kívááncsi volnék, hogy ezután a meccs után a madridista csőcselék miért nem jött ide verni a nyálát, hogy ők a bajnokok, és már harminc bajnoki címük van és már kilencszer nyertek BL-t? A 20. század legjobb csapata! Szerencsére az már rég elmúlt Laughing Úgy érzem a Barcának jót tett, hogy elvesztették a bajnokságot tavaly, így hátha ismét lesz tűz a fiúkban, bár van egy olyan érzésem, hogy a madrid legyőzéséhez az sem fog kelleni idén.
Csak gratulálni tudok! Talán van egy jósgömböd, amiből ezeket olvasod? Biztosan tavaly is tudtad, hogy képes lesz a Barca elbukni 6pontos előnyből a bajnokságot. Elég nagy sületlenségnek tartom, az ilyen idény eleji esély latolgatásokat. Amúgy, ha nektek az ad erőt, hogy elbuktátok, akkor nekünk meg majd az, hogy megnyertük.
Más: Ha jól értelmezem, akkor nem az a baj Pepével, hogy még nem szokta meg a spanyol bajnokságot és ezért követ el hibákat, idegeskedik, HANEM az, hogy mindezt 30millióért cserébe teszi??
Ha van közületek aki nézte anno a Porto meccseit az tudja, hogy nem kütyaütő játékos (ha jól tudom Ti is vittétek volna...) , és nem véletlenül figyeltek fel rá.
schuster, meg sztem a meccs felénél gonolkodhatott, h mi a francnak kellett nekem ezt elvállalnom ?!
Vagy Calderón, hogy miért kellett elküldeni Capellot...