Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ÉN ÉRTEM:)Bár a kérdés nem hozzám szólt, a legutóbbi BL produkciója után azt mondom, szélső támadóként kell játszatni, nem pedig a középpályára becserélni kritikus szituációban... ÉRTED?
Bár a kérdés nem hozzám szólt, a legutóbbi BL produkciója után azt mondom, szélső támadóként kell játszatni, nem pedig a középpályára becserélni kritikus szituációban... ÉRTED?Legutóbbi BL. produkciója után mit mondasz... túl hü...e hozzá hogy gólt- gólokat rúgjon, és nincs is esze a játékhoz?:)
Annyira könnyű valakit leszidni, ócsárolni, csak egy kis tisztelet... ÉRTED?
Szerintem nincs túl nagy gond ezzel a felállással.kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
ThxTripleH írta:OFF: https://goo.gl/" target="_blank ezen a linken letudod rövidíteni a hosszú linkeket.kz86 írta: (Sajnos nem eszi meg a fórummotor a http://www.squawka.com-os" target="_blank linket, gondolom túl hosszú, de érdemes Neymar támadó és védekező statjait összehasonlítani a többi középpályásunkkal)
OFF: https://goo.gl/" target="_blank ezen a linken letudod rövidíteni a hosszú linkeket.kz86 írta: (Sajnos nem eszi meg a fórummotor a http://www.squawka.com-os" target="_blank linket, gondolom túl hosszú, de érdemes Neymar támadó és védekező statjait összehasonlítani a többi középpályásunkkal)
A szélső hátvédeket véletlenül cseréltem meg, benéztemFeast4 írta:Több okból sem.Egyrészt a szélső hatvedek ellentétesen vannak.Neymar meg Messi egymás mellett szintén csak kavarodáshoz vezetne.Neymar eleve nem nagyon játszik középpályán ha már mindenképp oda akarod erőltetni inkább Iniesta helyett lehetne, de semmi jobb oldalunk nem lenne amúgy.Támadni támadna, de Ennyi...kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
Több okból sem.Egyrészt a szélső hatvedek ellentétesen vannak.Neymar meg Messi egymás mellett szintén csak kavarodáshoz vezetne.Neymar eleve nem nagyon játszik középpályán ha már mindenképp oda akarod erőltetni inkább Iniesta helyett lehetne, de semmi jobb oldalunk nem lenne amúgy.Támadni támadna, de Ennyi...kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
Mivel ez nem klasszikus szélső felállásnak szándékoztam felírni, így az volt az elképzelésem, hogy támadásnál Alba és a jhv mikor megindul felfele, akkor a 2 cm kihúzódik minimáláisan az ő helyük irányába, Piqué pedig felzár umtiti elé.Tivornya írta:
Ezt főleg butaságnak vélem, mert ebben a felállásban afutó szélsővédőink nem futhatnak, a 7 km-es Messi és Turan nem fog loholni 90 percen át. Ha meg nem így gondoltad a szerepeket, akkor meg nem ez a felállás
Ezt főleg butaságnak vélem, mert ebben a felállásban afutó szélsővédőink nem futhatnak, a 7 km-es Messi és Turan nem fog loholni 90 percen át. Ha meg nem így gondoltad a szerepeket, akkor meg nem ez a felállásTripleH írta:Albát és SR-t szerintem összecserélted, ha pedig neymit kpra szeretnénk kipróbálni akkor már inkább egy 4-2-3-1-ben 10-es poszton, abban sokkal nagyobb lenne a reaálítás:
________________MAtS________________
SR/Vidal___Piqué______Umtiti______Alba
_________Rakitic______Busi____________
__Messi_________Neymi____________Arda
________________Suárez_______________
Ebben a verzióban több fantáziát látok, 4-3-3-ban gyakorlatilag a jobb oldalunkon az nem futna el aki nem akarna, abban a felállásban.
Albát és SR-t szerintem összecserélted, ha pedig neymit kpra szeretnénk kipróbálni akkor már inkább egy 4-2-3-1-ben 10-es poszton, abban sokkal nagyobb lenne a reaálítás:kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
OFF: PÜ-ben válaszoltam, mert csak offolod a topicot gondolkodás és véleménynyilvánítás helyett...S.Agüero írta:Ja, ez leugatásnak számít?Még ha az is, akkor is saját véleményre kíváncsi, nem a zsigerből jövő leugatásra (ami a mai "agyoniskolázott" agyhalott ifjoncaink ismérve).De jó tudni, hogy én is agyhalott vagyok, kösz az infót.
![]()
Én legalább nem személyeskedtem vele.
Én is betenném Neymar helyére, de én Suarezt tenném a padra és Neymar-t tenném be középre.kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
Ja, ez leugatásnak számít?Még ha az is, akkor is saját véleményre kíváncsi, nem a zsigerből jövő leugatásra (ami a mai "agyoniskolázott" agyhalott ifjoncaink ismérve).
Még ha az is, akkor is saját véleményre kíváncsi, nem a zsigerből jövő leugatásra (ami a mai "agyoniskolázott" agyhalott ifjoncaink ismérve).S.Agüero írta:Ez most csak vicc, ugye?kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
Jobb oldalunkat elég könnyen átjátszanák az ellenfelet.kz86 írta:Szerintetek egy ilyen felállás mennyire működne?
Ezzel van baja mindenkinek, hogy nem ott jatszik megse, hanem elso csere sokszor a kozeppalyara is. Ahol nem csak iden sulytalan, egyszeruen nem erzi ott mi merre hany meter.Normandia írta: Ney helyén igenis jó volt a szezon elején.