grecki írta:
A védelmi feladatait tökéletesen ellátja. Ezzel nincs is gond. DE, a támadásban eddig egy nagy nulla, amit láttam tőle... Nincs széljátékunk. Már jó ideje. Azért kellett volna egy Alves típusú (nem feltétlenül ő) támadó mentalitású jobb bekk. Vajon miért nyertünk bajnoki címeket, meg blt? Mert jobb oldalon Belletti viharzott, és akkoriban Gio VB meg a bal oldalon. Lehet, hogy hátul lyukasak maradtunk, de sokkal több szerzett gólból vették ki a részüket, mint amennyit kaptunk azért, mert fent ragadtak...
A másik topicban is beszéltük a széljátékunkat. Én úgy látom, hogy még aránylag sokszor felfut Zambrotta és Abidal is, de egyszerűen nem kapnak labdát. Messi állandóan befele cselez, szinte sose adja le a felfutó szélsőnek. Ronnie meg amit mostanság csinál, az kevés ahhoz, hogy jól össze tudjon játszani a felfutó védővel. Egyszer láttam kb. a Racing ellen, hogy Ronnie beindította Abidalt lyukra. Mikor BL-t nyertünk, akkor Dinhonak volt kedve játszani, és nagyon sokszor zseniális lasztikkal ugratta meg Gio-t.