Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=RjQHDELlPXomes írta:Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.
http://www.youtube.com/watch?v=Wp2xKqwj ... r_embeddedmes írta:Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.messideco írta:Ha ölni kell (Time to kill)
Zseniális film. Mély tartalom, etnikai konfliktusok, szeretet.
A Remény rabjai után ez az első olyan film, ami teljesen magával ragadott.
A szereplőgárda is magáért beszél.
9/10
http://www.youtube.com/watch?v=Wp2xKqwjS5Ames írta:Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.messideco írta:Ha ölni kell (Time to kill)
9/10
Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.messideco írta:Ha ölni kell (Time to kill)
9/10
Értem, de lehet hogy ez nem az a topicmessideco írta:Ha ölni kell (Time to kill)
9/10
Szerintem meg azt kéne figyelembe venni, hogy kiszabott régóta csak Bojant kell védeni, és megmagyarázni, hogy miért volt F.O.S. Helyette jöhetne szépen előbb Thiago, Afellay, más esetben Jeffren ah egészséges, nem kell ezt a gyereket erőltetni...Hayabusa írta:Nekem összességében tetszett a meccs.
Messi még valóban nincs csúcsformában, de a következő meccsen szerintem már újra a régit fogjuk látni.
Hosszú pihenőt kapott és még vissza kell rázódnia!!!
Nem értem, hogy Bojant miért kell ennyire támadni, hiszen alig kap lehetőséget, így nem csoda,hogy nem tud 2 perc alatt felpörögni és felvenni a meccs ritmusát.
Véleményem szerint nem ő volt az egyetlen tegnap este, aki rossz passzokat adott és 100%-os gólhelyzetben rossz döntést hozott, hanem olyanok is, akik végig a pályán voltak.
Nem akarok Bojan mellett kampányolni, de ezeket a dolgokat is figyelembe kell venni.
Mindenesetre Szép Győzelem Volt Fiúk!
Jó csereember de nem több?MessiFan írta:Kicsit unalmas meccs volt.
Pep vagy nagyon tudja hogy mikor kell cserélni (Pedro góllövése előtt én már cseréltem volna) vagy csak véletlen. Inkább az utóbbi de mind1.
Afellay csak 10 percet kapott. Ebből a 10 percből csak annyit következtettem le hogy simán megfordul a labdával úgy mint Xavi, Busi, Ini és Messi. Ezzel rögtön helyet is teremt magának onnan meg indulás neki a kapunak.
Jó csereember, de nem több.
Ezt 10 perc játék alapján szűrted le?Amúgy értem, h mit mondasz és van is igazság benne, de én várok jó pár meccset s csak azután mondok itéletet. Kicsit látszott rajta, h félénk volt, nem nagyon passzolt 5mnél messzebb, de ez vmilyen szinten érthető is.MessiFan írta: Jó csereember, de nem több.
Hát én azért azt nem hiszem, hogy Messi ezért nem passzolt Bojannak. Nem hiszem, hogy ilyesmi lenne a fejében. Egyszerűen máshogy döntött, és kész.Persona non grata írta:Messi meg azért nem passzol Bojannak,mert eőször is úgyis kihagyná,másodszor múltkor 101%-os helyzetben Bojan is a kapust lútte agyon, ahelyett, hogy Messinek paszolt volna
az utolsó gólnál meg simán passzolt Pedronak, csak a szimpatikus kopasz gyerek (egész meccsen alattomos volt) belépett elé és feltartotta..halkan jegyzem meg sima sárgalapos feltarás volt
Abidal egyáltalán nem kezd formába lendülni...hetek óta abban van...Messi meg azért nem passzol Bojannak,mert eőször is úgyis kihagyná,másodszor múltkor 101%-os helyzetben Bojan is a kapust lútte agyon, ahelyett, hogy Messinek paszolt volnaDevid16 írta:Nekem ennyire nem tetszett a meccs. Ellenfél 0 volt megint, 20 perc után végük volt... Ami ugye nem a mi hibánk csak azért nem kell ódákat zengeni. Abidal nagyon jó sztem kezd nagy formába lendülni, Adriano jó első félidő után felejthető 2.at produkált. Valdes védése a végén ... nagy volt. Meg az a testtartás, nem tudom láttátok-e. "Ki a kirááály?"Ami nem tetszett MESSI
Bevágott egy óriási szabigólt, adott egy szép gólpasszt.(igen tudom mástól ez is nagy teljesítmény, de tőle lehetett volna jobb is) DE mezőnyben csak kapart és sztem önzőzött. Utolsó gól előtt meg akarta kerülni a védőt, lepattant róla, jött Pedro és szépen behelyezte. A végén meg mikor Bojannal játszották le kicsibe... Már majdnem kiabáltam, hogy miért nem adta vissza. Mondanám ezt akkor is, ha bement volna, de így meg főleg nem értem miért nem adta le. Főleg a Barcában ahol még a gólvonalról is inkább passzolunk, hogy 1000% gólhelyzet legyen. Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
Van benne igazság, hogy "önzőzött" egy kicsit, de szerintem nem többet mint szokott, csak most az én szemembe nem volt olyan gyors és robbanékony mint szokott lenni + nem jöttek be a cselei sem. Esetleg néha nem passzolt mikor kellett volna, de én ezt is be tudom az edzésen való terhelésnek illetve, hogy még most jöttek vissza a fadíszitésből.. Egyébként nem tudom.. megnézném most a spanyol Barca-fórumokat, hogy ott is az-e a téma, hogy Messi miután vágott egy óriási gólt, meg adott két gólpasszt, önző volt-e vagy sem.. Csak mi magyarok tudjuk megtalálni még a jóban is a rosszat.. :S:)Gali írta:Hat napja jött vissza Argentínából, ahol tíz napot pihent!!!Devid16 írta:.... Ami nem tetszett MESSI ....Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
Hová frissítenéd már?
Hat napja jött vissza Argentínából, ahol tíz napot pihent!!!Devid16 írta:.... Ami nem tetszett MESSI ....Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
Sajna amióta 5öt rúgunk meccsenként eléggé nehezemre esik felfogni gálaként annyit, hogy Xavihoz hozzávágnak egy AranylabdátS.Agüero írta: Találkozunk hétfőn a gálán.