Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megmaradnak a következő szezonra az igaziak. A vándordivatmadarak meg maradjanak a cselzinél. Meg sem érdemlik hogy Barca drukkerek legyenek..acobee írta:ismét előjön a divatdrukkerség...hogy a real meccs után az összes "divat" verte a mellét,most meg már Eto'o a hibás,mert hiddink összerakott egy jó chelsea-t a Barca ellen...(Cech nem védett a meccsen)
És megszólalt kovikovinho írta: Így van ez. Szombaton még ők voltak a legnagyobb királyok. Most meg mindneki mehet a francba.
Így van ez. Szombaton még ők voltak a legnagyobb királyok. Most meg mindneki mehet a francba.Tomsa írta:MI VAN VELETEK???
Van egy [auto_cenzúra] meccsünk,nem jön össze semmi, cselszi taktikája összejött, volt egy jól eltalált lövésük. Ppppppba már hogy ilyenek vagytok!
ATM DIEGO FORLANMihu írta:Jayden írta:
Diego Forlan
Ki az a Diego Forlan?
minden akadékoskodás nélkül, de nem értem, hogy mit szeretnél mondani.Nektek se lehet mi 3 teher alatt eddig tovább mentünk, meg jobban állunk mint ti csak 1 teher alatt szépen néztek ki. Akkor miről beszélünk?!??!!
már bocs, de te nem vagy normális. tényleg eldobnád etót egy [auto_cenzúra] meccs miatt? rengeteget köszönhettek neki és most nem csak erről a szezonról beszélek. (mondjuk én rühellem, de ez talán engedtessék meg nekem.Eto mehet Forlan jöhet,ja és remélem az aranycipőt bukta ilyen játékkal nem is érdemli meg...
ez a modern foci...rugunk egy gólt, onnan meg 11 emberrel védekezünk.Entonii8 írta:A tavalyi MU elleni párharc is ugyanígy folyt le..találtak 1 gólt Scholes révén.. és nem tudtunk gólt rúgni..
Diego ForlanMihu írta:Ki az a Forlan?Norberto 25 írta:Eto mehet Forlan jöhet,ja és remélem az aranycipőt bukta ilyen játékkal nem is érdemli meg...
csávó bújjál már el ilyen dumával!!!!!!Norberto 25 írta:Eto mehet Forlan jöhet,ja és remélem az aranycipőt bukta ilyen játékkal nem is érdemli meg...