Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Hayabusa
Barça B

2011.01.09. 12:23:24

Szeretném megkérdezni, hogy sokan voltak e a MOM parkaba meccset nézni?
Aránylag még új vagyok itt és már nagyon szeretnék eljutni egy ilyen alkalomra, de sajnos eddig mindig közbejött valami.
Szóval szeretnék egy pár véleményt hallani.
Köszi.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.09. 11:28:40

mes írta:Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.
http://www.youtube.com/watch?v=RjQHDELlPXo
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
messideco
Presidente del Barça

2011.01.09. 11:28:30

Jó, észrevettem. Elég ha egyvalaki szól. A modik elintézik majd...
Kép
"And my heart will leave you never."
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.09. 11:27:50

mes írta:
messideco írta:Ha ölni kell (Time to kill)
Zseniális film. Mély tartalom, etnikai konfliktusok, szeretet.
A Remény rabjai után ez az első olyan film, ami teljesen magával ragadott.
A szereplőgárda is magáért beszél.

9/10
Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.
http://www.youtube.com/watch?v=Wp2xKqwj ... r_embedded
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.09. 11:27:34

mes írta:

9/10
Ennek nem itt a helye azt hiszem. Valaki nem tudna adni egy linket, ahol Messi szabijat lathatom? lusta vagyok youtubeon keresgelni.
http://www.youtube.com/watch?v=Wp2xKqwjS5A
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.01.09. 11:23:23

9/10
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.09. 11:22:21

9/10
Értem, de lehet hogy ez nem az a topic :D :D
messideco
Presidente del Barça

2011.01.09. 11:20:01

:oops: :oops:
Töröljétek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2011.01.09. 11:25:04-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.09. 11:06:21

Hayabusa írta:Nekem összességében tetszett a meccs.
Messi még valóban nincs csúcsformában, de a következő meccsen szerintem már újra a régit fogjuk látni.
Hosszú pihenőt kapott és még vissza kell rázódnia!!!
Nem értem, hogy Bojant miért kell ennyire támadni, hiszen alig kap lehetőséget, így nem csoda,hogy nem tud 2 perc alatt felpörögni és felvenni a meccs ritmusát.
Véleményem szerint nem ő volt az egyetlen tegnap este, aki rossz passzokat adott és 100%-os gólhelyzetben rossz döntést hozott, hanem olyanok is, akik végig a pályán voltak.
Nem akarok Bojan mellett kampányolni, de ezeket a dolgokat is figyelembe kell venni.
Mindenesetre Szép Győzelem Volt Fiúk!
Szerintem meg azt kéne figyelembe venni, hogy kiszabott régóta csak Bojant kell védeni, és megmagyarázni, hogy miért volt F.O.S. Helyette jöhetne szépen előbb Thiago, Afellay, más esetben Jeffren ah egészséges, nem kell ezt a gyereket erőltetni...
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.09. 11:03:03

Ebben a csapatban nem lesz több mint csereember hacsak lenem sérül Ini vagy más. Ez már csak azért is van mert a Barca középpályája csak Inivel Busival és Xavival 100%-kos. És ha ők bevethetők akkor nem Afellay fog kezdeni max akkor ha pihentetni akar Pep.
gianni
Entrenador del Barça

2011.01.09. 10:52:36

MessiFan írta:Kicsit unalmas meccs volt.
Pep vagy nagyon tudja hogy mikor kell cserélni (Pedro góllövése előtt én már cseréltem volna) vagy csak véletlen. Inkább az utóbbi de mind1.
Afellay csak 10 percet kapott. Ebből a 10 percből csak annyit következtettem le hogy simán megfordul a labdával úgy mint Xavi, Busi, Ini és Messi. Ezzel rögtön helyet is teremt magának onnan meg indulás neki a kapunak.
Jó csereember, de nem több.
Jó csereember de nem több?
Te írtad,hogy csak 10 percet kapott.
Butaság már itélkezni is,ezzel én még várnék.
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.09. 10:41:29

MessiFan írta: Jó csereember, de nem több.
Ezt 10 perc játék alapján szűrted le?Amúgy értem, h mit mondasz és van is igazság benne, de én várok jó pár meccset s csak azután mondok itéletet. Kicsit látszott rajta, h félénk volt, nem nagyon passzolt 5mnél messzebb, de ez vmilyen szinten érthető is.

A játékkal azt hiszem teljesen meglehetünk elégedve. Sokszor az okozta a problémát, h nagyon sok helyzet volt, de azok rendre kimaradtak. Tegnap szerencsére pont a forditottja volt, nem volt olyan sok lehetősége a csapatnak, de ezek közül 4et sikerült kihasználni.
Messi ismét nagyon jó volt, vele nem is foglalkozok mélyrehatóbban :P Akit kiemelnék az Abidal. Elképesztő mostanában, mintha áldott állapotban játszana. :D és ezalatt nem csak azt értem, h majdnem lőtt egy gólt és adott Villának egy gólpassz értékű labdát, hanem azt is, h nagyon magabiztos, nem ijed meg attól sem ha a passzjátékból ki kell vegye a részét, ez azért nem mindig volt igy.
A játékot tekintve kb. ilyen meccsre számitottam, de azt hittem, h az eredmény jóval szorosabb lesz, szerencsére a fiúk rám cáfoltak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.09. 10:29:55

Kicsit unalmas meccs volt.
Pep vagy nagyon tudja hogy mikor kell cserélni (Pedro góllövése előtt én már cseréltem volna) vagy csak véletlen. Inkább az utóbbi de mind1.
Afellay csak 10 percet kapott. Ebből a 10 percből csak annyit következtettem le hogy simán megfordul a labdával úgy mint Xavi, Busi, Ini és Messi. Ezzel rögtön helyet is teremt magának onnan meg indulás neki a kapunak.
Jó csereember, de nem több.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.09. 10:03:46

ISMET REKORDOK KUSZOBEN:

A Barcelona újabb győzelmével immár 26 hivatalos mérkőzés óta nem szenvedett vereséget, ezzel pedig egy meccsre került a vonatkozó klubrekordtól. Ami a sorozatban aratott bajnoki győzelmeket illeti, ott még két találkozó kell a klubrekord beállításához, jelenleg sorozatban tizenkettő bajnoki sikernél járnak a katalánok.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.01.09. 09:27:14

Persona non grata írta:Messi meg azért nem passzol Bojannak,mert eőször is úgyis kihagyná,másodszor múltkor 101%-os helyzetben Bojan is a kapust lútte agyon, ahelyett, hogy Messinek paszolt volna
az utolsó gólnál meg simán passzolt Pedronak, csak a szimpatikus kopasz gyerek (egész meccsen alattomos volt) belépett elé és feltartotta..halkan jegyzem meg sima sárgalapos feltarás volt :oops:
Hát én azért azt nem hiszem, hogy Messi ezért nem passzolt Bojannak. Nem hiszem, hogy ilyesmi lenne a fejében. Egyszerűen máshogy döntött, és kész.

Visszatérve a meccsre. Volt egy periódus, Iniesta góljától számított 10 perc, amikor megmutatták tényleg, hogy mire képesek. De ezen kívül nem törték össze magukat. Pedro teljesítménye elég siralmas volt ma, a szezonbeli leggyengébb teljesítménye. Messi is elég gyengus volt, de a szabadrúgás és mondom az a 10 perces időszak elfelejteti ezeket. Remélem most már tényleg visszalendülnek ..

Még egy utolsó dolog : Abidal egyszerűen káprázatos volt tegnap is, nagyon sokat dolgozik, és eredményesen.. :wink:
més que un club
Hayabusa
Barça B

2011.01.09. 08:57:24

Nekem összességében tetszett a meccs.
Messi még valóban nincs csúcsformában, de a következő meccsen szerintem már újra a régit fogjuk látni.
Hosszú pihenőt kapott és még vissza kell rázódnia!!!
Nem értem, hogy Bojant miért kell ennyire támadni, hiszen alig kap lehetőséget, így nem csoda,hogy nem tud 2 perc alatt felpörögni és felvenni a meccs ritmusát.
Véleményem szerint nem ő volt az egyetlen tegnap este, aki rossz passzokat adott és 100%-os gólhelyzetben rossz döntést hozott, hanem olyanok is, akik végig a pályán voltak.
Nem akarok Bojan mellett kampányolni, de ezeket a dolgokat is figyelembe kell venni.
Mindenesetre Szép Győzelem Volt Fiúk!
Persona non grata
Barça C

2011.01.09. 07:57:52

Devid16 írta:Nekem ennyire nem tetszett a meccs. Ellenfél 0 volt megint, 20 perc után végük volt... Ami ugye nem a mi hibánk csak azért nem kell ódákat zengeni. Abidal nagyon jó sztem kezd nagy formába lendülni, Adriano jó első félidő után felejthető 2.at produkált. Valdes védése a végén ... nagy volt. Meg az a testtartás, nem tudom láttátok-e. "Ki a kirááály?" :lol: Ami nem tetszett MESSI :o Bevágott egy óriási szabigólt, adott egy szép gólpasszt.(igen tudom mástól ez is nagy teljesítmény, de tőle lehetett volna jobb is) DE mezőnyben csak kapart és sztem önzőzött. Utolsó gól előtt meg akarta kerülni a védőt, lepattant róla, jött Pedro és szépen behelyezte. A végén meg mikor Bojannal játszották le kicsibe... Már majdnem kiabáltam, hogy miért nem adta vissza. Mondanám ezt akkor is, ha bement volna, de így meg főleg nem értem miért nem adta le. Főleg a Barcában ahol még a gólvonalról is inkább passzolunk, hogy 1000% gólhelyzet legyen. Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
Abidal egyáltalán nem kezd formába lendülni...hetek óta abban van...Messi meg azért nem passzol Bojannak,mert eőször is úgyis kihagyná,másodszor múltkor 101%-os helyzetben Bojan is a kapust lútte agyon, ahelyett, hogy Messinek paszolt volna
az utolsó gólnál meg simán passzolt Pedronak, csak a szimpatikus kopasz gyerek (egész meccsen alattomos volt) belépett elé és feltartotta..halkan jegyzem meg sima sárgalapos feltarás volt :oops:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.09. 06:36:58

Örülök hogy nyertünk. A meccset sajna nem tudtam nézni,de hát ide is majdnem egy 5öst szórtunk :D Jöhet hétfőn Xavinak az aranybogyó,szerdán pedig a Betis elleni kupa meccs :D :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csabooo
Capitá del Barça

2011.01.09. 00:48:38

valaki tudna adni egy linket Valdes védéséről ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.09. 00:43:05

Gali írta:
Devid16 írta:.... Ami nem tetszett MESSI ....Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
Hat napja jött vissza Argentínából, ahol tíz napot pihent!!!
Hová frissítenéd már?
Van benne igazság, hogy "önzőzött" egy kicsit, de szerintem nem többet mint szokott, csak most az én szemembe nem volt olyan gyors és robbanékony mint szokott lenni + nem jöttek be a cselei sem. Esetleg néha nem passzolt mikor kellett volna, de én ezt is be tudom az edzésen való terhelésnek illetve, hogy még most jöttek vissza a fadíszitésből.. Egyébként nem tudom.. megnézném most a spanyol Barca-fórumokat, hogy ott is az-e a téma, hogy Messi miután vágott egy óriási gólt, meg adott két gólpasszt, önző volt-e vagy sem.. Csak mi magyarok tudjuk megtalálni még a jóban is a rosszat.. :S:)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Gali
Capitá del Barça

2011.01.09. 00:36:40

Devid16 írta:.... Ami nem tetszett MESSI ....Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
Hat napja jött vissza Argentínából, ahol tíz napot pihent!!!
Hová frissítenéd már?
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Devid16
Jugador d'estrella

2011.01.09. 00:24:29

Nekem ennyire nem tetszett a meccs. Ellenfél 0 volt megint, 20 perc után végük volt... Ami ugye nem a mi hibánk csak azért nem kell ódákat zengeni. Abidal nagyon jó sztem kezd nagy formába lendülni, Adriano jó első félidő után felejthető 2.at produkált. Valdes védése a végén ... nagy volt. Meg az a testtartás, nem tudom láttátok-e. "Ki a kirááály?" :lol: Ami nem tetszett MESSI :o Bevágott egy óriási szabigólt, adott egy szép gólpasszt.(igen tudom mástól ez is nagy teljesítmény, de tőle lehetett volna jobb is) DE mezőnyben csak kapart és sztem önzőzött. Utolsó gól előtt meg akarta kerülni a védőt, lepattant róla, jött Pedro és szépen behelyezte. A végén meg mikor Bojannal játszották le kicsibe... Már majdnem kiabáltam, hogy miért nem adta vissza. Mondanám ezt akkor is, ha bement volna, de így meg főleg nem értem miért nem adta le. Főleg a Barcában ahol még a gólvonalról is inkább passzolunk, hogy 1000% gólhelyzet legyen. Én leültetném már 1 meccsre, nem bántásból csak sztem fejben frissíteni kéne rajta. Na mind1 ezek csak apróságok amellett, hogy ismét jól játszottunk.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.01.09. 00:22:25

"A Barcelona újabb győzelmével immár 26 hivatalos mérkőzés óta nem szenvedett vereséget, ezzel pedig egy meccsre került a vonatkozó klubrekordtól. Ami a sorozatban aratott bajnoki győzelmeket illeti, ott még két találkozó kell a klubrekord beállításához, jelenleg sorozatban tizenkettő bajnoki sikernél járnak a katalánok." :wink: 8)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Pavel
Entrenador del Barça

2011.01.09. 00:18:29

Adriano és Mascherano nagyon jól nyomta.
A csapoton azért érződik, hogy edzésen terhelve vannak. Főleg a támadójátékon. Pedro és Villa elég lapos volt. Messi sem volt penge, főleg az első félidőben. Még ilyen lesz vagy két meccs aztán pörgünk tovább.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.09. 00:14:10

S.Agüero írta: Találkozunk hétfőn a gálán. :P
Sajna amióta 5öt rúgunk meccsenként eléggé nehezemre esik felfogni gálaként annyit, hogy Xavihoz hozzávágnak egy Aranylabdát 8)
Lezárt