noname írta:Megtudhatom h miből következtetted azt ki h Cuenca előtte van a rangsorban?
Jogos kérdés!

Nyilván nem tehette be Afellayt...ráadásul Villa is kidőlt, ezért is került előtérbe Cuenca, és Tello is.
Csupán arra céloztam hogy emlékeim szerint amikor idejött sokszor inkább kísérletezgetett másokkal, tolta fel pl Init a támadósorba, mint Afellayt. Nem kapott túl sok lehetőséget, akkor sem amikor kaphatott volna. Most egy igen hosszú sérülésből visszatérve idő kell neki amíg felveszi a ritmust, de félő hogy nem lesz erre lehetősége. Cuencánáál pl jobban érzem a bizalmat Pep részéről, legalábbis nekem ez jött le. De nyilván ember legyen a talpán aki meg mondja mi jár Pep fejében.
Mindenesetre szerintem nyáron lesznek kérői és könnyedén rábólinthat egy ajánlatra, és nem hiszem hogy nagyon marasztalnák. Viszont ha esetleg marad talán a következő idényben meghatározóbb csapattag lehet. Én a maradása mellett vagyok, mindig is kedveltem a játékát, és sok lehetőséget látok benne!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***