Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húú,de jó lenneElRamos írta:
Igazából már évek óta szeretnék egy Real Madrid - Barcelona döntőt a Bajnokok Ligájában. El Clasíco a BL fináléban...ha mindkét csapat csúcsformában játszana, az évszázad meccse lenne...
Ezzel egyet értek! Egyenlő pontszám esetén valóban lehetne egy oda-vissza párharc a 2 csapat között. Mekkora meccsek lennének!!Capon írta:És nem mellesleg 2 garantálható teltházas mecs + 120millio néző a tv-k elött. csak európában.
Legalább hadd értetlenkedjem a hülye szabályon. Persze, lehetett az elejétől fogva tudni, de nekem már akkoris baromságnak tűnt. Meg éppen miért pont a spanyol bajnokság az, ahol nem a szép focira és a sok rúgott gólra helyezik a hangsúlyt, hanem csak az eredményességre, az olaszban még megérteném valahogy, de itt...ElRamos írta:Szezon elején mindenki tudta, hogy ha egyenlő pontszámmal végez az élen 2 csapat, akkor az egymás elleni eredmény dönt, nem pedig a gólkülönbség. Ezt utólag kár felhozni, mert ezzel mindenki tisztában volt. Fordított esetben szerintem benneteket sem érdekelne, hogy kevesebb gólt rúgtatok mint mi, mégis ti vagytok a bajnokok...
Ez így vanMr. Master írta:Egyébként hülyeségnek tartom, hogy még ígyis messze mi rúgtuk a legtöbb gólt, és az egymás elleni eredmény számít. Egy egész éves szezonban becsúszhat egy csapatnak két eltiltás, meg négy sérülés egyszerre, és akkor fél csapat hiányzik a nagy rangadóról, vagy azon a meccsen épp történik egy bírói tévedés, és még ígyis 20al több gólt lő a csapat, és még ennek ellenére is az a két meccs ítéli meg az egész szezontEgyébként nem vagyok nagy híve ennek a gólkülönbség-dolognak, de amikor már ilyen látványos a különbség, fontolóra kéne venni....
Na ezt azért nem lehet mondani mert ti 0Madrid írta:akkor ennyi erővel azt is lehet mondani hogy a 3 meg 2 évvel ezelőtti bajnokságot is a Real vesztette el.bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette e
akkor ennyi erővel azt is lehet mondani hogy a 3 meg 2 évvel ezelőtti bajnokságot is a Real vesztette el.bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette e
Mert a tavalyi évben aztán kummajó volt! Az előző szezont mi szórakoztuk el! A bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette el. Erről ennyit.kilibarca írta:Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Top10 simán bent vannak. Hannover egy jó csapat de az csak egy felkészülési meccs volt Mallorca - Bayern 3-0 ennyi erővel minket 2-0-ra ver a Mallorcacruyff írta: A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban.
![]()
![]()
Szerintem nem lesz olyan rossz a madrid mint gondolod(játok) nem minha én nem szeretném csak nem bízom el magad , főleg a tavalyi év után
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Top10 simán bent vannak. Hannover egy jó csapat de az csak egy felkészülési meccs volt Mallorca - Bayern 3-0 ennyi erővel minket 2-0-ra ver a Mallorcacruyff írta: A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban.
![]()
![]()
A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le.RealMadridMan18 írta:Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű
Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.
Na ezt azonnal fejezd be! Szégyent hozol a madridistákra! Mégis mit képzelsz te magadról?Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL t
Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű
Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.
Még egy dolog.Ezzel sztem csak váganykodni akartál.Csak szólok h ez értelmes embereknél nem jön be, csak a te szintednél!RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
Akkor legjobb ha felnősz.Én utálom a madridot, de a drukkerekkel semmi bajom.Kivéve az ilyen tízéves kölyökkel.Lefogadom h fel se tudnál sorolni 10 real-játékost.RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
Értem amit mondasz, de szerinted ilyenkor az a megoldás, hogy a legnagyobb vetélytársunk oldalán ilyen hsz-okat írsz? Szerintem nem. Normálisan is elmondhatod a véleményed.RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!
Ne írj hülyeségeket!RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
Akkor kérlek szépen, ne írj ide ...RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
De Hogyha kibaszottul utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..