Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nem tetszett a cikk. Igaz, h madridi részről nevetséges, amit művelnek, de miért kell felvenni velük a kesztyűt? A másik dolog meg, h valljuk be magunknak, nem volt 11-s.Titinho írta:Ez nagyon tetszett.Madridban kis túlzással már Iturralde González családfáját is áttanulmányozták az újságírók, hogy Barcelona pártoló tagokat keressenek a felmenői közöttGrat hozzá és az egész cikkhez!
Elméletileg lesz, sőt szerintem gyakorlatilag néhány napon belül megkezdődik a "jelöltállítás" aztán meg a szavazás.Titinho írta:Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy idén nem-e lesz megtartva az Év Szavazása 2009? Tavaly ilyenkor azt hiszem már lehetett szavazni és év végéig tartott. De lehet, hogy rosszul emlékszem...
Ez nagyon tetszett.Madridban kis túlzással már Iturralde González családfáját is áttanulmányozták az újságírók, hogy Barcelona pártoló tagokat keressenek a felmenői között
Valóban, javítottam is, köszi. Ivánnal pont a Casillas inzultálást ültettük át a mónikasóba, biztos onnan jött neki ez a szó.kudu írta:Tizenegyes, ami tizenegyes cikkben van egy kis hiba.
Pontosabban az alcímben: Xavi mezét valóban megtántota Raúl Baena
Gondolom megrántotta akart lenni
Köszi, repült is.Leomessi14 írta:Az "Abu Dhabiba tarto repulout erdekessegei" cimu cikk alatti hozzaszolasokat nem torolhetik a modik?Figyelmetekbe ajanlom Csak a MAdrid hozzaszolasat...Es maskor is feszultseget gerjeszt..nem csak most
"Dawn kóros fiú? Unicef!?"Leomessi14 írta:Az "Abu Dhabiba tarto repulout erdekessegei" cimu cikk alatti hozzaszolasokat nem torolhetik a modik?Figyelmetekbe ajanlom Csak a MAdrid hozzaszolasat...Es maskor is feszultseget gerjeszt..nem csak most
Atlante Cancún FC.Colos írta:Hát... én is csodálkozom ezen. Szerintem nem mondtál hülyeséget. (Lásd: http://www.club-atlante.com/)Fernando írta:"...megérkezett a Barcelona 49 fős küldöttsége Abu Dhabiba, és most már készülhet a szerdai bemutatkozásra a Klubvilágbajnokságon mexikói Atlantis ellenében..."
A mexikói előtt hiányzik egy "a" betű, és nem Atlantis, hanem Atlante, amúgy jó cikk. Remélem behúzzuk a meccset
Szerk.: Látom az új cikkben továbbra is Atlantis néven említitek a mexikói Atlantét. Akkor mégis én mondtam hülyeséget?
Hát... én is csodálkozom ezen. Szerintem nem mondtál hülyeséget. (Lásd: http://www.club-atlante.com/)Fernando írta:"...megérkezett a Barcelona 49 fős küldöttsége Abu Dhabiba, és most már készülhet a szerdai bemutatkozásra a Klubvilágbajnokságon mexikói Atlantis ellenében..."
A mexikói előtt hiányzik egy "a" betű, és nem Atlantis, hanem Atlante, amúgy jó cikk. Remélem behúzzuk a meccset
Szerk.: Látom az új cikkben továbbra is Atlantis néven említitek a mexikói Atlantét. Akkor mégis én mondtam hülyeséget?
A Minden más részlegben, az Utazás Barcelonába topicot keresd fel, és olvass vissza néhány lapot, rengeteg hasznos információt találsz.kutyufix írta:Sziasztok!
Május 15-én Barcelonába utazom és az idény utolsó meccsét,16-án a Real Valladoid ellenit szeretném megnézni. Utazás és szállás rendben van,azt azonban nem tudom,hogyan tudnák belépőt szerezni magamnak.Ha valamelyikötöknek van infója erről hálás lennék érte,ha megosztaná velem!Előre is köszönöm!
Boldog Ünnepeket minden Barca szurkolónak!
na bazz... én is kerestem a keresőt a hír archívumon, de ahogy most írtad rájöttem hogy nem a hír archívumon kell keresni a keresőt, hanem itt fityeg a főoldalon... elég ciki... Elnézést mindenkitől
Persze, a Mélyen Tisztelt kosárlabda-szakértő elírta a dolgotKovi írta:Javítva, volt egy kis félreértés a szerkesztőkollégával.![]()
Örülök, hogy olvasod a cikket!
Javítva, volt egy kis félreértés a szerkesztőkollégával.miihii írta:Kovi!
Sztem ez nem stimmel így:
Cibona Zagreb – Regal FC Barcelona 66-80
"Hétvégén a bajnokságban a Blancos de Ruedát fogadja Xavi Pascual csapata, majd csütörtökön a Palau Blaugrana vendége a mostani ellenfél, a Zalgiris Kaunas együttese lesz."