Élő közvetítések 2006-07
-
- Az Eurobarca Anonymusa
De akkor nem is játszottak iulyen jól a fiúk! Vagy nincs igazam? Ha vasárnap így játszottak volna, akkor nem azt írtam volna, amit.Sharkinho írta:A Mallorca elleni meccsen nem voltál ennyira hálás...varga tamás írta:Ebben igaza volt, mi pedig adjunk hálát a Teremtőnek, hogy nálunk játszik ez a zseni. Komolyan mondom, elérzékenyülve írom zeket a sorokat, mert boldog vagyok. És hálás vagyok Istennek, hogy élek, és láthatom ezeket a cseleket, ezeket a gólokat, és szurkolhatok a Barcelonának.csababarca írta:Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!![]()
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Most ne fikázzuk egymást
egyenlőre éljük át,hogy most nagyon megy....utána nekem is van pár észrevételem 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Jó estét mindenkinek!
Most kapcsolódom be!:
Remélem innen már továbbmegyünk!
Jó estét mindenkinek!
Most kapcsolódom be!:
Remélem innen már továbbmegyünk!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
FIGYELEM!Lionel86 írta:Hát nem szép játék ez a footbal!!!! Egyszer fennt egyszer lennt ezért szereti sok millió ember! El sem hiszem hogy nem láthatom és a kedvenc zsenim meg brillírozik!!!! NAh azért megjöttél Varga Tamás már azt hittem nem is nézed a meccset, remélem most nem lesznek annyira negatívak a hszeid!! Bár még változhat a helyzet a meccsen!!!!
A következőképpen tudjátok nézni a meccset!!
Felmentek erre az oldalra, http://www.myp2p.eu
1. Baloldalon (lefelé kell görgetni) tvants felirat, töltsétek le a kliensprogramot.
2. Ha megvan, telepítés.
3. Majd, szintén a baloldalon csak feljebb football/weekdays.
Feljönnek a mai streamelt meccsek, közte a Barcáé is. Klikk a linkre és ok. Megnyitja a lejátszót és viszonylag lassan (kb 2 perc után megnyitja a meccset!)
Kínai, viszont látjátok! Jó szurkolást! Kiprűbáltam, műxik...
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Mallorca elleni meccsen nem voltál ennyira hálás...varga tamás írta:Ebben igaza volt, mi pedig adjunk hálát a Teremtőnek, hogy nálunk játszik ez a zseni. Komolyan mondom, elérzékenyülve írom zeket a sorokat, mert boldog vagyok. És hálás vagyok Istennek, hogy élek, és láthatom ezeket a cseleket, ezeket a gólokat, és szurkolhatok a Barcelonának.csababarca írta:Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!![]()
![]()

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Hát nem szép játék ez a footbal!!!! Egyszer fennt egyszer lennt ezért szereti sok millió ember! El sem hiszem hogy nem láthatom és a kedvenc zsenim meg brillírozik!!!! NAh azért megjöttél Varga Tamás már azt hittem nem is nézed a meccset, remélem most nem lesznek annyira negatívak a hszeid!! Bár még változhat a helyzet a meccsen!!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ebben igaza volt, mi pedig adjunk hálát a Teremtőnek, hogy nálunk játszik ez a zseni. Komolyan mondom, elérzékenyülve írom zeket a sorokat, mert boldog vagyok. És hálás vagyok Istennek, hogy élek, és láthatom ezeket a cseleket, ezeket a gólokat, és szurkolhatok a Barcelonának.csababarca írta:Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!![]()
![]()
-
- Llegenda del Barça
maraggyál már! tudod kit érdekel a 7-1? már el is felejtettem! (volna, ha nem hozod előRumig írta:Ja bocs Boixos, nem akartam felemlegetni, nem rád reagálva írtam

PUYOL-XAVI-INIESTA
megy ez dinho nélkül is..
-szolt a sok oan embernek akik azt hiszik hogy nem tudunk nélküle játszani-.
így tovább
FORCA BARCA
SZÉP vOLT MESSI még 1et

így tovább
FORCA BARCA
SZÉP vOLT MESSI még 1et
Egyszerüen nem lehet igaz, hogy létezik ilyen ember a földön!
CSODÁLATOS MESSI!!!
Remélem örökre nálunk marad
CSODÁLATOS MESSI!!!
Remélem örökre nálunk marad

Csináld, Leo, meglesz a mesterhármas!!! Egy zseni! 

*Tot el camp,es un clam-som la gent blaugrana! VISCA EL BARCA!!!*
-
- Az Eurobarca Anonymusa
LIONEL MESSI EGY ISTEN, EGY CSODA, EGY HATALMAS NAGY JÁTÉKOS, ÖRÖMÜNK OKA, CSODÁLATUNK TÁRGYA, CSAK ANNYIT MONDUNK: KÖSZÖNJÜK NEKED! ÉS DECO TÉNYLEG JÓL JÁTSZIK MA, REMÉLEM A HÁTRALÉVŐ FORDULÓKBAN IS ÍGY FOLYTATJA, ÉS AKKOR MINDENT MEGBOCSÁTOK NEKI! NAGYON JÓK VAGYUNK!
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Ezt nem hiszem el, ha nem nézem oket és suliban vagyok akkor mindig brillírozik a csapat!!! Lehet azt kéne hogy sose nézzem a meccseket!! Lehet az is lesz a hétvégén nem is nézem meg öket, bár nem hiszem hogy kibírom!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezért nem kell elsődlegesen szidni se az edzőt,se senkit (nem konkrétan Rád értem!) képes lesz ez a csapat, jövőre nagyon jó játékra,ezzel az edzővel! Padra kellenek emberek,minőségi emberek,+1vkp+1védő ennyi...Saviola írta:Messi..el sem hiszem,csodálatos..az első gólja egyenesen zseniális volt,leírhatatlan,megalázta az egész Getafe védelmet.A második is nagyon szép volt,de Deco is nagyot játszik.Most az egész csapat jól tolja,nem unalmasan,hajtanak és megyeget a játék.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
FIGYELEM!
1. Baloldalon (lefelé kell görgetni) tvants felirat, töltsétek le a kliensprogramot.
2. Ha megvan, telepítés.
Feljönnek a mai streamelt meccsek, közte a Barcáé is. Klikk a linkre és ok. Megnyitja a lejátszót és viszonylag lassan (kb 2 perc után megnyitja a meccset!)
Közben Messi ismét bebaszott egy iszonyat gólt!
2. Ha megvan, telepítés.
Közben Messi ismét bebaszott egy iszonyat gólt!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez van, ha a csapat megfelelően akarja a győzelmet, és a futómennyiség is megvan! Sokat mozgunk labda nélkül is, ráadásul szép támadásokat vezetünk. Ha legalább a bajnokságban is így nyomnánk, már hátradőlhetnénk. Deco kezd formába lendülni, eddig remek! Jorquerának grat a nagy bravúrjához, Xavinak pedig a higgadt helyzetkihasználáshoz. Messiről nem írok semmit, nincsenek rá szavaim...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Messi..el sem hiszem,csodálatos..az első gólja egyenesen zseniális volt,leírhatatlan,megalázta az egész Getafe védelmet.A második is nagyon szép volt,de Deco is nagyot játszik.Most az egész csapat jól tolja,nem unalmasan,hajtanak és megyeget a játék. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hali!
Közvetítsen valaki a helyzetekröl, meg gólokrol, aminek már lenni e kéne lassan.

Közvetítsen valaki a helyzetekröl, meg gólokrol, aminek már lenni e kéne lassan.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2007.04.18. 21:53:40-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!