Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom, misurról én még nem hallottam, h akkora barcás lenne, a sampos kötődéséről viszont annál inkább, de ez nem jelent semmit, ettől még lehet barca szurkoló. farkas norbert viszont tényleg az, ahogy grecki is említette elhangzott már műsorban is róla és a cseten is elismerte, a madridistán pedig olyan minőségében szerepelt, mint aki horváth ferenc mellett, a legtöbb spanyol meccset közvetíti.cruyff írta:Én úgy soha nem tudnék örülni a reál góljának, ahogy ő teszi. Erről ennyit. Az én emlékezetem szerint viszont Kaplár F József már nem egyszer azt mondta: "a főszerkesztőnk, Misur Tamás, óriási Barca-drukker..." Farkasról én ezt sehol sem hallottam, sőt Hegyi Iván után már ő is fennvolt a madridista.hu-n, lehetett neki feltenni kérdéseket.. ettől még persze lehet valaki Barcás, de egy kicsit fura....
Ilyenkor nem ír majd csak akkor ha valami siker ér el a csapat!De az elég messze lesz mert nem hiszem hogy az AT.Madridot megverik(legyen igazam)cruyff írta:Ráadásul most a madrid szurkolók száma is mintha megcsappant volna.Hol van például az a kis 18 éves népművészeti cserépedény, aki a stadionunkat egy kádhoz hasonlította?
![]()
![]()
Arról, hogy ha a reál kap gólt, szinte suttog, ha a reál rúg, akkor sikoltozik. Ha ez Barca-drukker, akkor és vagyok bin Laden.grecki írta:Te miről beszélsz?cruyff írta:Szegény Farkas Norbit sajnáltam. Az ötödik gólnál majdnem elsírta magát elkeseredésébena reál tv-n, akarom mondani a sport 1-en..
Horti Gábor.Demonhunter írta:Nektek ki a kedvenc kommentátorotok?Nekem a Sportklubbon az a valamilyen Gábor.Kopaszés naon vicces!Nem tudjátok ho kinek szurkol?
Bizony! A keretün anélkül, hogy fényezni akarnám, brutális! Egy fáradt, utazástól elcsigázott, még a felkészülési fázisban lévő Barca az Alianz-arénában szinte lefocizta a hazai közönség előtt játszó,már tétmeccsekre hangolt Bayernt, pedig a bajorok mindig a mumusaink voltak. Ez egy kicsit "ijesztő".lionelmessi19 írta:Érdekes, de én olyan erőt láttam a kereten pl. a Bayern elleni meccsen, olyan nagy fölényt, pedig nem egy gyenge csapatról beszélünk.... szerintem kevés lesz idén a Madrid és a Valencia is. A Sevilláról pedig meglátjuk majd, mire képes. Idén is több fronton kell majd nekik is helytállni, és tavaly is ebbe buktak bele... az UEFA meccsek környékén csak úgy röpködtek el a pontok a csapattól...
Már nagyon várom az első fordulót, kiderül majd h végülis mire képesek a csapatok.
Racing ellen nagyon meggyőző fölénnyel fogunk győzni szerintem, akárcsak a Sevilla az ő ellenfele ellen. Madrid még sztem most kikap, bár télleg nemtom kivel játszik ki...
Ebben most leoval értek egyet. Farkas nagyon jól titkolja, hogy Barca szurkoló, mikor a csapatunkról sokszor kárörvendően, sokszor lesajnálóan beszél, a reál góljainál pedig szó szerint sikoltozik.lionelmessi19 írta:Jól csinálják ténylegBoixos írta: farkas norbert pedig egy műsorban elmondta már, h kisgyerek kora óta barca szurkoló, horváth feri viszont tényleg madridista. de nagyon jól csinálják a dolgukat, ha a két tábor teljes gőzzel dobálja őket sz.rral, azt gondolva, h pont a riválisnak szurkolnak![]()
Horváth Feri amúgy szerintem ügyesebben nyomja, Farkas sokszor úgy leplezi a Barcás mivoltát, h szidja a csapatot mint a bokrot... nemegyszer erős túlzásokkal.
hát nem tudom... az tuti, h ugyanolyan jók, mint tavaly voltak, sőt, lehet, h jobbak is, de hát minket simábban vertek az eu szuperkupán, mint most a realt, mégsem lettek bajnokok. mindenesetre ez a mostani szezon megint nem a "hagyományos" fcb-rm versenyről fog szólni, az tuti.redmiller írta: Szerintem a Sevilla sokkal veszélyesebb lesz idén a Realnal... Sokkal összeszedettebbnek és jobbnak is tűnik, mint tavaly....
Jól csinálják ténylegBoixos írta: farkas norbert pedig egy műsorban elmondta már, h kisgyerek kora óta barca szurkoló, horváth feri viszont tényleg madridista. de nagyon jól csinálják a dolgukat, ha a két tábor teljes gőzzel dobálja őket sz.rral, azt gondolva, h pont a riválisnak szurkolnak![]()
Szerintem a Sevilla sokkal veszélyesebb lesz idén a Realnal... Sokkal összeszedettebbnek és jobbnak is tűnik, mint tavaly....Boixos írta:azért capellonak sem volt díszmenet az első pár hónapja, sőt az egész ősze sem, viszont tavaszra összerántotta a brigádjukat, mi meg mindent eltököltünk, amit csak lehetett. ezért lettek ők a bajnokok.
de suszter nem olyan kaliberű edző, mint capello, sztem nem fog akkorát alakítani ott, mint az elődje, ráadásul nem is ugyanazzal a barcával kell vívnia, mint tavaly.
ezt már régebben is írtam, h attól függetlenül, h én mit gondolok róla, a madrid egy nagy csapat, ahová nagy formátumú edző kell. suszter sztem nem az.