Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

első pár (2) szavaddal maximálisan tudok azonosulni, nekem is volt tegnap kisebb műtétem, amely során agysejteket távolítottak el sikeresen...barcafan0911 írta:A másnaposság gyötrelmei közepette jutott eszembe hogy ismét saját nevelésű gólszerzőink voltak. Sőt, egy olyan létfontosságú meccsen ami a bajnoki címről döntött(?), saját nevelésű csatár hármas kezdett. Amúgy a kezdőben 8 saját nevelésű játékos kapott helyet.
Szerintem is könnyű észrevenni, hogy csapatként jobb a Barca a madridnál. Arról nem is beszélve, hogy a clasicón oda-vissza nyertünk, és a Realnak több hajrában megnyert meccse volt, míg mi pl öngóllal ikszeltünk a hajrában stb. stb. azaz még a szerencse sem igazán állt mellettünk.Rivaldo11 írta:Valamibe kapaszkodniuk kell. Gondolom arró kellemetlen lenne értekezni, hogy ellenünk kettőből kettő cumi, rugott gól nélkül, a négy félidő alatt összesen kb 4 helyzettel.Xaby írta:
belenéztem a madridistába...
hihetetlen...
szidják a sevilla-Barca bíróját, hogy 2-3-nál nem adott meg egy 11-est a hazaiaknak.
ezredszer kell leírnom, mennyire szánalmasak....
a bilbaos gyerek jogtalan piros lapjáról egy szót sem ejtenek.
Mi érdemeljük meg a bajnoki címet, egész egyszerűen azért, mert sokkal jobbak vagyunk a madridnál. De a Valladolid ellen még fel kell tenni a pontot az i-re.
Valamibe kapaszkodniuk kell. Gondolom arró kellemetlen lenne értekezni, hogy ellenünk kettőből kettő cumi, rugott gól nélkül, a négy félidő alatt összesen kb 4 helyzettel.Xaby írta:
belenéztem a madridistába...
hihetetlen...
szidják a sevilla-Barca bíróját, hogy 2-3-nál nem adott meg egy 11-est a hazaiaknak.
ezredszer kell leírnom, mennyire szánalmasak....
a bilbaos gyerek jogtalan piros lapjáról egy szót sem ejtenek.
Ezt elég erős túlzásnak érzem.Xaby írta:néztem a margit meccs ősszefoglalóját. 2., 3. góljuk tipikusan margitos. Flipper, pattog ideoda, aztán gól. Ne haragudjanak rám a madrid drukkerek, de ez csak mák....101 gól ide vagy oda, kábé 75 góljuk nem kidolgozott helyzez volt.
Maxwell kiesett. http://blaugrana.hu/?modul=oldal&tartalom=874590aynas írta:hol lehet megnézni, hogy kinek hánysárgája van?
uccsó meccsről valaki fog hiányozni sárgák miatt?
Maxwell kihagyja az uccsó meccset elvileg. Másról nem tudok.aynas írta:hol lehet megnézni, hogy kinek hánysárgája van?
uccsó meccsről valaki fog hiányozni sárgák miatt?
Azért S. Ramos gólja szerintem adta....Xaby írta:Május 15, 21:00
a motivációval úgy érzem nem lesz gond.
más...
néztem a margit meccs ősszefoglalóját. 2., 3. góljuk tipikusan margitos. Flipper, pattog ideoda, aztán gól. Ne haragudjanak rám a madrid drukkerek, de ez csak mák....101 gól ide vagy oda, kábé 75 góljuk nem kidolgozott helyzez volt.
CSAKABARCA!!!!!
Jobbfelső sarok.bszilard10 írta:Sracok tudja valaki hogy jovo heten mikor jatszunk?szombat vagy vasarnap?