Olimpia 2012
Hol tudom nézni online az olimpiát? Visszapörgettem 15 oldalt, de nem találom a linket. 

- Deus
- Boixos Nois
Kajak-kenu Férfi K–1 200 elődöntő 12:16 Dudás Miklós
Kajak-kenu Férfi C–1 200 elődöntő 12:30 Vajda Attila
Kajak-kenu Női K–1 200 elődöntő 12:51 Douchev-Janics Natasa
Úszás Férfi 10 km döntő 13:00 Gercsák Csaba
Birkózás Férfi szf. 74 kg nyolcaddöntő 14:30 Hatos Gábor–Csang Csong-jao (kínai)
Kézilabda Férfi kézilabda elődöntő: Magyarország–Svédország 18:00
------------------------------------------------------
Na, elsőre hajrááááá Dudás és Vajda!
Utána lesz a férfi 10km -es úszás! Onnan is jöhetne arany
Kajak-kenu Férfi C–1 200 elődöntő 12:30 Vajda Attila
Kajak-kenu Női K–1 200 elődöntő 12:51 Douchev-Janics Natasa
Úszás Férfi 10 km döntő 13:00 Gercsák Csaba
Birkózás Férfi szf. 74 kg nyolcaddöntő 14:30 Hatos Gábor–Csang Csong-jao (kínai)
Kézilabda Férfi kézilabda elődöntő: Magyarország–Svédország 18:00
------------------------------------------------------
Na, elsőre hajrááááá Dudás és Vajda!

Utána lesz a férfi 10km -es úszás! Onnan is jöhetne arany

Megkésve de reagálnék. A zóna az egy kiszabott hasznos,és hatásos védekezési forma,HA:Mihu írta:Erről ennyit...ilyen besz&ri védelemmel nem lehet megnyerni egy meccset egy így védekező csapattal szemben...nem is tudom hogy gondolták...nincsen rá jelző, hogy ez szakmailag mekkora hiba volt Merésztől. Egy az hogy így készült, a legnagyobb probléma pedig az volt, hogy meccs közben nem váltott, mikor tisztán látszott, hogy a zóna nem megy. A szerbek, horvátok és a montenegróiak is azért jobbak mint mi, mert emberfogással védekeznek, nem az alibi zónával. Nem is értem, hogy vízilabdában mi értelme van a zónának...csak kifáradunk, mert állandóan oda kell úszni az emberhez. Csak megyünk a labda után, és ez folyamatos úszást jelent.
1.Van mögötte egy biztos lábakon álló kapusteljesítmény( Gangl-nél megvan)
2. Az ellenfélnek a centerjátéka a fő erénye(ezzel megakadályozzuk a labdabejátszást)
3. Kevesebbet vesz ki az emberből a zóna védekezés,mint a szoros,szorosban iszonyat erőket kell mozgosítani,hogy megfogd az emberedet,egy fizikálisan annyival erősebb csapat,mint a szerb vagy az ausztrál a csajoknál,ez kb. 10-12 gólos vereséget szülne
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Régi szoftver műkdöött mikor ezt írtam.REMY írta:Jó az Renaultnak isBob_Marley írta: De idevehetem Alonsot is, mondjuk őt leginkább amiatt nem szeretem, hogy a Ferrarinál van, amikor a Benettonban szívatta a Ferrarit szimpi volt.amúgy tényleg a legjobb példa a kosarasok. Showt csinálnak és ha ennyi ember kint van akkor miért ne??
Rondo ez estben rossz példa

szerk: akkor viszont pláne nem érzem a kettős mércét, Bolttal kapcsolatban pl pláne, az hogy írtam szeretném ki nyerne, nem nyerte gratuláltam Boltnak.
Az hogy a viselkedésre írod esetleg kettős mérce, meg leírtam mi szimpatikus mi nem, de ennek nicns köze a sportteljesítményhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.10. 10:34:19-kor.

Jó az Renaultnak isBob_Marley írta: De idevehetem Alonsot is, mondjuk őt leginkább amiatt nem szeretem, hogy a Ferrarinál van, amikor a Benettonban szívatta a Ferrarit szimpi volt.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem írtam vállalhatatlan dolgokat róla, ugyanazt kell "szajkóznom" a gyerekes viselkedését nem szeretem.
Viccesen megfogalmazva ha felrúgna valakit futás közben szeretném
Iverson jó példa!!!!És beleillik a sorba!!!!Ezt elfogadom, őt nem is tudom "megmagyarázni". Mióta nem játszik mondjuk jobban bírom
De idevehetem Alonsot is, mondjuk őt leginkább amiatt nem szeretem, hogy a Ferrarinál van, amikor a Benettonban szívatta a Ferrarit szimpi volt.
sok volt a kávé, Rönóóó, előtte Minardi, utána Meki, majd Rönóóó, majd Ferrari. Ozsi
Kettős mércét nem érzem, hiába akarod,/játok ezt bemagyarázni nekem
Mert Bolttal kapcsolatban is írtam, halál korrekt volt, s KOMOLY amikro leállította a riportot, ergo akármennyire nem szeretem, ha olyat tesz akkor "szeretem".
Úgy fogalmaznék sportteljesítményt elismerem midnegyiknél úgy érzem, a szimpátiámat viszont inkább azok váltják ki, akik jóval ambiciózusabbak.
Az viszont igaz, vannak olyanok akiket az utálom szónál is jobban utálok, de Bolt ebbe nem tartozik bele.
szerk: kettős mérce fogalma lehet akkor nem tiszta nálam.
Az hogy valakinek a sporteljesítményét elismerem de nem szeretem olyan van nálam, de ezt nem nevezném kettős mércének.
ezt én se. Ozsi
Viccesen megfogalmazva ha felrúgna valakit futás közben szeretném

Iverson jó példa!!!!És beleillik a sorba!!!!Ezt elfogadom, őt nem is tudom "megmagyarázni". Mióta nem játszik mondjuk jobban bírom

De idevehetem Alonsot is, mondjuk őt leginkább amiatt nem szeretem, hogy a Ferrarinál van, amikor a Benettonban szívatta a Ferrarit szimpi volt.
sok volt a kávé, Rönóóó, előtte Minardi, utána Meki, majd Rönóóó, majd Ferrari. Ozsi
Kettős mércét nem érzem, hiába akarod,/játok ezt bemagyarázni nekem

Mert Bolttal kapcsolatban is írtam, halál korrekt volt, s KOMOLY amikro leállította a riportot, ergo akármennyire nem szeretem, ha olyat tesz akkor "szeretem".
Úgy fogalmaznék sportteljesítményt elismerem midnegyiknél úgy érzem, a szimpátiámat viszont inkább azok váltják ki, akik jóval ambiciózusabbak.
Az viszont igaz, vannak olyanok akiket az utálom szónál is jobban utálok, de Bolt ebbe nem tartozik bele.
szerk: kettős mérce fogalma lehet akkor nem tiszta nálam.

ezt én se. Ozsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.10. 09:56:44-kor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bizony, nekem is a kettős mérce a fő gondom, de hát tudjuk be, hogy létező fogalom. Bobnál biztos 
Amúgy a Rondo "előtte táncikál e vagy sem" témához...
a kosarasoknak a meccsek előtt ugyanúgy megvan a bemutatásuk, mint az atlétáknak, akkor ők is lenyomnak csomó figurát, nem csak robot mód befutnak a pályára, sokan kitalálnak különböző konfigurációkat a csapattársakkal is. Szerintem még élő ember emiatt nem titulálta őket bohócnak, mert nem is kell. Aztán elkezdődik a meccs (Boltnál a futás) és komolyan veszik, de ha gála fíling kialakul, (Bolt nagy előny), már ők is olyan dolgokat engednek meg,amit amúgy nem. Szóval ez megfigyelhető pont a kosarasoknál is.
Futóknál meg annyi a bemutatás,amikor felsorolják a neveiket, nah itt vitt bele egy kis színt Bolt, ahogy a kosarasok már elég rég óta megteszik pl.

Amúgy a Rondo "előtte táncikál e vagy sem" témához...
a kosarasoknak a meccsek előtt ugyanúgy megvan a bemutatásuk, mint az atlétáknak, akkor ők is lenyomnak csomó figurát, nem csak robot mód befutnak a pályára, sokan kitalálnak különböző konfigurációkat a csapattársakkal is. Szerintem még élő ember emiatt nem titulálta őket bohócnak, mert nem is kell. Aztán elkezdődik a meccs (Boltnál a futás) és komolyan veszik, de ha gála fíling kialakul, (Bolt nagy előny), már ők is olyan dolgokat engednek meg,amit amúgy nem. Szóval ez megfigyelhető pont a kosarasoknál is.
Futóknál meg annyi a bemutatás,amikor felsorolják a neveiket, nah itt vitt bele egy kis színt Bolt, ahogy a kosarasok már elég rég óta megteszik pl.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Pontosan, megértettem, de nem tudom elfogadni, mert szerintem ez szimplán kettős mérce, valaki valamiért bírsz akkor az csinálhat bármit ( Rondo, José... ), akit meg nem, az szintén csinálhat akármit, őt nem bírod ( pl. James, bár tudom, idén írtad h mennyire összeszedett stb, de utálod ). Ezzel nincs is semmi baj, csak azt nem tudom elfogadni, hogy valakit azért utálsz, mert bohóckodik, és valakit meg azért szeretsz, mert gátlástalanul, nagyképűen, undorító módon kezel mindent és mindenkit, vagy a másik aki nem fog kezet meccs után, üvöltözik az edzővel ha lecseréli ( mert ugye szerinted ez a jó hozzáállás és "csendesen, visszafogottan elfogadta, hogy megnyerték" ), flegmázik az újságírókkal. Még Hamiltont megértem, hogy a nyerési szándékát díjazod akkor is, amikor lehetetlen helyzetekben megy be és kilöki a másikat, elrontva a versenyét...de a többi nekem felfoghatatlan akkor is, de hát nem vagyunk egyformák.
Mondjuk Bob olyan "rosszakat" sorolt, ahová pl Iverson simán berakható, és Bob te őt sem szereted...
Most komolyan az baj, hogy az ő nemzete nyeri a futást totálisan, és lefotózza Blaket? Gondolom akkor szidtad Eto'o-t is, amikor elkérte a Nikont ugye?
Nagyon nagy forma a srác, és stílusos, ráadásul azért derült már ki párszor, hogy mennyire tisztelettudó is.
Valóban Ozsival most egyetértek, hogy nem kell szeretned Bob, de legalább ne írj ilyen teljesen vállalhatatlan dolgokat róla
Most komolyan az baj, hogy az ő nemzete nyeri a futást totálisan, és lefotózza Blaket? Gondolom akkor szidtad Eto'o-t is, amikor elkérte a Nikont ugye?
Nagyon nagy forma a srác, és stílusos, ráadásul azért derült már ki párszor, hogy mennyire tisztelettudó is.
Valóban Ozsival most egyetértek, hogy nem kell szeretned Bob, de legalább ne írj ilyen teljesen vállalhatatlan dolgokat róla

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Először is nem voltam soha Jordan fan. 
Rondo-s rész meg az NBA döntőre is igaz, megnyerte a Celtics (rendben akkor lehet mondani egy "senki" volt még) lehozták, mindenki őrjöngött már a padon és ünnepelte a bajnokságot, ő meg veszekedett Doc-kal hogy miért hozta le.S visszafogottan tudomásul vette megnyerték.De a többiek ezt nem tennék, s Rondo se hiszem.
D
Rondora emlékszem azokra az esetekre mikor védtem, mindig azt hoztam fel példának, hogy az öltözőben egy visszafogott ember, s írtam is már nem egyszer ő is tud hisztizni, hajaj s az egész világ az ellensége, de mikor pl Dávid Kornél mondta, hogy csapatbomlasztó Rondo, az nem fedi teljesen a valóságot.
Konkretizálom, nem úgy értem nem dobja el középtávolról és az a baj vele kapcsolatban sokszor, hanem pont amiatt, hogy sokszor már idegesítően önzetlen s beletesz plusz flikkflakkot (lehet modnani nagyképű...)s eladja a labdát, olyankor vissza lehet akár a meccs közben is mikor ha úgy adódik írok, osztom is rendesen.Ezekről a baromságokról kellene leszokjon. ezt is írtam nem egyszer.
Ez a te kérdésedre még válasz, hogy mondjak oylat a kedvenceim közl akik csak it"s okayt mondanak.
Rondotól láttál olyat, hogy elkezd meccs előtt táncikálni, vagy meccs végén???Lehet mondani, de hogy ő meccs közben teszi nem egyszer, hogy szertelen, ezt aláírom, de pl ő olyan nem fog kezet meccs után, paraszt dolog???Igen
Hamilton, Djokovic, Mourinho detto.
De mégis jobban elfogadom, mint mondjuk a "képmutató" ökörködést.
Boltból ami nekem meg van, hogy előtte, utána, közben állandóan a komolytalanság, nekem ez nem tetszik benne.
Ismét hasonlókat tudok írni mint az előbb, bár gondolom megértetted előbb is
De nem fogadod el.
Szóval: Azt hogy egy sportoló úgy akarjon nyerni, hogy mindent megtesz, akár aljasságot is felhasználva, valahol erénynek fogom fel, mert az ilyesfajta affinitás, győzni akarás szimpatikus.
Nem a hogyanja, hanem a miértje!Tehát a pszichikája, hogy 110ű%ot megteszek érte.
S ismerve a sportlélektant mindenki ilyen, ki jobban ki kevésbé.Bolt is nyerni akar nem kérdés, de "jópofizva" lazára véve a figurát nekem azt sugallja, kevésbé van meg benne a tűz.De még ez sem teljesen fedi a valóságot, egyszerűen ahogy az egész tálalva van, nem szimpatikus, nem szeretem az ilyen showman féléket.
Jobban szeretem azokat, akik még ha túlzó módon, paraszt módon is, de nem tudnak veszíteni.Még ha a sport alapja is, hogy hajtsunk fejet azelőtt aki megvert.Ebben lehet egyedül ellentmondás, ezért írtam, hogy szeretem valahol ezeket a "rossz" arcokat, izgalmasak számomra a pszichikájuk, a mérhetetlen túlfűtöttségük.

Rondo-s rész meg az NBA döntőre is igaz, megnyerte a Celtics (rendben akkor lehet mondani egy "senki" volt még) lehozták, mindenki őrjöngött már a padon és ünnepelte a bajnokságot, ő meg veszekedett Doc-kal hogy miért hozta le.S visszafogottan tudomásul vette megnyerték.De a többiek ezt nem tennék, s Rondo se hiszem.
D
Rondora emlékszem azokra az esetekre mikor védtem, mindig azt hoztam fel példának, hogy az öltözőben egy visszafogott ember, s írtam is már nem egyszer ő is tud hisztizni, hajaj s az egész világ az ellensége, de mikor pl Dávid Kornél mondta, hogy csapatbomlasztó Rondo, az nem fedi teljesen a valóságot.
Konkretizálom, nem úgy értem nem dobja el középtávolról és az a baj vele kapcsolatban sokszor, hanem pont amiatt, hogy sokszor már idegesítően önzetlen s beletesz plusz flikkflakkot (lehet modnani nagyképű...)s eladja a labdát, olyankor vissza lehet akár a meccs közben is mikor ha úgy adódik írok, osztom is rendesen.Ezekről a baromságokról kellene leszokjon. ezt is írtam nem egyszer.
Ez a te kérdésedre még válasz, hogy mondjak oylat a kedvenceim közl akik csak it"s okayt mondanak.
Rondotól láttál olyat, hogy elkezd meccs előtt táncikálni, vagy meccs végén???Lehet mondani, de hogy ő meccs közben teszi nem egyszer, hogy szertelen, ezt aláírom, de pl ő olyan nem fog kezet meccs után, paraszt dolog???Igen
Hamilton, Djokovic, Mourinho detto.
De mégis jobban elfogadom, mint mondjuk a "képmutató" ökörködést.
Boltból ami nekem meg van, hogy előtte, utána, közben állandóan a komolytalanság, nekem ez nem tetszik benne.
Ismét hasonlókat tudok írni mint az előbb, bár gondolom megértetted előbb is

Szóval: Azt hogy egy sportoló úgy akarjon nyerni, hogy mindent megtesz, akár aljasságot is felhasználva, valahol erénynek fogom fel, mert az ilyesfajta affinitás, győzni akarás szimpatikus.
Nem a hogyanja, hanem a miértje!Tehát a pszichikája, hogy 110ű%ot megteszek érte.
S ismerve a sportlélektant mindenki ilyen, ki jobban ki kevésbé.Bolt is nyerni akar nem kérdés, de "jópofizva" lazára véve a figurát nekem azt sugallja, kevésbé van meg benne a tűz.De még ez sem teljesen fedi a valóságot, egyszerűen ahogy az egész tálalva van, nem szimpatikus, nem szeretem az ilyen showman féléket.
Jobban szeretem azokat, akik még ha túlzó módon, paraszt módon is, de nem tudnak veszíteni.Még ha a sport alapja is, hogy hajtsunk fejet azelőtt aki megvert.Ebben lehet egyedül ellentmondás, ezért írtam, hogy szeretem valahol ezeket a "rossz" arcokat, izgalmasak számomra a pszichikájuk, a mérhetetlen túlfűtöttségük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.10. 09:37:17-kor.

Amit írtam/írtunk, arra ez nem magyarázat...az nem válasz, hogy te a rosszakat szereted, és a bohóckodást meg nem, mert hogy megalázó az ellenfelek számára...Michael Jordan nem volt megalázó, amikor bemondta a játék előtt az emberének hogy na most figyelj, aztán átzsákolta és nézett az arcába fél percig? Vagy oké, anyázod Rondot, de ha valaki támadja, azonnal megvéded, mert hogy ő csak nyerni akar és milyen szerény és stb...miközben az, hogy nem dobja el, mert nem képes bedobni, nem egyezik a szerénységgel közel sem...de tényleg lehetne ezt napestig sorolni...mondj egyet a kedvenceid közül, aki olyan, hogy megcsináltam, vb-t/olimpiát/NBA-döntőt stb nyertem, de csendben lehajtott fejjel mondom hogy it's okay...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt tudom csak írni.Bob_Marley írta: Lehet a "rosszakat" szeretem nem tudomValahogy mint írtam is a gyerekes viselkedés jobban "felbosszant" mint mondjuk a győzelemért akár "aljas" eszközt is bevetek.
Mert ott meg van a maximális affinitás, amit meg nagyon magasra tartok, na
Félre értés ne essék, SPORT értékéből soha nem is von le semmit, nem is érzem hogy írtam volna hogy emiatt nem kedvelem, elismerem jelenleg leggyorsabb.
Nagyképűséget nem említettem

Szembenyúlást azért emlegetem, mert az a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb, nem fogom a "bűnlajstromát" végigírni, ez a legszembetűnőbb (szép asszociációval

Amúgy Hamiltont kihagytátok

Rondo ha hülye, akár meccs közben is rendre "anyázok" is miatta, őt USA-ban is a flegmasága, parasztsága miatt nem szeretik, az hogy nagyképű lenne nem hiszem hogy igaz, sőt már néha könyörgök a TV előtt ülve, hogy legyen benne kicsit nagyobb vállalkozókészség, s legyen nagyképűbb és tolja oda a nagyok arcába labdát.Általában akkor szoktam őt nagyon védeni, mikor előkerül, hogy nem csapatember, meg bomlasztó személyiség, na pont Rondo az, aki valóban egy magának való ember, de a pályán megdöglik a győzelemért, s a csapattársakat húzza.
A felsoroltaknál mindegyikre azt tudom írni, valahol meg nem értett zsenik, s viselkedésre akiket írtam szeretek valóban inkább a "rossz" oldalon vannak, nem is értem sokszor a viselkedésüket, de valahol meg látom bennük a jót, s a maximális győzni akarás minden áron, akár aljas áron kevésbé zavar, sőt az efajta elhivatottságot nagyon szeretem.
Nagyon leegyszerűsítve veszek 5 embert Djokovic-Rondo-Hamilton-Mourinho-Bolt mindegyik kiemelkedő a saját műfajában, de ha valaki nagyon laza, hülye (nem tudok rá jobb szót) azt kevésbé szeretem, sőt inkább nem szeretem mint azt, aki még ha lehet rossz is, de minden esetben a 100%ot teszi meg a győzelemért.(nyilván pl Bolt is inkább fut WR-t olyan versenyen ahol plusz pénz van rajta, de valahol meg megalázó a többiek felé, hogy lelassít aztán megy vigyorogni mint egy tejbetök) És ha megvan akkor sem a jópofa kisdiák, hanem tudja megcsinálta megyünk tovább (lehet mondani mint egy robot).
Nem látom az ellentmondást, amit pl ozsi írt.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kb arra akartam kilyukadni (igaz Rondot kihagytam, Djokot meg írta más helyettem) mint Tocy.
Bob!
Bolt "feladata" nem a bohóckodás? Oké, mi is a feladata? Azt nem végzi el tökéletesen, sőt eddig nem látott módon? De. Szóval a SPORT értékéből nem von le sokat,hogy úgy fűszerezi ezt, ahogy. Ég és Föld Mourinho eszközeihez képest. Őt meg nem utálod, pedig inkább trógerkedik, és használ undorító eszközöket (látom Te főképp csak a szembenyúlást emlegeted, pedig azelőtt és azután is volt neki számtalan még rosszabb megnyilvánulása, igaz verbálisan """csak""") ez a totális ellentmondás szúr szemet (hehe ha már Jose...) nekem is, meg ahogy látom még páraknak.
De tényleg itt van Rondo is, aki a saját sportjában még negyed annyit nem tett le mint Bolt az övében, mégis jellemző ugyanúgy rá a lazaság, bohóckodás, és a többi, a Mourinho féle dolgok pedig nem, Őt vhogy még is bírod.
Djokot lehetne írni megint csak.
Jah a nagyképűségről annyit,hogy Bolt nem az Olimpiai címei után kezdte ezt, ALAPBÓL benne van/volt neki ez a személyiségében, és ettől még a lehető legprofibban végezte a dolgát, annyi a bűne,hogy nem fapofával, mint egy robot....
Bob!
Bolt "feladata" nem a bohóckodás? Oké, mi is a feladata? Azt nem végzi el tökéletesen, sőt eddig nem látott módon? De. Szóval a SPORT értékéből nem von le sokat,hogy úgy fűszerezi ezt, ahogy. Ég és Föld Mourinho eszközeihez képest. Őt meg nem utálod, pedig inkább trógerkedik, és használ undorító eszközöket (látom Te főképp csak a szembenyúlást emlegeted, pedig azelőtt és azután is volt neki számtalan még rosszabb megnyilvánulása, igaz verbálisan """csak""") ez a totális ellentmondás szúr szemet (hehe ha már Jose...) nekem is, meg ahogy látom még páraknak.
De tényleg itt van Rondo is, aki a saját sportjában még negyed annyit nem tett le mint Bolt az övében, mégis jellemző ugyanúgy rá a lazaság, bohóckodás, és a többi, a Mourinho féle dolgok pedig nem, Őt vhogy még is bírod.
Djokot lehetne írni megint csak.
Jah a nagyképűségről annyit,hogy Bolt nem az Olimpiai címei után kezdte ezt, ALAPBÓL benne van/volt neki ez a személyiségében, és ettől még a lehető legprofibban végezte a dolgát, annyi a bűne,hogy nem fapofával, mint egy robot....

Bob, én csak azt nem értem benned sose, hogy hogy lehet ennyire másképp látni ugyanazokat a dolgokat...miért unszimpatikusabb ( ráadásul ennyire, hogy folyamat dobálod rá azt amit nem kellene ) Bolt, és akkor miért véded folyamatosan a legalább ennyire nagyképű Rondot, aki elbohóckodja a ziccereket bicskanyitogató módon, meg hát mögötti passzokkal elszórja a labdákat stb...ugyanúgy baromira nagyképű, ugyanúgy bohóckodik, ő ráadásul meccs közben, Bolt meg inkább utána. Vagy Djokovic hisztijei...azt meg egyáltalán nem tudom megérteni, hogy mégis miért tudod jobban utálni Boltot, mint Josét a viselkedéséből eredően? Tehát szerinted némi humor, oké legyen: nagyképűség irritálóbb, mint Mourinho elképesztő patkányságai? Komolyan nem vágom...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Istenem, hogy sikerült ennyire egy dologra koncentrálnod...ozsimiki írta:....

Bolt rendkívül infantilis egy sportoló én nagyon nem szeretem emiatt, az hogy megemlíti esetleg valaki a másik végletet hogy legalább nem temetésre megy, nem érv.
Ellehet ökörködni, de nem folyton, nem az a "feladata" hogy újságíróknak mosolyogjon meg tegye az agyát, meg elkérjen fényképezőgépet, hülyüljön, könyörgöm ez nem a játszótér

Boltos témában nem értünk egyet, de ezt szerettem volna tisztázni, az meg hogy mi Bobos jelző ismét elég degradáló volt, nem értesz velem egyet rendben.
Leírtam miért nem szeretem, megindokoltam, utána példát is említettem (ami továbbra is a nem megfelelő viselkedésre volt példa) ezek szerint ez a Bobos jelző

Utolsó előtti mondattal meg legalább egyet értek

Ja és ha már tisztelet akkor:
http://www.hindustantimes.com/Specials/ ... 11259.aspx
Tudom-tudom más tészta a szembenyúlás, csak a mihez tartás végett.
S Lewistól is meglepő hogy doppinggal vádolja (nem mintha senki nem tudná) meg nyilván a szőlős is savanyú miután a jamaicaiak verik az USA-t, de ez sem egy tisztelettudó megoldás ráadásul minden idők talán legjobb futójával szemben

- Deus
- Boixos Nois
Ez azért... höhö 
Usain Bolt -al mi történik 100m -es futás alatt? kb ez:
http://www.youtube.com/watch?v=zzSpPaCI ... =endscreen
Még így is elsőként ér célba.

Usain Bolt -al mi történik 100m -es futás alatt? kb ez:
http://www.youtube.com/watch?v=zzSpPaCI ... =endscreen
Még így is elsőként ér célba.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezúttal kivételesen örülök,hogy a többséghez tartozok,és nem a Bob-Veb vonulathoz. (ha egyikőtök csajból lenne, már tervezném a lagzit, eskü
)
Bolt zseniális karakter, és nem csak azért mert szimplán is egy zseni
Mourinhohoz hasonlítani, egy bohóckodó, ámde senkit meg nem sértő, és nem bántó, eddigi legnagyobb futóGÉNIUSZT meg egyszerűen olyan Bobos. más jelző ide nem is kell. Emberileg attól még nem volt senki kevesebb,hogy lazábban, humorosabban állt oda egy-egy nagy versenyhez (Bolt), de attól igen, ha a sajátjai ösztönzése mellett az ellenfél porba tiprása, és szidalmazása a fő fegyvere, tiszteletről nem is beszélve. (jose)
és mielőtt jönnél azzal,h ezzel azt akarom mondani, hogy kötelező lenne szeretned a jamaicait, hát egyáltalán nem ezért írtam, természetesen nem kell, csak az összevetéseiddel teljesen nem értek egyet, meg pár utalásoddal.
ma 10.30tól pedig ismét Hajrá Magyarok!
Ebben biztosan egyetértünk

Bolt zseniális karakter, és nem csak azért mert szimplán is egy zseni

Mourinhohoz hasonlítani, egy bohóckodó, ámde senkit meg nem sértő, és nem bántó, eddigi legnagyobb futóGÉNIUSZT meg egyszerűen olyan Bobos. más jelző ide nem is kell. Emberileg attól még nem volt senki kevesebb,hogy lazábban, humorosabban állt oda egy-egy nagy versenyhez (Bolt), de attól igen, ha a sajátjai ösztönzése mellett az ellenfél porba tiprása, és szidalmazása a fő fegyvere, tiszteletről nem is beszélve. (jose)
és mielőtt jönnél azzal,h ezzel azt akarom mondani, hogy kötelező lenne szeretned a jamaicait, hát egyáltalán nem ezért írtam, természetesen nem kell, csak az összevetéseiddel teljesen nem értek egyet, meg pár utalásoddal.
ma 10.30tól pedig ismét Hajrá Magyarok!
Ebben biztosan egyetértünk

A román sajtó méltatja Magyarország sportéletét!
Ez sem mindennapi.
Akit esetleg a román link érdekel:
http://www.realitatea.net/ungaria-tara- ... 85192.html

Akit esetleg a román link érdekel:
http://www.realitatea.net/ungaria-tara- ... 85192.html
- MatyiG
- Adminisztrátor
Holnap:
Férfi 4x400 váltó
08.10. 22:20 döntő
Hatos Gábor birkózó 14:00
Dudás Miklós, Vajda Attila, Janics Natasa kajak-kenu 10:30-tól
elődöntő 08.10. 18:00 MAGYARORSZÁG - Svédország kézi
Gercsák Csaba 10 km úszás 13:00
az 5–8. helyért 08.10. 19:30 MAGYARORSZÁG - Ausztrália póló
Holnap is el leszünk látva.

Férfi 4x400 váltó
08.10. 22:20 döntő
Hatos Gábor birkózó 14:00
Dudás Miklós, Vajda Attila, Janics Natasa kajak-kenu 10:30-tól
elődöntő 08.10. 18:00 MAGYARORSZÁG - Svédország kézi
Gercsák Csaba 10 km úszás 13:00
az 5–8. helyért 08.10. 19:30 MAGYARORSZÁG - Ausztrália póló
Holnap is el leszünk látva.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igazad van ne kezdjünk bele ebbe, ez legyen jó zárszókanty írta: Mi nem, Ő igen.![]()

Lehet a "rosszakat" szeretem nem tudom

Mert ott meg van a maximális affinitás, amit meg nagyon magasra tartok, na de ne menjünk bele, Boltnak grat kiemelkedik a mezőnyből ez vitathatatlan.
szerk: zola8787 nem sikerült értelmezned amit írtam, de hagyjuk

Bolt-ot ne hasonlítsuk Mourinho-hoz. Usain ahol elindul azt megnyeri, szerintem úgy nagyképűsködik ahogy akar, neki teljes mértékben van mire. (amúgy szerintem nem nagyképűség amit csinál, ennyire laza, gondolom a drogok tetszik, amiktől ennyire gyors, vagy a fű, hát jamaicaiBob_Marley írta:
Kicsit olyan nekem mint Mourinho (bele ne kössön senki mindkettő "deviáns". Nem tud viselkedni az egyik ökörködik másik hókuszpók) Emberileg nem szeretem, de el kell ismerni nagyon jók.
Bolt is olyan hogy iszonyat túlzó már amit művel, ez a kamerás is dolog...Egy Olimpiai döntő után ilyet nem csinálunk.

Mi nem, Ő igen.Bob_Marley írta:.Egy Olimpiai döntő után ilyet nem csinálunk.

Montenegró-Spanyolország 13-13, női kézilabda elődöntő. Elég kemény meccs idáig, szoros lesz a második félidő.
Elég tüzesek a montenegrói lányok.

szerk:
Rondo se tud viselkedni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezért írtam nyeregetett, meg tehetséges volt, s az is most is!
Azért szerintem vannak még a világon rajtunk kívül is akik nem tudják "befogadni" ezt a 0-24 ökörködést.
Hozzáteszem amit múltkor csinált na az korrekt volt, s a le a kalappal előtte, hogy meghallotta a himnuszt s leállította a riportot!
Kicsit olyan nekem mint Mourinho (bele ne kössön senki mindkettő "deviáns". Nem tud viselkedni az egyik ökörködik másik hókuszpók) Emberileg nem szeretem, de el kell ismerni nagyon jók.
Bolt is olyan hogy iszonyat túlzó már amit művel, ez a kamerás is dolog...Egy Olimpiai döntő után ilyet nem csinálunk.
Mondjuk Djokovicot is szeretem és ő se tud viselkedni
De Bolt állandóan hülyéskedése annyira gyerekes, hogy jobban "irritál" mint Djokovic hisztije
Azért szerintem vannak még a világon rajtunk kívül is akik nem tudják "befogadni" ezt a 0-24 ökörködést.
Hozzáteszem amit múltkor csinált na az korrekt volt, s a le a kalappal előtte, hogy meghallotta a himnuszt s leállította a riportot!
Mondjuk Djokovicot is szeretem és ő se tud viselkedni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.09. 22:58:36-kor.

-
- aka Game90
FcbarcaAugusztusHuszonhét-nél a pontkanty írta:Miért is? BBC-n néztem.Game90 írta: Szabó Gábornak ajánlom Bob-ot, ő nem szereti Bolt-ot![]()

Én úgy vagyok vele, hogy inkább hülyéskedjen, mint hogy úgy álljon a rajtvonalnál, mint aki temetésre menne.
Legnagyobb forma az ember

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
inkább legyen nagyképű... főleg ha van mire.visca el barca írta:én sem szeretem. sőt. lehet h humorosnak meg lazának tartják egyesek, sztem csak szimplán nagyképű. jó, lehet h ilyen a jamaicai fű, akarom mondani a jamaicai mentalitás, de nekem akkor sem szimpi.
Vagy legyen olyan mint általában a magyarok ,hogy szerénynek tűnünk, de amikor jön a nyomás akkor agyon nyom, mert semmi magabiztosság nincs. Ezeknek olyan önbizalmuk van, hogy hihetetlen. Én is nagyképű lennék ha lenne mire.
Powell meg ahogy Kanty mondja, soha nem nyert semmi érdemit, sajnos. Pedig megérdemelte volna.