Perrero írta:norbert55 írta:Már a SPORT-on is megjelent ez a Trezeguet-es dolog.Nekem nem tetszik ez a lehetőség.
3 éve mindig szoba kerül
És nem véletlenül. Lehet őt utálni, de a Seria A-ban megint kimagaslóan a legjobb támadó volt, vállán vitte fel Del Pieroval a Juvét az első osztályba és most is kegyetlen érdemei vannak a 3. helyben. Én sem kedvelem, de elismerem, hogy hatalmas csatár. De pont azért, mert a bundabotráy idején is azon kevesek egyike volt, aki ment a B osztályba hűségesen, most amikor elérték a BL-t, tuti, hogy nem fog eljönni.
Ez egy baromság. Ismét valaki nagyot akart mondani. Lehet, hogy Dinho áron alul menne el, de Eto'o-ért bármikor letesznek több milliót.
Ad 2: semmivel sem vagyunk rosszabb helyzetben anyagilag mint 1 éve, nőttek a bevételeink, valamint a BL-elődöntő a televíziós bevételekből sokkal többet fog hozni, mint 1 éve, amikor kiestünk hamarabb.
Megint okosak voltak valahol baromira. Ja és ismét megjegyzem, hogy ez a nagytakarítás dolog aranyos, ezt sem hallottam még Guardiolától, csupán a pletykák mennek. Dos Santos pedig mehet is ahova akar.