Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem az is számít, hogy a klubvilágbajnokságon valaki nem kap lehetőséget, vagy a spanyol kupán egy 4-0 után nem védeni a visszavágón.És végső soron ez az ami számít.
Én nem látom ebben az elpocsékolt időt. 23 évesen a világ egyik legnagyobb klubjában véd rendszeresen (még ha nem is bajnokikon). Azért kapusposzton ez nem mondható rossz ajánlólevélnek ilyen idős korban. Ha 5-6 év múlva is ugyanitt tart, akkor már más lenne a véleményem, de most kapásból nem tudnék túl sok hasonló korú kapust felsorolni, aki már ilyen szinten ennyi játékpercet kapott. Kapusként bőven van még ideje kiteljesedni, 15 év simán benne van még a pályafutásában, nem látom értelmét, hogy elkapkodja ezt a döntést. Bravo-nak ezen a szinten még max 3-4 nagyon jó éve lehet (feltéve hogy nem jön közbe sérülés vagy formahanyatlás), TS pedig azidő alatt szépen felépítheti magát szakmailag. Kapusként tisztában kell lenned azzal, hogy hatalmas a konkurenciaharc, hiszen egyetlen posztért versenyzel a többiekkel. Ez viszont bármelyik csapatnál érvényes lesz, de nem lesz bármelyik csapatnál hatalmas esélyed a címek megnyerésére évről évre. És végső soron ez az ami számít.Kovbal88 írta:A mostani helyzet mindenkinek jó, Bravónak, a Barcának, L.E.-nek, egyedül Stegennek nem. Ő itt nem fog védeni, ha meg hibázik egy nagyott a BL-ben jön helyette Bravo vagy kiesünk és az ő sara lesz.
Jelenleg tényleg semmi se indokolja a változtatást, bár az én véleményem az, hogy nincs nagy különbség a két kapus között, (mindkettő klasszis) csúpán Bravó a szerencsésebb, neki jön ki jobban a lépés.
Jövőre, ha nem változik a helyzet Stegen helyében lelépnék, van olyan jó kapus, hogy BL-ben szereplő csapathoz kerüljön. Színesebb pályafutása lehet, mint a Barcánál, mert most csak elpocsékolja az idejét!
A mostani helyzet mindenkinek jó, Bravónak, a Barcának, L.E.-nek, egyedül Stegennek nem. Ő itt nem fog védeni, ha meg hibázik egy nagyott a BL-ben jön helyette Bravo vagy kiesünk és az ő sara lesz.Zozzy 5 írta:én is inkább Bravo párti vagyok, ugyanazok miatt, amiket már leírtak mások. TS-sel nem lehetne valahogy megcsinálni egy olyat, mint a Chelsea és Courtois esete volt? Egy Atleti szintű csapatnak kölcsönadni 2, max 3 évre, mert kb. ennyi van még Bravoban ezen a szinten (lehet, hogy kicsit több is, de 35-36 évesen már teljesen reális lenne, hogy felváltja egy 25-26 éves TS), aztán jöhetne vissza a német a kezdőbe jóval rutinosabban, egy csomó meccsel a lábában (kezében).
eladni kockázatos lenne, viszont hacsak nem esik ki Bravo huzamosabb időre, amikor TS valami hatalmasat villant, akkor most 1-2 évig még valszeg padoznia kell. attól a néhány BL meg kupa meccstől olyan óriásit nem fog fejlődni meg rengeteget tanulni. ez a kölcsönadás lenne a legoptimálisabb így kívülről, persze azt nem tudom, hogy a valóságban megvalósítható-e, belemenne-e a német így 2 év után stb...
Én is ezen gondolkdotam, mert Bravo jelenleg kirobbanthatatlan. A Chelsea ezt nagyon jól megoldotta, de kérdéses, hogy TS bele menne-e, illetve akkor ugyan úgy kellene egy kapus Bravo mögé, mert Masip nem tűnik egy életbiztosításnak. Ugyanakkor nem tűnik úgy, hogy ez a helyzet tarthatatlan, mert mindketten szerephez jutnak és talán pont a megosztott feladatok miatt van mind kettő csúcsformában. Jót tesz a versenyhelyzet, csak TS nem tudjuk mennyire elégedett igazán. De 23 évesen védhet a BL-ben az már önmagában nagy szó.Zozzy 5 írta:én is inkább Bravo párti vagyok, ugyanazok miatt, amiket már leírtak mások. TS-sel nem lehetne valahogy megcsinálni egy olyat, mint a Chelsea és Courtois esete volt? Egy Atleti szintű csapatnak kölcsönadni 2, max 3 évre, mert kb. ennyi van még Bravoban ezen a szinten (lehet, hogy kicsit több is, de 35-36 évesen már teljesen reális lenne, hogy felváltja egy 25-26 éves TS), aztán jöhetne vissza a német a kezdőbe jóval rutinosabban, egy csomó meccsel a lábában (kezében).
eladni kockázatos lenne, viszont hacsak nem esik ki Bravo huzamosabb időre, amikor TS valami hatalmasat villant, akkor most 1-2 évig még valszeg padoznia kell. ez a kölcsönadás lenne a legoptimálisabb így kívülről, persze azt nem tudom, hogy a valóságban megvalósítható-e, belemenne-e a német így 2 év után stb...
Egyetértek, bár én az eladott labdáján kívül (ami nagy hiba volt) igenis magabiztosnak találtam a fickót.Chino írta:Lehet, hogy azért , mert a csapat túlnyomó része magán alul teljesített, de én ezen a meccsen azért nem áradoznék így Bravo-ról. Jól védett, de olyan magabiztosnak sem éreztem, mint ahogy most egyesek állítják. Mats például nem volt nagyon dicsérve legutóbb pedig fogott nagyokat és ha a szöggleteknél tartunk, a Bilbao rengeteget rúgott, amit ha lehetősége volt rá mindig fogott. Ha pedig a németnél felhoztuk, hogy sok volt a pontatlan labdája, akkor a chileinek szintén fel lehet.recrea írta:Kedvelem Ter Stegent, de szerintem komoly bajban vannak a BL meccsei. Ő is jó kapus, vannak bravúrok, de valahogy akkor is más érzés a chilei a kapuban.
Ma, az egész töketlenkedésünk közepette Bravot éreztem az egyetlen megbízható pontnak, az egy eladott labdája ellenére is. Ha Masch nem csúszik be, sztem nem lett volna a gól sem, mert jó irányba mozdult.
Felüdülés, h hosszú évek után nem kell rettegnem a szögletektől.
Azt az eladott labdáját pedig nem tartom olyan elhanyagolhatónak, ha Masch nem ment távolról sem biztos, hogy az nem gól.
Abszolút nem vagyok Bravo ellen, nagyon kedvelem és örülök, hogy végre van egy igazi kapusunk majd' 20 év után, de nem tartom igazságosnak a szembeállítást, mert MaTS kezdeti megingásai után az utóbbi időben elég jó teljesítményt nyújt, és vannak bravúrjai is szép számmal.
Lehet, hogy azért , mert a csapat túlnyomó része magán alul teljesített, de én ezen a meccsen azért nem áradoznék így Bravo-ról. Jól védett, de olyan magabiztosnak sem éreztem, mint ahogy most egyesek állítják. Mats például nem volt nagyon dicsérve legutóbb pedig fogott nagyokat és ha a szöggleteknél tartunk, a Bilbao rengeteget rúgott, amit ha lehetősége volt rá mindig fogott. Ha pedig a németnél felhoztuk, hogy sok volt a pontatlan labdája, akkor a chileinek szintén fel lehet.recrea írta:Kedvelem Ter Stegent, de szerintem komoly bajban vannak a BL meccsei. Ő is jó kapus, vannak bravúrok, de valahogy akkor is más érzés a chilei a kapuban.
Ma, az egész töketlenkedésünk közepette Bravot éreztem az egyetlen megbízható pontnak, az egy eladott labdája ellenére is. Ha Masch nem csúszik be, sztem nem lett volna a gól sem, mert jó irányba mozdult.
Lehetséges, nem tudom. Jövő ok, de jelenleg más szint a két kapus, a chilei javára....nem azt mondom, h képességekben jobb kapus, de én nyugodtabb vagyok, ha ő véd, szimpla érzés.nzxtpo írta:Esélytelennek tartom, hogy ha nem lesznek sérülések ne TS védjen a BL-ben, a jelen egyértelműen Bravóé, de Lucho pontosan tudja mekkora érték lehet a német, ha meglépi azt a szintet amit várnak tőle. Elképzelhető, hogy jót tett volna/tenne neki egy év kölcsönben, de nem hiszem, hogy ez be fog következni.recrea írta: Nem cseréről beszéltem, hanem h ott is ő fog védeni, ha ilyen magabiztos marad.
Esélytelennek tartom, hogy ha nem lesznek sérülések ne TS védjen a BL-ben, a jelen egyértelműen Bravóé, de Lucho pontosan tudja mekkora érték lehet a német, ha meglépi azt a szintet amit várnak tőle. Elképzelhető, hogy jót tett volna/tenne neki egy év kölcsönben, de nem hiszem, hogy ez be fog következni.recrea írta: Nem cseréről beszéltem, hanem h ott is ő fog védeni, ha ilyen magabiztos marad.
Nem cseréről beszéltem, hanem h ott is ő fog védeni, ha ilyen magabiztos marad.Kovbal88 írta:Semmi gond, cseréljenek, védjen Stegen a bajnokságban, lehet Bravoé a kupa és mindenki boldog lesz. A szögleteket meg nehogy már egyedül ő oldja meg ugyan már!recrea írta:Kedvelem Ter Stegent, de szerintem komoly bajban vannak a BL meccsei. Ő is jó kapus, vannak bravúrok, de valahogy akkor is más érzés a chilei a kapuban.
Semmi gond, cseréljenek, védjen Stegen a bajnokságban, lehet Bravoé a kupa és mindenki boldog lesz. A szögleteket meg nehogy már egyedül ő oldja meg ugyan már!recrea írta:Kedvelem Ter Stegent, de szerintem komoly bajban vannak a BL meccsei. Ő is jó kapus, vannak bravúrok, de valahogy akkor is más érzés a chilei a kapuban.
Meccs közben én is mondtam, hogy nem szégyen néha taccsra kivágni, de ők inkább szivatták egymást.visca el barca írta: azért az érezhető, ha pressingel az ellefél, meg a védők sincsenek toppon akkor ők is elég bizonytalanok lábbal. sokszor van olyan, hogy szorított helyzetben is inkább kipasszolják oldalra vmelyik védőnek (már majdnem az alapvonalra) ahelyett, hogy fellőnék a francba. oké, az nem a mi játékunk, de néha jobb lenne az ilyen megye 2-es megoldás...
azért az érezhető, ha pressingel az ellefél, meg a védők sincsenek toppon akkor ők is elég bizonytalanok lábbal. sokszor van olyan, hogy szorított helyzetben is inkább kipasszolják oldalra vmelyik védőnek (már majdnem az alapvonalra) ahelyett, hogy fellőnék a francba. oké, az nem a mi játékunk, de néha jobb lenne az ilyen megye 2-es megoldás...nzxtpo írta:Ma nagyon kellett ő is a győzelemhez, az első félidőben volt a legnagyobb védése.recrea írta:Eszméletlen stabil ez a fickó.
Múltkor Ter Stegennel ki volt emelve, hogy mennyi hosszú labdát rontott, akkor itt is meg kell jegyezni. Katt
Azért mákja is van!recrea írta:Eszméletlen stabil ez a fickó.
Ma nagyon kellett ő is a győzelemhez, az első félidőben volt a legnagyobb védése.recrea írta:Eszméletlen stabil ez a fickó.