Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Érdekes és elgondolkoztató... Én csak egy gondolatot fűznék hozzá, igazából nem is olyan nagyon fontos, de gondoltam leírom. Szóval HA ez a felállás működne, véleményem szerint a Pedro-Messi Sánchez csatársorral jobban működne. A védekezés miatt mondom elsősorban. Ha már ilyen meggyengült védelemmel állnánk fel, akkor véleményem szerint ésszerűbb lenne a 2 legjobban védekező szélsőnkkel felállni ilyen esetekben. És náluk a védekezés nem megy a támadójáték rovására sem, mert kb 1 másodperc alatt átsprintelnek a túloldalra meg vissza, és ezt 90 percen keresztül képesek csinálni szinte teljes intenzitással...Bestbarca írta:...
Nem pont így vhogy így...Ezt a rajzot csak gyorsba nagyjából összedobtam,lehet a pozíciókat eltoltabban képzeli pep vagy vmi ilyesmi...Kash írta:Nekem akkor is fura, ennél még a háromszög elmélet is jobb (szerintem)
Akkor jogos, max rendkívűli hátrányban fordulhat csak elő.Bestbarca írta: Semmi,csak úgy értettem,hogyha Ő meg az mvp egyszerre pályán van,akkor nyílván hátulról kell embert kiszedni,és úgy már kevés a védelmünk...
Semmi,csak úgy értettem,hogyha Ő meg az mvp egyszerre pályán van,akkor nyílván hátulról kell embert kiszedni,és úgy már kevés a védelmünk...lluisllach89 írta: ...
Ez így van csak az alap tézissel nem értek egyet. A védekezés is olyan fontos, ezért van az MVP a pályán.
Alexis hihetetlenül jól támad le, fegyelmezett taktikailag és a SERIE A-ból érkezik. Egy kis idő kell míg beilleszkedik.
Mi is a gond akkor a védekezésével?
Ez így van csak az alap tézissel nem értek egyet. A védekezés is olyan fontos, ezért van az MVP a pályán.Bestbarca írta:Azért mert a támadó szekció baromi keratív meg minden,de a védekezés is épp olyan fontos,különben átszaladnak rajtunk,kell a Barca támadói mögé 5 vérbeli védekező játékos,különben végünk...Azért gondoljunk bele sokszor már az is para ha mondjuk 1ikük pl. Alves föntragad,ebből kapjuk rendre a gólokat...Szal kell a 4 védő egy védekező kp...shutterisland írta:valaki oktasson már ki engem, buta divatdrukkert, hogy miért nem fér el az mvp mellé sanchez a támadó szekcióba erre a hosszú szezonra ?
(afellayt most hagyjuk ki, szerintem szinte semmit nem fog játszani)
van olyan ok, amiről nem tudok, és ezt az elképzelést szana-szét szabotálná ?
Xavi/Cesc - Ini/Cesc játszaniuk kell,mert kell a két labdaosztogató,hogy ilyen hatékonyak legyünk,ez a legfőbb erősségünk,ha kettő irányító osztogat,gondoljunk csak bele mennyivel gyengébb a játékunk ha Ini balszélsőt játszik és Xavi egyedül marad...
Az mvp meg adott,igazából ha gyengébb formában van vki,akkor simán kikerülhet a kezdőből,Alexis képes arra hogy kiszorítson bárkit,kivéve Messit persze,mert ő ha rosszul játszik akkor is ad 3 golpasszt,szal mindenképp pályán kell lennie,ezt láthattuk az utóbbi években...No persze ha ez mvpből valaki megsérül,akkor Alexis nagy erősség mindenképp...
nem úgy értettem, hogy egyszerre legyen pályán ez a négyes, hanem hogy őket patentül rotálniBestbarca írta:Azért mert a támadó szekció baromi keratív meg minden,de a védekezés is épp olyan fontos,különben átszaladnak rajtunk,kell a Barca támadói mögé 5 vérbeli védekező játékos,különben végünk...Azért gondoljunk bele sokszor már az is para ha mondjuk 1ikük pl. Alves föntragad,ebből kapjuk rendre a gólokat...Szal kell a 4 védő egy védekező kp...shutterisland írta:valaki oktasson már ki engem, buta divatdrukkert, hogy miért nem fér el az mvp mellé sanchez a támadó szekcióba erre a hosszú szezonra ?
Xavi/Cesc - Ini/Cesc játszaniuk kell,mert kell a két labdaosztogató,hogy ilyen hatékonyak legyünk,ez a legfőbb erősségünk,ha kettő irányító osztogat,gondoljunk csak bele mennyivel gyengébb a játékunk ha Ini balszélsőt játszik és Xavi egyedül marad...
Az mvp meg adott,igazából ha gyengébb formában van vki,akkor simán kikerülhet a kezdőből,Alexis képes arra hogy kiszorítson bárkit,kivéve Messit persze,mert ő ha rosszul játszik akkor is ad 3 golpasszt,szal mindenképp pályán kell lennie,ezt láthattuk az utóbbi években...No persze ha ez mvpből valaki megsérül,akkor Alexis nagy erősség mindenképp...
Azért mert a támadó szekció baromi keratív meg minden,de a védekezés is épp olyan fontos,különben átszaladnak rajtunk,kell a Barca támadói mögé 5 vérbeli védekező játékos,különben végünk...Azért gondoljunk bele sokszor már az is para ha mondjuk 1ikük pl. Alves föntragad,ebből kapjuk rendre a gólokat...Szal kell a 4 védő egy védekező kp...shutterisland írta:valaki oktasson már ki engem, buta divatdrukkert, hogy miért nem fér el az mvp mellé sanchez a támadó szekcióba erre a hosszú szezonra ?
semmi, csak volt erről egy vitám (aki ügyes, tudja hol keresse ) és kiváncsi vagyok, hogy az én hiányosságaim miatt van e az, hogy szerintem tökéletesen meg lehet oldani ezen 4 játékos játszatását 3 posztra, 60+ meccsre.lluisllach89 írta:Miért ne férne el az MVP mellé?shutterisland írta:valaki oktasson már ki engem, buta divatdrukkert, hogy miért nem fér el az mvp mellé sanchez a támadó szekcióba erre a hosszú szezonra ?
Miért ne férne el az MVP mellé?shutterisland írta:valaki oktasson már ki engem, buta divatdrukkert, hogy miért nem fér el az mvp mellé sanchez a támadó szekcióba erre a hosszú szezonra ?
Nem, de az én elképzelésem szerint nem fér a padra sem.fcbarca0827 írta:Eladtuk Keitat?S.Agüero írta: kezdő:
vv(pinto)-alves(adriano)-piqué(fontás)-puyol(abidal)-abidal(max)-sergio(masch)-xavi(cesc)-ini(thiago)-pedro(as,ibi)-messi(as,villa)-villa(as,pedro,ibi)
cserepad: pinto,adriano,masche,thiago,cesc,as,ibi![]()
Eladtuk Keitat?S.Agüero írta: kezdő:
vv(pinto)-alves(adriano)-piqué(fontás)-puyol(abidal)-abidal(max)-sergio(masch)-xavi(cesc)-ini(thiago)-pedro(as,ibi)-messi(as,villa)-villa(as,pedro,ibi)
cserepad: pinto,adriano,masche,thiago,cesc,as,ibi
Hogy írsz te páwa?shutterisland írta:jó hírnek jó hír, csak ha 6 nap alatt fel tudnak készülni a szuperkupcsira, akkor fogok igazából tapsolni...nekem kell az a kupa
Szerintem most lesz igazán jó a játékunk.LG írta:Biztos, h most ez kéne csinálni. Nagy a cirkusz Fabregas körül, de vasárnap El Clasico van. Mondhatjátok, h igy nem fontos a szuperkupa, meg úgy nem fontos, de ha esetleg belefutunk egy megalázó vereségbe, akkor is mindenki ilyen laza lesz?A Barcelona jelenlegi játékosai, mint Puyol, Piqué vagy Valdés már ünneplik a 24 éves futballista visszatérését, amit már pénteken bejelenthetnek a klubok.
szerintem óriásit ****unk, de nem is bánom, mert nagyon nagy lett az arcLG írta:Biztos, h most ez kéne csinálni. Nagy a cirkusz Fabregas körül, de vasárnap El Clasico van. Mondhatjátok, h igy nem fontos a szuperkupa, meg úgy nem fontos, de ha esetleg belefutunk egy megalázó vereségbe, akkor is mindenki ilyen laza lesz?A Barcelona jelenlegi játékosai, mint Puyol, Piqué vagy Valdés már ünneplik a 24 éves futballista visszatérését, amit már pénteken bejelenthetnek a klubok.
ne írd ezt, mert azt hiszik, hogy komolyan gondoltamMessiFan írta:Még nem is olyan nagy hülyeségshutterisland írta:---------vv-------------
-------------------------
alves----busq----------
------xavi------cesc----
-----ini-----thiago------
alexis--messi----pedro
-------------villa--------![]()
Így végig nálunk lenne a labda, hátul meg Valdés mindent fogna![]()
LG szerintem ez a cirkusz nem fogja befolyásolni a meccs végkimenetelét.
Még nem is olyan nagy hülyeségshutterisland írta:---------vv-------------
-------------------------
alves----busq----------
------xavi------cesc----
-----ini-----thiago------
alexis--messi----pedro
-------------villa--------
Biztos, h most ez kéne csinálni. Nagy a cirkusz Fabregas körül, de vasárnap El Clasico van. Mondhatjátok, h igy nem fontos a szuperkupa, meg úgy nem fontos, de ha esetleg belefutunk egy megalázó vereségbe, akkor is mindenki ilyen laza lesz?A Barcelona jelenlegi játékosai, mint Puyol, Piqué vagy Valdés már ünneplik a 24 éves futballista visszatérését, amit már pénteken bejelenthetnek a klubok.
Hát, ha tényleg komolyabb problémák vannak Xavi térdével, az nagyon szomorú lenne. Ha meg kidőlne egy fél évre, akkor sztem már utána soha nem lenne a régi, mert ebben a korban már nagyon kritikusok az ilyen sérülések.gergo9 írta: A sérülésekre visszatérve nagyon simán lehet hogy látják hogy Xavi térde nagyon labilis bármikor kidőlhet félévre és ezért üldözik Cesc-et úgy hogy LÁTSZÓLAG nem feltétlen fontos.