Ő kapta a döntőt?! Mindenki jobb nála a stábból...kanty írta:Szerintem sincs nagy gond velük. Van néhány hiba, de azért ez megbocsájtható. Egyedül Gundel az aki nekem nem jön be, Nem értem, h miért ő kapta a döntőt.![]()

Ő kapta a döntőt?! Mindenki jobb nála a stábból...kanty írta:Szerintem sincs nagy gond velük. Van néhány hiba, de azért ez megbocsájtható. Egyedül Gundel az aki nekem nem jön be, Nem értem, h miért ő kapta a döntőt.![]()
Ma Egri: "Néha kábé annyi mozgás van a pályán, mint egy csocsóasztalon."menczel írta:...
Szerintem ez jo hogy hulyulnek..legalabb az unalmas meccseken is van valami mokastorrentkiller írta:most megy a holland - japán meccs.
Elkezdi a kommentátor: " Jól fog mutatni az életrajzában, megelőzött egy hondát"
Ezek direkt mennek a minél nagyobb hülyeségre?
"Minden japán védekezik.... persze a pályán lévőkre gondolok." Ez picit durva volt, de röhögtem.sjd írta:"Van Bommel szabálytalanul szerel, de neki ez a profilja"torrentkiller írta:most megy a holland - japán meccs.
Elkezdi a kommentátor: " Jól fog mutatni az életrajzában, megelőzött egy hondát"
"Van Bommel szabálytalanul szerel, de neki ez a profilja"torrentkiller írta:most megy a holland - japán meccs.
Hát igen, nem játszott középhátvédet. Amúgy még ő is mondta kb az 50-ik percben, hogy Abidal játszik jól, ő javítja ki Gallas hülyeségeit. Na és ebben igaza is volt. Tényleg így volt, a 11-esig csapata legjobbja volt és lehetett látni, hogy ő legalább küzd. Aztán egy hiba miatt így kipécézte. Nem saját posztján ez bőven belefér. (persze a franciáknak nem,de erős őt fő bűnbaknak beállítani, talán támadni kellett volna...)sjd írta:"Abidal a Chelsea elleni BL-elődöntőben is középhátvédet játszott"
Nem elég h rosszul tudja, de még jól fel is húztam magam azon a piros lapon megint
Akkor most gondolj arra, hogy mi lett az eredmény és kisimul az arcodsjd írta:"Abidal a Chelsea elleni BL-elődöntőben is középhátvédet játszott"
Nem elég h rosszul tudja, de még jól fel is húztam magam azon a piros lapon megint
Ha már Horti ez kegyetlen tőle: http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734cmiihii írta:Ha már ő a Mindenható,akkor sztem jobban örülne,ha a nevén szólítanák:Fernando írta: Egyébként Sk-s kommentátorok: HORTHY AZ IIIISTEEEN!
HORTI![]()
Ha már ő a Mindenható,akkor sztem jobban örülne,ha a nevén szólítanák:Fernando írta: Egyébként Sk-s kommentátorok: HORTHY AZ IIIISTEEEN!
Azért szerintem még nagyon messze van Hajdú B. Pistától, vagy Méhes Gábortól. Egy dolog a felkészülés, de szerintem a Somos testvérek orgánuma nem alkalmas a közvetítésre, számomra rémunalmas. Faragó Ricsit hiányolom még.menczel írta:Somos, jól tudom a mostani Argentína meccs kommentátorát? Szerintem jelenleg a legjobb az országban. Néha téveszt, de ugyanakkor sok poént mond, nagyon jól felkészült a csapatokról visszamenőleg is, lényeges információkat mond. Élvezet vele a meccs. (És a vuvuzela is alig hallatszik jeeee)
Ráadásul mindezt akkor, amikor a Messinek magyarázott a bíró.kanty írta:A kommentátor nincs élete formájában.Először az argentinokat "brazilozta" le majd Tevezt a MU játékosának nevezte.
![]()