Bajnokok Ligája & Európa Liga
- levproff
- Director del Fútbol
Manchester..
Óriási gól volt.

Óriási gól volt.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Megmentette a bíró a MU-t.
Rio felrúgta Ronaldinhot,amiből tiszta gólhelyzet alakult volna ki.Már megcsinálta a cselt Ronnie, Rio szabálytalan volt.
Jó a meccs eddig,de van egy érzésem hogy a Milan "öregjei" nem bírják majd végig.
Rio felrúgta Ronaldinhot,amiből tiszta gólhelyzet alakult volna ki.Már megcsinálta a cselt Ronnie, Rio szabálytalan volt.
Jó a meccs eddig,de van egy érzésem hogy a Milan "öregjei" nem bírják majd végig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az egy dolog.. Az meg egy másik hogy milyen fantasztikusan játszik... Bárcsak itt játszana ígylevproff írta:Rondaldinho beköszönt az elején!![]()

- levproff
- Director del Fútbol
Rondaldinho beköszönt az elején!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Hohóó Ronaldinho...szép kezdés 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem hasonló lesz a meccs,mint tavaly az Inter-M.U.-n akkor Jose-ek megköszönhették a vendég csapatnak,hogy csak a visszavágón dőlt el a dolog,elképesztő mik maradtak ki...
most jobb helyzetkihasználással,remélem szerzünk 2gólt, ha ez csak az x-hez elég,ám legyen.
GO M.U.!
másik meccs döntetlen lesz,sajnos gólokkal,így nem sok sansza marad a franciáknak.
most jobb helyzetkihasználással,remélem szerzünk 2gólt, ha ez csak az x-hez elég,ám legyen.
GO M.U.!
másik meccs döntetlen lesz,sajnos gólokkal,így nem sok sansza marad a franciáknak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hoppácska, köszönöm.maister6000cm3 írta:"Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bayern, Sevilla"
![]()
Ennyire azért ne szurkolj a Bayernnek...
![]()
![]()
![]()

Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bordeaux, Sevilla
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
"Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bayern, Sevilla"MichaaBee írta:Negyeddöntős csapatok
Ideális: Barca, Olympiacos, Inter, Milan, Lyon, CSKA, Porto, Fiorentina![]()
Reális: Barca, R. Madrid, Chelsea, MU, Bordeaux, Sevilla, Arsenal, Bayern
Jó lenne a Bordeaux-t kapni a következő körben, de úgy vagyok vele, hogyha muszáj a Chelseavel találkozni, akkor azt inkább a negyeddöntőben, mint később...
Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bayern, Sevilla
Majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre kőkeményen szurkolok az Internek, Milannak, Lyonnak.Arsenal bentmaradhat, de a két nagy angol búcsúzhatna már.
![]()

-
- Capitá del Barça
gyerünk everton:P
A mai meccsekről:
Milan-Manchester.
Szerintem a Milan képes lesz nyerni hazai pállyán, de nem akkor külömbséggel, h az elég legyen a visszavágóra.
Tipp: 2-1
Lyon-R. Madrid
A szivem a Lyon felé húz
, de a realitás az, h a Real jelenleg sokkal erőssebb. Mégis van egy olyan érzésem, h ma a Lyon minimum jó lesz egx x-re.
Tipp: 1-1
Milan-Manchester.
Szerintem a Milan képes lesz nyerni hazai pállyán, de nem akkor külömbséggel, h az elég legyen a visszavágóra.
Tipp: 2-1
Lyon-R. Madrid
A szivem a Lyon felé húz

Tipp: 1-1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2010.02.16. 20:32:38-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Negyeddöntős csapatok
Ideális: Barca, Olympiacos, Inter, Milan, Lyon, CSKA, Porto, Fiorentina
Jó lenne a Bordeaux-t kapni a következő körben, de úgy vagyok vele, hogyha muszáj a Chelseavel találkozni, akkor azt inkább a negyeddöntőben, mint később...
Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bordeaux, Sevilla
Majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre kőkeményen szurkolok az Internek, Milannak, Lyonnak.
Arsenal bentmaradhat, de a két nagy angol búcsúzhatna már.
Ideális: Barca, Olympiacos, Inter, Milan, Lyon, CSKA, Porto, Fiorentina

Ezzel már kiegyeznék: Barca, Lyon, Inter, MU, Bayern, Arsenal, Bordeaux, Sevilla
Majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre kőkeményen szurkolok az Internek, Milannak, Lyonnak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.02.16. 20:11:00-kor.
H a t t r i c k
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az Inter, azért mert Mourinho kívűlről ismeri a csapatot?Sztem a Chelsea megfogja az olaszokat.Az Intert én megint csak annyira érzem erősnek, h tönkreverje a nem túl acélos olasz ligát, többet nem látok bennük idén se.Attól függetlenül, h a portugál kívűlről ismeri az egész csapatot, sztem Ancelotti megoldja a porblémát és kiütik őket.Enjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az eheti meccsekről: A MU szerintem nagy pofont fog adni a Milannak. A Milan túl gyors lesz a MU által diktált tempó. Én szinte biztos vagyok hogy innen ha nem is simán de tovább megy a MU!
A Bayern pazar formában, úgyhogy a Fiorentinának nincs sok esélye.
Az Arsenal is továbblép a Porton de ezt nem merném annyira biztosra mondani.
A Real meg...
Jó lenne látni ha ismét elvéreznének már a 16 között de erre sajnos nincs sok esély. Ebben a Lyonban szerintem nincs annyi hogy megállítsák Ronaldoékat.
Ja amúgy az El-ben is lesz egy két jó párharc! Hamburg-PSV, Ajax-Juve....stb!
A Bayern pazar formában, úgyhogy a Fiorentinának nincs sok esélye.
Az Arsenal is továbblép a Porton de ezt nem merném annyira biztosra mondani.
A Real meg...

Ja amúgy az El-ben is lesz egy két jó párharc! Hamburg-PSV, Ajax-Juve....stb!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ez egy fokkal utopisztikusabb, tetszikEnjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter

Ebből a MU-t kivéve jöhetne bárki.

Your village called. Their idiot is missing.
Akkor jöjjön néhány tipp, nem a pontos eredményekre, csak győzelmekre és továbbjutásra:
Lyon - Real: Nagyon örülnék ha máshogy alakulna, de a Lyon most ehhez sajna kevés, így oda-vissza Real-győzelem.
Milan - Manchester: A Milan hazai pályán ma behúzza ezt a meccset 1 góllal, de a visszavágót a MU nyeri és ők is mennek tovább.
Bayern - Fiorentina: Otthon a Bayern megnyeri, Firenzében is max egy döntetlenre jó a Fio, a Bayern továbbmegy.
Porto - Arsenal: A portói meccs abszolút háromesélyes, otthon viszont az Arsenal bebiztosítja a továbbjutást.
Stuttgart - Barça: Sérülések ide vagy oda, ez nem lehet kérdéses: oda-vissza nyerünk, sima továbbjutás.
Olympiakos - Bordeaux: Otthon talán összehoz egy döntetlent az Olympiacos, de Franciaországban esélyük sincs és a Bordeaux megy tovább.
CSKA - Sevilla: Itt abszolút tanácstalan vagyok, bármi lehet. De hamár belevágtam ebbe az egészbe, akkor azt mondom hogy a moszkvai meccs -akárcsak a portói- háromesélyes, otthon viszont a Sevilla nyer és továbbjut. De ez a párharc szvsz szinte abszolút 50-50...
Inter - Chelsea: Két nagyon jó meccset fogunk látni, Milánóban valószínüleg döntetlen lesz (bár a 'kettes' is belefér), de a Chelsea otthon kiejti az Intert.
Tehát maradnak nyolcan: Real, Man Utd, Bayern, Arsenal, Barça, Bordeaux, Sevilla, Chelsea
Itt már nincs könnyű ellenfél, legjobban tán a Bordeaux-nak és a Sevillának örülnék, de többivel nagyon parázs meccseket kellene játszanunk; bízzunk a szerencsénkben
Na akkor ez itt most el lesz tárolva, pár hét múlva visszanézem és meglássuk...
Lyon - Real: Nagyon örülnék ha máshogy alakulna, de a Lyon most ehhez sajna kevés, így oda-vissza Real-győzelem.
Milan - Manchester: A Milan hazai pályán ma behúzza ezt a meccset 1 góllal, de a visszavágót a MU nyeri és ők is mennek tovább.
Bayern - Fiorentina: Otthon a Bayern megnyeri, Firenzében is max egy döntetlenre jó a Fio, a Bayern továbbmegy.
Porto - Arsenal: A portói meccs abszolút háromesélyes, otthon viszont az Arsenal bebiztosítja a továbbjutást.
Stuttgart - Barça: Sérülések ide vagy oda, ez nem lehet kérdéses: oda-vissza nyerünk, sima továbbjutás.
Olympiakos - Bordeaux: Otthon talán összehoz egy döntetlent az Olympiacos, de Franciaországban esélyük sincs és a Bordeaux megy tovább.
CSKA - Sevilla: Itt abszolút tanácstalan vagyok, bármi lehet. De hamár belevágtam ebbe az egészbe, akkor azt mondom hogy a moszkvai meccs -akárcsak a portói- háromesélyes, otthon viszont a Sevilla nyer és továbbjut. De ez a párharc szvsz szinte abszolút 50-50...
Inter - Chelsea: Két nagyon jó meccset fogunk látni, Milánóban valószínüleg döntetlen lesz (bár a 'kettes' is belefér), de a Chelsea otthon kiejti az Intert.
Tehát maradnak nyolcan: Real, Man Utd, Bayern, Arsenal, Barça, Bordeaux, Sevilla, Chelsea
Itt már nincs könnyű ellenfél, legjobban tán a Bordeaux-nak és a Sevillának örülnék, de többivel nagyon parázs meccseket kellene játszanunk; bízzunk a szerencsénkben

Na akkor ez itt most el lesz tárolva, pár hét múlva visszanézem és meglássuk...

Your village called. Their idiot is missing.
- robertfcb
- Capitá del Barça
Kérlek szószerinti fordításban kiütéses rész, de inkább egyeneskieséses-nek szokták hívni.. ezt hogy gondoltad, minden egyeneskieséses fordulót oda-vissza játszanak... Úgy gondolom ez elég evidens.mekkora írta:sziasztok.
olvasom az uefa honlapján hogy knockout phase. tehát ha mondjuk ma nyer a milan, akkor nincs visszavágó és megy a milan tovább?

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Azért nem semmi, h holnap a 4 pályára lépő csapatból 3-at tiszta szívből rühellek. A Lyonnak nagyon fogok szurkolni, a milan-mú meccsen meg annak, h legyen vmi tömegverekedés, h mind2 eltiltsák egy 100 évre. Amúgy sztem a Lyonék x-nek, a mú meg nyer 1 v. 2 góllal.
Szerdán a Bayern sztem már el is dönti a továbbjutást, most megy nekik a szekér, a Fioban meg nem látok olyan sokat, sztem már az meglepetés, h itt vannak. A másik meccsen talán egy x, v. Arsenal győzelem. Bár a Porto sem a leggyengébb ellenfél, tavaly pl. megszorították a mút, de idén mintha vmivel gyengébbek lennének.
Szerdán a Bayern sztem már el is dönti a továbbjutást, most megy nekik a szekér, a Fioban meg nem látok olyan sokat, sztem már az meglepetés, h itt vannak. A másik meccsen talán egy x, v. Arsenal győzelem. Bár a Porto sem a leggyengébb ellenfél, tavaly pl. megszorították a mút, de idén mintha vmivel gyengébbek lennének.
-
- Jugador d'estrella
Én a Real - Lyont 65-35re mondanám, 35 azért mert rajtuk van az átok, 65 azért mert Lyon nagyon gyengült, és Benzema szerintem eredményes ex csapata ellen.noname írta:Az sztem egyértelmű h a Real esélyesebb mint a Lyon, de a Real egy olyan csapat, ami hajlamos beleszaladni a késbe. Számos meccsen a semmiből lőttek egy gólt, teljesen ki-ki meccseket nyertek meg. A védelmük pocsék. Sztem a 2 meccsből az egyiken beleszaladnak a késbe és a Lyon akkor lő 2-3 gólt.
Persze papírforma szerint a Real továbbjut. Hazai pályán nyernek mondjuk 3-1re idegenben 1-1. Ez elég reális lenne, de ha az egyik meccsen meglepik őket a franciák, akkor már sokkal nehezebb lesz továbbjutni, márpedig ha a Real kénytelen lesz kitámadni, akkor sok gólt fognak bekapni.Sokmindenen múlik a dolog, 65-35 sztem a reális esélyek a Madrid javára.
Nálnuk más a helyzet, mert ha hátrányba is kerülünk, a Stuttgart nem elég jó ahhoz h esetleg tovább növelje az előnyét, ráadásul gyakorlatilag minden szempontból erősebb a Lyon a Stuttgartnál, ezenkívül a Barca is sokkal kiegyensúlyozottabb, összeszokottabb csapat mint a Real. Sztem a miénk a legegyértelműbb párharc. A németeknek adok 0,00001% esélyt. Akkor lehet keresnivalójuk, ha egy 35 méteres rúgásuk megpattan egy épp arra repülő galambon, a megpattanó 5 emberünket kiüti, így kettős emberhátrányban kell játsszunk végig. Nah kb így lehet némi esélye a Stuttgartnak.
Nos akkor FC Barcelona - VFB Stuttgart 99%-1% Magyarázat? Azt hiszem nem kell.
Szerintem meg úgy lenne esélyük ha Lehmann-t előreküldenék csatárnak és Puyolék spuriznának el a pályáról nehogy lehugyozza őket...
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!
- noname
- Llegenda del Barça
Az sztem egyértelmű h a Real esélyesebb mint a Lyon, de a Real egy olyan csapat, ami hajlamos beleszaladni a késbe. Számos meccsen a semmiből lőttek egy gólt, teljesen ki-ki meccseket nyertek meg. A védelmük pocsék. Sztem a 2 meccsből az egyiken beleszaladnak a késbe és a Lyon akkor lő 2-3 gólt.
Persze papírforma szerint a Real továbbjut. Hazai pályán nyernek mondjuk 3-1re idegenben 1-1. Ez elég reális lenne, de ha az egyik meccsen meglepik őket a franciák, akkor már sokkal nehezebb lesz továbbjutni, márpedig ha a Real kénytelen lesz kitámadni, akkor sok gólt fognak bekapni.Sokmindenen múlik a dolog, 65-35 sztem a reális esélyek a Madrid javára.
Nálnuk más a helyzet, mert ha hátrányba is kerülünk, a Stuttgart nem elég jó ahhoz h esetleg tovább növelje az előnyét, ráadásul gyakorlatilag minden szempontból erősebb a Lyon a Stuttgartnál, ezenkívül a Barca is sokkal kiegyensúlyozottabb, összeszokottabb csapat mint a Real. Sztem a miénk a legegyértelműbb párharc. A németeknek adok 0,00001% esélyt. Akkor lehet keresnivalójuk, ha egy 35 méteres rúgásuk megpattan egy épp arra repülő galambon, a megpattanó 5 emberünket kiüti, így kettős emberhátrányban kell játsszunk végig. Nah kb így lehet némi esélye a Stuttgartnak.

A Fifa egy szégyen