pfLG írta:De Baptista is nagyon jo, és univerzális játékos, tobb poxton bevetheto. En inkább neki orulnék.

pfLG írta:De Baptista is nagyon jo, és univerzális játékos, tobb poxton bevetheto. En inkább neki orulnék.
Amúgy meg az EuroSporton agyonra nyomják a meccseket!Barcelonafan írta:Miért te nem szoktad nézni a meccseket?Enrique21 írta:Tegnapi meccsekröl hol találok videokat?![]()
Már kerestem,de sehol nemtaláltam.
Köszi
Miért te nem szoktad nézni a meccseket?Enrique21 írta:Tegnapi meccsekröl hol találok videokat?![]()
Már kerestem,de sehol nemtaláltam.
Köszi
Ja...Német-MexikoZsolti írta:amug most mindent összevetve elég jó kis mecs volt ez a tegnapi!![]()
Így legalább lesz elenfél a döntőben!
Én mondtam apámnak ha ezt a szabit Riquelme lövi akkor az bemegy.És igazam is lett.antiimperialista írta:Amikor Riquelme odaállt a szabadrúgáshoz, éreztem, hogy belövi. Ennél jobban nehéz eltalálni. A Hankénak adott köténye meg...
Saviola valószínűleg azért nem játszott, mert elfáradt. Nyilatkozta is Pekerman, hogy 1-2 játékosa fáradt, ezért változások lesznek a kezdőben. Rögtön tudtam, hogy rá gondol.
A brazilok szerencséje, hogy a németek lettek a csoportelsők. Így talán van esélyük bejutni a döntőbe.
Látod errol bexéltem...nem kell elore igérgetni, most én is monhatnák ezt meg azt, de nem texem mert mexe még a vége...Zsolti írta:visszaszívok mindent!megint nagy volt a pofám!