Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem nem olyan gyenge a gyerek.Egy spanyol középcsapatban stem elférne.FCB_gábor írta:Balboa a real Oleguerje, legalábbis egyenlőre.
Pocsék teljesítményt nyújt, de az edző ragaszkodik hozzá.
Nem tudom már hol olvastam de a Madrid már majdnem a kezdő csappattal állt ki. Talán 1 vagy 2 ember hiányozhatott. Szóval nagyon jó irányba haladnak.Ádám02 írta:Nem tudom hogy hogy állt fel a Madrid remélem a kezdőcsapatával de szépen kikapott 1-0ra nem tudom hogy a Betis volt nagyon jó vagy a Madrid egy kalap...
1 : 0 de hogy?Los Banditos írta:Real Betis - Real Madrid 1-0![]()
Pedig most aztán már tényleg a legjobbak játszottak.![]()
Én láttam a Bilbaoban játszani,és igazad van,ott brillírozott rendesen...de szntem ha pl Abidalnal jobb playa akkor Chelseban is megmutatta volna...védő téren nincs nagy különbség az angol cuccnál...mint pl ha egy csatár akarja bizonyítani kvalitásait egy másik bajnokságból érkezvéngrecki írta:Azért, mert én (te meg ezekszerint nem) láttam őt még Bilbao játékosként. Nem hiába vetette ki rá a hálóját Mourinho sem, nem hiába volt alapember a spanyol válogatottban. A Chelseaben tudjuk milyen nehéz érvényesülni, volt egy pár focista, akit gyakorlatilag kiebrudáltak Londonból, aztán mégsem olyan rossz játékosok. Ami pedig a színészkedést illeti, mindenki ezt csinálja. Gondolom akkor pl Rovaldóról is ilyen rossz véleménnyel vagy a 2002-es vb óta. Egy ilyen szitu alapján nem kell senkit sem elítélni. A Valenciában szinte végig sérült volt, nyilván nem tudta megmutatni, hogy mire is képes.Tisztában vagyok a kvalitásaival, alig kellett volna érte a zsebünkbe nyúlni, ráadásul fiatalabb vagy négy évvel és b.a.s.z.k (spanyol)...kilibarca írta:Abidal tökéletes védő főleg ha csak a védekező részét nézzük és nekünk most egy jól VÉDEKZŐ játékosra volt szükségünk max Lahm aki még elég jó de ő is sokat támad . Del Hornot nem értem miért kedveled ennyire(szét rúgta Messi és még ő szimulált ennyi Del Horno nekem)
Tudom, hogy Del Horno az én fejlövésem, de nem is akarok senkit meggyőzni, hogy mindenképpen ő kell/ett volna nekünk. A vezetőség Abidal mellett döntött, aminek nem örülök feltétlenül, de szomorkodni sem fogok miatta.
nemtom, de marhára nem érdemelné meg.grecki írta:Kiváncsi vagyok, hogy Genovában sikerül-e megzabolázni a ragyásképűt... Ekkora egy tehetséges barmot ritkán hord a hátán a Föld nevű Bolygó. Mindenesetre ott minden lehetősége megvan, hogy játszon...
Kiváncsi vagyok, hogy Genovában sikerül-e megzabolázni a ragyásképűt... Ekkora egy tehetséges barmot ritkán hord a hátán a Föld nevű Bolygó. Mindenesetre ott minden lehetősége megvan, hogy játszon...tegnap, 22:15 - HIVATALOS! Antonio Cassano egy évre kölcsönbe a Sampdoriához szerződött. Az olasz klub opciót is szerzett a csatár megvásárlására.