Barça Igazolások 2007-08
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Úgy látszik, hogy Keita megvan. Tökéletes csere lesz, + a rotálásba is besegíthet. Most pedig előre Dani Alvesért, csak azt a marha Del Nidot kéne valahogy meggyőzni. Mindenképp szerződtetni kell a brazil úriembert 

-
- Jugador del Barça
Szerintem sem kell ide Malouda...sokkal inkább Silva kéne R10 pótlására!!és ha megy Eto'o akkor az ő helyére Villa-t kéne hozni!!!!!!!!!!!De Eto'o-t NEM SZABAD ELADNI 

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Itt van angolul is, hátha úgy tudsz.salas9 írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 16756.html
Ha ez a hir nem erröl szól,akkor bocs de nem tudok spanyolul

Amúgy jövő 7en lesz a végleges megállapodás. Mint ahogy arra is nagy esély van, hogy jövő 7en megegyezünk a Milánnal R10 és Zambi ügyében.
Henry-Eto'o-Messi
én ezt nyomatnám jövőre, és rendesen rotálnám dos Santost, hogy legalább minden második meccsen játszon a balszélen! Ha eladják, meglövöm Laportát és Txikit!
én ezt nyomatnám jövőre, és rendesen rotálnám dos Santost, hogy legalább minden második meccsen játszon a balszélen! Ha eladják, meglövöm Laportát és Txikit!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha Eto'o megy két játékost hoznék a helyére
Huntelaart és Güizát.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Diego Milito??????????
Erre csak annyit reagálnék hogy éppmost mondtam el a véleményemett a
múltról és ezt Millitóval kapcsolatban is tarttom.Sztem ha Etó megy akkor
az ő helyére vagy Benzemátt, vagy Agüerótt vagy Huntelaart szabadna
leigazolni.De ez csak az én véleményem.

Erre csak annyit reagálnék hogy éppmost mondtam el a véleményemett a
múltról és ezt Millitóval kapcsolatban is tarttom.Sztem ha Etó megy akkor
az ő helyére vagy Benzemátt, vagy Agüerótt vagy Huntelaart szabadna
leigazolni.De ez csak az én véleményem.

- salas9
- Entrenador del Barça
Remélem isAsys írta:Keita már megvan!![]()
Legalábbis a transfermarkt-on fenn vann s ők azért elég megbízhatóak!
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/ ... index.html
Örülök neki meg kell, hogy mondjam kell ő azért nagyon a középpályára, a 2005-2006 os idényben is 2 vk-pval játszottunk egyszerre (Xavi kiesése miatt) szóval labdaszerző játékosokból sosem elég egy!

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 16756.html
Ha ez a hir nem erröl szól,akkor bocs de nem tudok spanyolul

Ilyen nevekett hogy Lúcho González a maga 28 évével????
Nem hiném hogy a csapatnak jóttenne az hogyha a múltba eveznénk viss
za fele.Mert az Átigazolási piacon mostmár szerepelnek olyan játékosok
akik már 20 évesen hatalmas ambicióval,tehetséggel vannak megáldva
arról nem is beszélve hogy némelyikük mégremek irányitó is mint pl:Fáb
régas,J.Moutinhó...Véleményem szerint az utóbbi megoldaná Decó hiányát
a középályán.Sztem nekünk is példát kénne venni az Arsenalról hogy olyan
ütős fiatalcsapatott csináltak ami mindenhol megállja a helyétt.Ezért nem
győzzöm hangsúlyozni hogy sztem ezkbe a labdarúgókban kénne gondolk
odni nekünk is mint:Van Der Vaart,J.Moutinhó,vagy éppen David Silva,Nem
pedig Lúcho González,Lampard meg a sokklejárt lemez.

Nem hiném hogy a csapatnak jóttenne az hogyha a múltba eveznénk viss
za fele.Mert az Átigazolási piacon mostmár szerepelnek olyan játékosok
akik már 20 évesen hatalmas ambicióval,tehetséggel vannak megáldva
arról nem is beszélve hogy némelyikük mégremek irányitó is mint pl:Fáb
régas,J.Moutinhó...Véleményem szerint az utóbbi megoldaná Decó hiányát
a középályán.Sztem nekünk is példát kénne venni az Arsenalról hogy olyan
ütős fiatalcsapatott csináltak ami mindenhol megállja a helyétt.Ezért nem
győzzöm hangsúlyozni hogy sztem ezkbe a labdarúgókban kénne gondolk
odni nekünk is mint:Van Der Vaart,J.Moutinhó,vagy éppen David Silva,Nem
pedig Lúcho González,Lampard meg a sokklejárt lemez.
És Diego Milito? Nem hiszem hogy a másodosztályban szeretne játszani jövőre, és elég jó csatár. Akár Eto'o helyett is.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Keita már megvan!
Örülök neki meg kell, hogy mondjam kell ő azért nagyon a középpályára, a 2005-2006 os idényben is 2 vk-pval játszottunk egyszerre (Xavi kiesése miatt) szóval labdaszerző játékosokból sosem elég egy!

Én nem tudom gyerekek hogy mit kell ezeknek a Chealsevel üzletelni mint
ha angliába nemvolna más proficsapatt csak ők úgy tesznek.Én megmond
om őszintén hogy nemhiszem hogy Dos Santost felkénneáldozni Maloudáért
.Ezért én ezeknek a játékosoknak jobban örülnék hogyha a középályára ér
keznének mint pl:Jenas,J.Moutinhó,vagy Afellay.Szerintem.
ha angliába nemvolna más proficsapatt csak ők úgy tesznek.Én megmond
om őszintén hogy nemhiszem hogy Dos Santost felkénneáldozni Maloudáért
.Ezért én ezeknek a játékosoknak jobban örülnék hogyha a középályára ér
keznének mint pl:Jenas,J.Moutinhó,vagy Afellay.Szerintem.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hiba lenne bizony, főleg úgy hogy adjuk hozzá Giot is.dickricsi írta:Viszont Malouda-ért akarják adni a Cselszinek Dos Santost és pénzt. Ez viszont hiba lenne. A csapatnak inkább Silva kéne, mint Malouda.

B@szus tényleg. Ez egy jó megfogalmazás. Kb annyit tud mint Gyula, se többet, se kevesebbet. Nincs rá szükségünk.Cooltiszo írta:...nem is tartom kiemelkedő játékosnak Maloudát, talán egy Giuly szint...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.24. 09:29:50-kor.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Jajjj, remélem, hogy csak az aktuális pletyka (Gio-Malouda csere) nem válik valósággá...
1. Nem szeretem, és nem is tartom kiemelkedő játékosnak Maloudát, talán egy Giuly szint(gyors, de kb ennyi).
2. Vicces lenne egy nagy reménységű saját nevelést elpazarolni.
1. Nem szeretem, és nem is tartom kiemelkedő játékosnak Maloudát, talán egy Giuly szint(gyors, de kb ennyi).
2. Vicces lenne egy nagy reménységű saját nevelést elpazarolni.
Sztem Keita érkezése nem zárja ki Hleb megszerzését. Mindketten több poszton is bevethetőek a középpályán (eléggé univerzális játékosok).
Meglátjuk mi lesz.
Pique állítólag jövő héten írhat alá. Őt is várom már.
Ha már csatár: állítólag Adebayor (El Mundo szerint) közölte Wengerrel, hogy távozna az Aresenal-tól. kb. 30 milláért megszerezhető. Viszont Malouda-ért akarják adni a Cselszinek Dos Santost és pénzt. Ez viszont hiba lenne. A csapatnak inkább Silva kéne, mint Malouda.
Meglátjuk mi lesz.
Pique állítólag jövő héten írhat alá. Őt is várom már.
Ha már csatár: állítólag Adebayor (El Mundo szerint) közölte Wengerrel, hogy távozna az Aresenal-tól. kb. 30 milláért megszerezhető. Viszont Malouda-ért akarják adni a Cselszinek Dos Santost és pénzt. Ez viszont hiba lenne. A csapatnak inkább Silva kéne, mint Malouda.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Én is nagyon örülök Keitának, jó focista lesz a Barcában! Viszont, mivel már 100%, hogy ön Keita, Hleb papa már nem fér be a keretbe! Szóval arra a posztra vagy Hleb-et, vagy Keita-t hozták volna, és mivel már tudjuk, hoyg Keita jön, Hleb Milánóba megy!dickricsi írta:Én is örülök Keita-nak, sztem illik a csapatba, több poszton is használható, meg fogja állni a helyét.
Íme egy új "hír" a goal-ról: állítólag most már biztos, hogy Hleb otthagyja az Arsenal-t.
http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=708508
Sok pletykát is megjelentetnek, de Hleb-ről már máshol is lehetett olvasni, úgyhogy valszeg tényleg eljön tőlük.
Kíváncsi vagyok hová megy. (remélem a Barca-ba jön és az Intert meg a dagadt ruhát hagyja másra)
Az El Mundo-n volt tegnap egy cikk mely szerint a képviselőjén keresztül kérte a Barca-t, hogy tegyenek hivatalosan is ajánlatot érte, mert ezt eddig még nem tették meg (csak a hírek szerint szeretnék őt) az Inter viszont már igen. (nem kéne lemaradni róla, de remélem nem is fog a Barca, mert jó lenne ő ide)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

A védelem szépen alakul a védekező kp is.Viszont az irányító a balszélsőtámadó és a csatár még szinte sehogy.De a balszélső már előrébb van mint a csatár és az irányító.
- noname
- Llegenda del Barça
Ugyan már!Mi a bajotok azzal az Afrika kupával?Bányász írta:Hát lehet,h én vagyok most túl pesszimista de 28 évesen már nem sokat fog fejlődni.Tartja a jelenlegi szintet(mondjuk az se rossz).Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....hát nemtudom ! Óriási vétel volt gratula a vezetőknek , ennyi pénzért semmiség volt! Hihetetlen jó játékos lesz még belőle! Nálunk éli le majd az aranykorát! Viva Keita!
Viszont úgy gondolom,h padra vettük,és szerintem padra sok érte a 14 millió euró.
Főleg ha még azt is nézzük,h amikor a legnagyobb szükség lesz rá akkor lesz távol.

A Fifa egy szégyen
Én is örülök Keita-nak, sztem illik a csapatba, több poszton is használható, meg fogja állni a helyét.
Íme egy új "hír" a goal-ról: állítólag most már biztos, hogy Hleb otthagyja az Arsenal-t.
Sok pletykát is megjelentetnek, de Hleb-ről már máshol is lehetett olvasni, úgyhogy valszeg tényleg eljön tőlük.
Kíváncsi vagyok hová megy. (remélem a Barca-ba jön és az Intert meg a dagadt ruhát hagyja másra)
Az El Mundo-n volt tegnap egy cikk mely szerint a képviselőjén keresztül kérte a Barca-t, hogy tegyenek hivatalosan is ajánlatot érte, mert ezt eddig még nem tették meg (csak a hírek szerint szeretnék őt) az Inter viszont már igen. (nem kéne lemaradni róla, de remélem nem is fog a Barca, mert jó lenne ő ide)
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hidd el, bonyolultabb játék ennél a foci!! Majd idővel talán te is rájössz, de annyira ne erőltesd majd meg magad nehogy valami baj történjen...Aprieto írta:Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....!
Akkor 3 ember fog támadni 7 meg védekezni

Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....!
Akkor 3 ember fog támadni 7 meg védekezni

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát lehet,h én vagyok most túl pesszimista de 28 évesen már nem sokat fog fejlődni.Tartja a jelenlegi szintet(mondjuk az se rossz).Gomezinho írta:Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....hát nemtudom ! Óriási vétel volt gratula a vezetőknek , ennyi pénzért semmiség volt! Hihetetlen jó játékos lesz még belőle! Nálunk éli le majd az aranykorát! Viva Keita!
Viszont úgy gondolom,h padra vettük,és szerintem padra sok érte a 14 millió euró.
Főleg ha még azt is nézzük,h amikor a legnagyobb szükség lesz rá akkor lesz távol.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Örülök a Keitának nagyon , ő is kifogteljesedni nálunk , szerintem ha Touréval ezek ketten a pálya közepén ott lesznek Xavival.....hát nemtudom ! Óriási vétel volt gratula a vezetőknek , ennyi pénzért semmiség volt! Hihetetlen jó játékos lesz még belőle! Nálunk éli le majd az aranykorát! Viva Keita!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Joao Moutinho 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."