Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont ha nem iszol, előbb-utóbb kiszáradsz...Vito írta:akkor lehet, hogy nem kéne fórumoznom, ha iszok...
Drenthe egyszer nem passzolt jólVito írta:tavaly ilyen Gutik, Emersonok, Raúlok játszottak, most Sneijder, Drenthe és (esetleg Robben). tavaly egyáltalán nem tartottam erősnek őket, de idén más a helyzet. az újak technikásabbak, és sokkal harapósabbak. mondom annak ellenére, hogy 3 gólt kaptak és Drenthe sok hibával játszik.
aztán lehet, hogy nem lesz igazam (nem bánnám)...
Nem tudom, én pl. Snejder egyáltalán nem tartom olyan hatalmas formátumú játékosnak.Vito írta:tavaly ilyen Gutik, Emersonok, Raúlok játszottak, most Sneijder, Drenthe és (esetleg Robben). tavaly egyáltalán nem tartottam erősnek őket, de idén más a helyzet. az újak technikásabbak, és sokkal harapósabbak. mondom annak ellenére, hogy 3 gólt kaptak és Drenthe sok hibával játszik.
aztán lehet, hogy nem lesz igazam (nem bánnám)...
Így van, én abban a pillanatban harakirit fogok elkövetni.Reyes és Raulű írta:Ha meg nyerünk majd akkor jól megszívjátok
Az igaz, de tavaly aki megnyerte a Szuperkupát, az elbukta a bajnokságot.sergi1989 írta:tavaly mikor 3 mat kaptatok felkészülés ezen szakaszában sevillátol az semmit nem jelent!mikor mi 3-2re állunk a szünetben --akkor eldölt szezon! sneijder és a többi 1 félidő alpján [auto_cenzúra]...nem furcsák ezek dolgok