na,leírom én is viszontttagságaimat FM-ben...
első idényemet a Barcával kezdtem.kaptam egy kis zsét,megvettem Vukcevicet,és eladtam Abidalt.
a bajnokságban kitűnően rajtoltam,6/6..a gólkülömbség:24-6..
a BL-ben is egészen jól rajtoltam,nem emlékszem a részletekre.
legjobb játékosom Ibra volt,aki 6 meccsen 10 gólt rúgott..
azután a gépezet megállt..Ibra nem lőtte a gólokat,majdnem mindem kulcsjátékosom lesérült,én pedig lassan kezdtem döntetleneket játszani,néha veszzíteni is...
szerencsére lassan kilábaltam a krízisből,és újra nyerem a meccseimet,igaz,szenvedősen,a játék képe nem tetszik....Ibra is úgylátszik magára talált,2/2 az utolsó meccseken...
most december elején vagyok,a Ligában 2. vagyok a Real mögött (a Classicon 1-1 volt),de ez nem helyes állás,mert jóval több lejátszott meccse van a blancocnak.a BL-ben is továbbjutottam a Wolfsburg előtt.
a legjobb játékosaim Ibra és Bojan,mindketten kiváló teljesítményt nyújtanak,igaz,mint írtam,Ibra gödörben is volt egy ideig..
a legnagyobb csalódások kétségkívül Xavi és Messi,mintha a pályán sem lennének,fogalmam sincs,miért nem hozzák a várt teljesítményt..
igyekeztem lassan beépíteni a fiatalokkkkkat is a keretbe,ezért sűrűn játszottak pl Thiago,JDS,Montoya vagy Muniesa,és egészen jól teljesítettek...
most vettem meg Silvát 69 milkáért,nyáron jön..addigra megpróbálom megvenni Akinfeevet (V.V. bűn rossz),és eladom Csigát(ő alig játszott,mert mikor esélyt kapott,rendszeressen rajta ment el a meccs) és Titit..
bocsi ha unalmas lett...