítja? De jó
Most már az is az erénye lesz, hogy a sokadszorra elkövetett saját hülyeségét javítja? De jóMR. TROMORT777 írta:Hatalmas gratula Neki, ezt nagyon kimeccselte. Voltak gondok, de egy írtó jó Valencia ellen egy ilyen hétközi meccs után ez remek teljesítmény volt. A második félidőre remekül fogta meg a meccset a cseréivel. (Vajon mikor és melyik edzőnk mert cserélni a félidőben legutoljára?)
Összes cseréje kellett, szép volt!
Amellett nem tudom mivel tüzeli a srácokat, de tartsa meg jó szokását!
Kétszeres német bajnok, 1-es német kupa és 2-es német szuperkupa győztes edző. Jürgent kétszer választották meg hazájában az év edzőjének. Még jó hogy csak egy senki a sok közül.westerngom írta:
Ki a tököm az a Klopp?
+1MR. TROMORT777 írta:Hatalmas gratula Neki, ezt nagyon kimeccselte. Voltak gondok, de egy írtó jó Valencia ellen egy ilyen hétközi meccs után ez remek teljesítmény volt. A második félidőre remekül fogta meg a meccset a cseréivel. (Vajon mikor és melyik edzőnk mert cserélni a félidőben legutoljára?)
Összes cseréje kellett, szép volt!
Amellett nem tudom mivel tüzeli a srácokat, de tartsa meg jó szokását!
Klopp felszabadult, ne vicceljetek már, el kell takarítani Luchot és azonnal hozni a németet!!csababarca írta:Nem vagyok LE híve, de jár a második év neki, mindenképpen. 1 évből nagy tanulságokat nehéz levonni, 2 évből már kiderülne,merre is tart a fejlődés,volt e egyáltalán.
Elég volt ebből az évenkénti edzőkeringőből.
Ha addig nem kerül börtönbe...Samper írta:BL győzelem esetén újraválasztanák Bartomeut.visca el barca írta:és ez az egész építkezés akkor fog teljesen összeomlani mikor nagyzolós laporta színre lép, és hoz egy edzőt. ami főleg akkor lesz vicces, ha mondjuk két kupát is behúzunk...
BL győzelem esetén újraválasztanák Bartomeut.visca el barca írta:és ez az egész építkezés akkor fog teljesen összeomlani mikor nagyzolós laporta színre lép, és hoz egy edzőt. ami főleg akkor lesz vicces, ha mondjuk két kupát is behúzunk...
Érdekes ez, mert a szezon elején szerintem mindenki tartott ettől az évtől, a Pep-érában csúcsra járatott tiki-taka kifulladóban volt, tavaly egyenesen betlizett, a játékosok motivációjával komoly gondok voltak, szóval szerintem abban egyetértett mindenki, hogy változtatni kell. Emlékeim szerint nagyjából egyetértett abban a fórum, hogy ez egy átalakulós év, amiben egy trófeával elégedettek lennének az emberek.Sanama írta: Az egy dolog, hogy találsz 3 barcás pontot a pályán, mivel 11 van rajta, tehát van háromszög, de gondolom te sem gondoltad komolyan, hogy ezt hiányolom. Kérlek mondj példát, mikor volt egyérintős értelmes, előremutató 3szögelés utoljára egy meccsen mondjuk 5ször? Szerintem elég régre kell visszamenni.
Támadásépítés ? Erre is írtam, hogy nagyjából mi megy, csak megint nem akartál rá válaszolni érdemben, sebaj. Nem fogom újra leírni. Fárasztó, hogy fél mondatokat ragadsz ki, azokat magyarázod állandóan, amire meg nem tudsz választ adni, arra jön, hogy milyen jó a védekezés és a pontrúgás nagy fegyvertény.
Mindegy én befejeztem, örülök, hogy neked tetszik ez a taktikus, szervezett, munkás csapat, nekem nem.
Nekem nem, mert kicsit többet kell izgulni mint anno.Alcantara írta:Tavasszal már a sokadik fontos meccsen látom, hogy erőnlétben, az ellenfél csapata fölé növünk.
A City ellen, az Atma ellen, szerintem 90 perc alatt a Real ellen is, tegnap pedig egyértelműen a PSG ellen is.
Ez egy dolgot jelent: LE és Unzué remekül felkészítette a csapatot. Csak dicsérni tudom az edzői stábot, főleg azok után, hogy télen még középszernek tartottam LE munkáját.
Más jellegű focit játszunk, mint Pep idejében, jóval "munkásabbat", de rendkívül hatékonyat. (Mellesleg ez nekem sokkal jobban is tetszik.)
Abszolút egyetértek. Kellett a változás, jót tett a csapatnak és nekünk, szurkolóknak is. Eddig kiváló munkát végez LE, nem lehet rá panasz. Az én bizalmam elnyerte.Alcantara írta:Tavasszal már a sokadik fontos meccsen látom, hogy erőnlétben, az ellenfél csapata fölé növünk.
A City ellen, az Atma ellen, szerintem 90 perc alatt a Real ellen is, tegnap pedig egyértelműen a PSG ellen is.
Ez egy dolgot jelent: LE és Unzué remekül felkészítette a csapatot. Csak dicsérni tudom az edzői stábot, főleg azok után, hogy télen még középszernek tartottam LE munkáját.
Más jellegű focit játszunk, mint Pep idejében, jóval "munkásabbat", de rendkívül hatékonyat. (Mellesleg ez nekem sokkal jobban is tetszik.)
Nem írtad ezt, én meg a kritikából ezt szűrtem le. Azért is kérdeztem vissza, hogy tisztázzuk, hogy akkor ez most kritika vagy sem. Ilyen apróságokon akadsz fent. Nem azon, hogy te ezt kritikának szánod, ami szerintem nem az, leírtam szerintem miért, de kiszűröd, hogy visszakérdeztem. Nem nem írtad ezt leírom újra. Előtte levő kritika, hogy ennyi lenne a játék hibásan vagy sem röviden semmi szóval tudtam jellemezni, ami pedig nem semmi.Kritikának szántam, de megint nem a kérdésemre válaszoltál, komolyan mondom vicces vagy. Megkérdezem még egyszer... "Ki a fene írta, hogy a pontrúgás semmi lenne? Hol olvastál ilyet?"
Erre válaszolsz egy teljesen más értelmű KÉRDÉSSEL![]()
![]()
Rögtön Iniesta helyzete beugrik Szombatról, igazad van itt is egyet emeltem ki, valószínűleg nem is találnék többet....És ez helyzet nem is "mezőnyben" lévő.Az egy dolog, hogy találsz 3 barcás pontot a pályán, mivel 11 van rajta, tehát van háromszög, de gondolom te sem gondoltad komolyan, hogy ezt hiányolom. Kérlek mondj példát, mikor volt egyérintős értelmes, előremutató 3szögelés utoljára egy meccsen mondjuk 5ször? Szerintem elég régre kell visszamenni.
Én meg leírom, hogy a támadásépítés ugyanúgy védők, középpályások, Messin keresztül megy.Támadásépítés ? Erre is írtam, hogy nagyjából mi megy, csak megint nem akartál rá válaszolni érdemben, sebaj. Nem fogom újra leírni. Fárasztó, hogy fél mondatokat ragadsz ki, azokat magyarázod állandóan, amire meg nem tudsz választ adni, arra jön, hogy milyen jó a védekezés és a pontrúgás nagy fegyvertény.
Mindegy én befejeztem, örülök, hogy neked tetszik ez a taktikus, szervezett, munkás csapat, nekem nem.
A középpályáról lenne mit mondani, de fölösleges. Ha előny után elveszítjük a bajnoki címet, akkor ez LE-nek nem csak az első, hanem egyben az utolsó idénye is.ZBarca írta:LE-nek sikerült stabilizálnia a kp-t, viszont ennek Ini issza meg a levét. Businak és Rakiticnek fekszik ez a taktika, Andresnak viszont nem igazán. De vajon mi lehet a megoldás? A támadótriónknak kell a hely, ezért a spanyolnak a megszokottól hátrébb kell játszania, de szerintem jelenleg csak így lehet megerősíteni ezt a kp-t különböző okokból kifolyólag.
Ha meg az MNS-nek sem megy, akkor is van miben bíznunk; a pontrúgásokban. Régebben ritkábban szereztünk gólt szögletből, mint láttam fehér hollót, de a mostani Barcának ez is egy nagy fegyvere. Tökéletes példa erre a Vigo elleni meccsünk, az MNS szinte sehol sem volt, majd jött egy beívelés és egy fejes(!) gól.
Egyszóval ez LE első idénye itt és mégis nagyszerűen állunk. Elsők vagyunk a bajnokságban, döntősek vagyunk a kupában és a Bl-ben is a legjobb nyolc között vagyunk.
Kritikának szántam, de megint nem a kérdésemre válaszoltál, komolyan mondom vicces vagy. Megkérdezem még egyszer... "Ki a fene írta, hogy a pontrúgás semmi lenne? Hol olvastál ilyet?"Bob_Marley írta:Nem kritikának szántad, hogy kétféleképpen lövünk gólt és az egyiknek a pontrúgást említetted_?
Támadó játék felépítése ugyanaz, az általad hiányolt elmozgások, háromszögek ugyanúgy megvannak. Majd valaki betehetné a felállás képeit, azon is tisztán látszódik a játékosok elhelyezkedésén, hogy a háromszögek megvannak és a pályán is alapvető támadásépítés így történik.
Messinek eddig is helyet kellett teremteni, elmozgással, ami ugyanúgy megvan.
Középpályát szerintem már leírtam, ha nem így van kifejthetjük bővebben is.
Tőlem leírhatod, hogy te mibe szerettél bele meg mibe nem, erre szoktam azt mondani, hogy szentimentalizmus.Mit szeretnél még? Játék megvan, stabil a csapat, kevesebb gólt kapunk, ugyanúgy lövünk. Azt meg halkan megjegyzem, hogy rohadt mindegy, hogy pontrúgásból lő egy csapat gólt vagy tizenegyesből vagy bármiből. A pontrúgáshoz nem oda kell jutni? Szögletet nem ki kell harcolni? Ezt én nem érzem bajnak, sőt ez hatalmas fegyver.
Ha az lenne, hogy szétesett lenne a csapat (amire volt példa) kapkodás jellemezné játékban, akkor nem lenne játék, de ezt én nem érzem így. Azt írtad még, hogy ha elől nem megy két embernek, akkor halott a dolog ez valószínűleg így is van, mert a támadó harmad az ő feladatuk. Erre ezért nem is reagáltam, de ezt én nem érzem, hogy gond lenne, mert odáig ugyanúgy eljut a labda, s akkor közbejön az hogy Rakitic is lőtt nem egy gólt, vagy ugye pontrúgásból megint ott a veszély és ha nem megy mondjuk Neymarnak-Suareznek, akkor is maga a csapat tudja kontrollálni a meccset és ugyanúgy tud helyzeteket is kidolgozni és gólt is lőni. Vághatod a fejeket a végére, de az eredményesség azt igazolja, hogy valami csoda folytán rossz játékkal , de mégse kapunk gólt és lövünk meccsenként x-et és mellé 80-90%-kal pontosan játsszuk meg a labdát, valamint beszorítjuk az ellenfelet és birtokoljuk is 60%-ban, engedtessék meg akkor meg részemről, hogy nekem meg ez legyen elég.