Tanulószoba
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nem tudja valaki hogy a mai matek érettségi feladatlap mikortól tölthető le az OM honlapjáról?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Köszönöm mindenkinek a tippeket a fogalmazáshoz
Végül azt csináltam, hogy pár helyet kielemeztem, aztán arra jutottam, hogy a koncert/bál a legjobb.
Utólag az is kiderült, hogy inkább arra ment ki a dolog, hogy HOGYAN szeretnék megismerkedni, így a legtöbben egy sztorit írtak, de a tanár végülis az enyémet is elfogadta.
Mégegyszer kösz mindenkinek!

Végül azt csináltam, hogy pár helyet kielemeztem, aztán arra jutottam, hogy a koncert/bál a legjobb.
Utólag az is kiderült, hogy inkább arra ment ki a dolog, hogy HOGYAN szeretnék megismerkedni, így a legtöbben egy sztorit írtak, de a tanár végülis az enyémet is elfogadta.
Mégegyszer kösz mindenkinek!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
Hogy hívnak? Én Pál Szabolcs vagyok és a 9.roonie írta:hát én vagyok, tudom a válasszal elkéstem,de jó nehéz volt szerintem.
mindenesetre másokhoz képest jó lett legalábbis elnézve a legjobb tizenötös ranglistát.

Amúgy hétvégén jössz az előadásra?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
hát én vagyok, tudom a válasszal elkéstem,de jó nehéz volt szerintem.bowlinggolyo írta:Helló!
Van innen vki az MCC által meghirdetett távoktatáson? Csak azért kérdem mert most a hétvégén lesz a vizsga és nem tudom h h zajlik egyáltalán.Aki tud nekem ebben segíteni annak előre is köszönöm!
mindenesetre másokhoz képest jó lett legalábbis elnézve a legjobb tizenötös ranglistát.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ez így jó, de ha így többet tudsz írni, akkor itt egy másik tipp: bevezetést nem tudok hozzá, azt amúgy is sokszor utólag szoktam hozzáerőltetni.bowlinggolyo írta:Helló!MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ebből, hogy tudnék kisajtolni 1 teljes oldalt, ezért az esetleges tippeket nagyon megköszönném!![]()
![]()
Ha jól veszem ki a szavaidból akkor ez valami érveléses házi lehet. A bev.be leírod hogy hol szeretnéd megismerni(utca,busz,disco stb.) A tárgyalásban ezt elkezded szépen érvelgetni h miért először kezded a leggyengébbel majd szépen lépegetsz szintről szintre és a végén a legerősebbet.A bef.ben a mellett amimellett érvelsz szépen összefoglalod és ennyi a kinézete.
Pl.: disco:2. valószínűleg szereti azt a zenei stílust amit én,3. lehet közös témánk,4. azonos érdeklődési körök,1.sokkal oldottabban lehet beszélgetni vele az alkoholos befolyás miatt
és kb ha ezeket szépen körbe írod 2-3 mondattal akkor már meg is van az 1 oldal.

Nekem az Arany embert kellene elolvasnom holnapra úgy, hogy a 3. oldalon tartok.

-
- Entrenador del Barça
Helló!MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ebből, hogy tudnék kisajtolni 1 teljes oldalt, ezért az esetleges tippeket nagyon megköszönném!![]()
![]()
Ha jól veszem ki a szavaidból akkor ez valami érveléses házi lehet. A bev.be leírod hogy hol szeretnéd megismerni(utca,busz,disco stb.) A tárgyalásban ezt elkezded szépen érvelgetni h miért először kezded a leggyengébbel majd szépen lépegetsz szintről szintre és a végén a legerősebbet.A bef.ben a mellett amimellett érvelsz szépen összefoglalod és ennyi a kinézete.
Pl.: disco:2. valószínűleg szereti azt a zenei stílust amit én,3. lehet közös témánk,4. azonos érdeklődési körök,1.sokkal oldottabban lehet beszélgetni vele az alkoholos befolyás miatt
és kb ha ezeket szépen körbe írod 2-3 mondattal akkor már meg is van az 1 oldal.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- gygerike
- Entrenador del Barça
A legemlékezetesebb 1 el classico lennebarca0417 írta:Mondjuk egy Barca meccsen, mert utána mindig lenne közös témátok, és könnyű lenne közös programot szervezni...MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
![]()

Visca El Barca

- barca0417
- Entrenador del Barça
Mondjuk egy Barca meccsen, mert utána mindig lenne közös témátok, és könnyű lenne közös programot szervezni...MichaaBee írta:Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
![]()

Magyarórára kellene a következő témában összedobnom kb. 1 oldalt: "Mi az ideális hely, ahol megszeretném ismerni életem nagy ő-jét"
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ebből, hogy tudnék kisajtolni 1 teljes oldalt, ezért az esetleges tippeket nagyon megköszönném!
Halvány lila gőzöm sincs, hogy ebből, hogy tudnék kisajtolni 1 teljes oldalt, ezért az esetleges tippeket nagyon megköszönném!

H a t t r i c k
- Andris
- Adminisztrátor
Ezer kösz !
Remélem vmelyik mükszik is majd. Mármint hogy nem leszek túl béna legalább vmelyikhez. Lassan nekiállok próbálgatni.

Remélem vmelyik mükszik is majd. Mármint hogy nem leszek túl béna legalább vmelyikhez. Lassan nekiállok próbálgatni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Próbaverzió: http://www.mathworks.com/programs/trial ... quest.html (hazudni kell...)Andris írta:Fiúk, Lányok!
Egy kis segítség kéne: letölteném vhonnan ingyenesen a Matlab nevezetű programot, de nemigen találok még próbaverziót sem sehol.
Google most nemsegít, mielőtt vki ezzel jönne.Csomó találat, egy se működik. Ha vki konkrétan tud vmit, v megvan neki, az lenne a jó.
Köszi előre is.
Torrenten is fent van: http://www.torrentz.com/8f3b3c3af2546c2 ... 802ddcad31
(amúgy BME-n az intranet.bme.hu-n is fent van ha jól emlékszem)
- Andris
- Adminisztrátor
Fiúk, Lányok!
Egy kis segítség kéne: letölteném vhonnan ingyenesen a Matlab nevezetű programot, de nemigen találok még próbaverziót sem sehol.
Google most nemsegít, mielőtt vki ezzel jönne.
Csomó találat, egy se működik. Ha vki konkrétan tud vmit, v megvan neki, az lenne a jó.
Köszi előre is.
Google most nemsegít, mielőtt vki ezzel jönne.

Köszi előre is.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Helló!
Van innen vki az MCC által meghirdetett távoktatáson? Csak azért kérdem mert most a hétvégén lesz a vizsga és nem tudom h h zajlik egyáltalán.Aki tud nekem ebben segíteni annak előre is köszönöm!
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
4.-es vagyok.ElBartimaeus írta:
Hányadikos vagy? Am a 3 matek tényleg elég húzós, főleg a 0. órával kezdve, engem az kiütne, lévén inkább sokáig vagyok fenn és tovább alszok.

Szerk: Nekem a kedd szerencsére nem vészes:
1. Angol
2. Tesi
3. Töri
4. Matek
5. Irodalom
6. Nyelvtan
Ez az egyetlen napom, hogy nem 7 órám van.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- matyi02
- Entrenador del Barça
danikaa10 írta:Nekem a kedvenc napom a péntek. 0. óra: matek 1. óra: matek 2. óra: matek 3 óra: angol 4. óra: német 5. óra: tesi 6. óra: média
Azért az a 3 matek ott elég húzós.
Fincsi...

Nekem a kedd sz.r. Angol,Angol,Tesi,T.T.,T.T.,G.K, Matek.
Amelyik tárgyakat nem szeretem: Angol,T.T,G.K, Matek (ha geometria van vagy halmazok stb..., ha számolások vannak azt csipázom)
UI: Holnap kedd.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hányadikos vagy? Am a 3 matek tényleg elég húzós, főleg a 0. órával kezdve, engem az kiütne, lévén inkább sokáig vagyok fenn és tovább alszok.danikaa10 írta:Nekem a kedvenc napom a péntek. 0. óra: matek 1. óra: matek 2. óra: matek 3 óra: angol 4. óra: német 5. óra: tesi 6. óra: média

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Nekem a kedvenc napom a péntek. 0. óra: matek 1. óra: matek 2. óra: matek 3 óra: angol 4. óra: német 5. óra: tesi 6. óra: média

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nekem elég "jó" az órarendem. 
Hétfőn OF-vel kezdünk, de úgy, hogy aznap hétfőn van a tanári megbeszélés a nagy szünetben, ezért az OFönk nem tud semmit sem mondani.
Aztán 7. óráig benn maradhatok, úgy, hogy a 6.7. óra fizika! 
A Kedd jobb ott is 7 órám van, csak az 5. óra fizika, 6.7. meg matek!
Ezek a legdurvább napok, amúgy meg csak szerdán van 5 órám, a többi nap mindig 7. Kicsit megterhelő lesz. Am 11-es vok.
És nincs mit bosszankodnom, mert én választottam ezeket, én vettem fel ezeket a faktokat. 
Van még valaki, aki a Városmajorba, vagy a Kós Károlyba járna Bp-n?
Akik gimibe járnak: hány tesitek van egy héten? Mert nekem a 2 az kevés.
(habár így is van elég óránk.
)

Hétfőn OF-vel kezdünk, de úgy, hogy aznap hétfőn van a tanári megbeszélés a nagy szünetben, ezért az OFönk nem tud semmit sem mondani.

A Kedd jobb ott is 7 órám van, csak az 5. óra fizika, 6.7. meg matek!

Van még valaki, aki a Városmajorba, vagy a Kós Károlyba járna Bp-n?
Akik gimibe járnak: hány tesitek van egy héten? Mert nekem a 2 az kevés.

Igen Kovaszna megyében élek és itt is járok suliba. Amúgy és is 11.iket kezdtem, szintén Társadalomtudományok szakon.messideco írta:Azt, hogy meddig kell suliba legyunk elszurtamTenyleg romaniai avgyok. Tarsadalomtudomanyok szakon vagyok vallasos iskolaban. Ezert van ck 2 matek, s nincs fizika-kemia-biosz
Jah es 11.es vok![]()
kanty: Kovaszna megyeben sulizol?

Majd, h úgy adódik megtudunk pár dolgot beszélni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- pety27
- Capitá del Barça
Most még sajnos az érettségi évem van ,de jövőre remélem én is megtudom milyen ha alig kell bejárni 2-3 előadásra!!
Aztán jövök kérkedni mint Perrero. 
Szerk.: Bocsi nem figyeltem h Romániaiak vagytok páran.

Szerk.: Bocsi nem figyeltem h Romániaiak vagytok páran.

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
-
- Entrenador del Barça
En is Romaniai vagyok Marosvasarhelyrol es sajnos nalunk is elkezdodott a suli(Pedig volt Rola Szo hogy Sztrajk lesz...
) Most megyek nyolcadikba es lesz LATIN orank 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- matyi02
- Entrenador del Barça
CFirpo3 írta:Azon mit csináltok?matyi02 írta: Gépírás
Amúgy nekem még nincs végleges órarend.
Megtanulunk szabályosan, vakon gépelni

Am valaki nem jár a Szent István Közgazdasági Szakközépiskolába?
Mester utca.