Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.20. 14:25:09

cruyff írta:Én úgy soha nem tudnék örülni a reál góljának, ahogy ő teszi. Erről ennyit. Az én emlékezetem szerint viszont Kaplár F József már nem egyszer azt mondta: "a főszerkesztőnk, Misur Tamás, óriási Barca-drukker..." Farkasról én ezt sehol sem hallottam, sőt Hegyi Iván után már ő is fennvolt a madridista.hu-n, lehetett neki feltenni kérdéseket.. ettől még persze lehet valaki Barcás, de egy kicsit fura....
nem tudom, misurról én még nem hallottam, h akkora barcás lenne, a sampos kötődéséről viszont annál inkább, de ez nem jelent semmit, ettől még lehet barca szurkoló. farkas norbert viszont tényleg az, ahogy grecki is említette elhangzott már műsorban is róla és a cseten is elismerte, a madridistán pedig olyan minőségében szerepelt, mint aki horváth ferenc mellett, a legtöbb spanyol meccset közvetíti.
egyébként a sporttv-n fociügyben megnyilvánulók többségéhez inkább a madrid áll közelebb, mint a barca. talán csak farkas norbert és zombori a kivételek. és persze misur, ha kaplár-f. nem tévedett...
de nehogy már ezen vitázzunk sej. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.08.20. 14:25:50-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.20. 14:20:48

cruyff írta:Ráadásul most a madrid szurkolók száma is mintha megcsappant volna. :lol: Hol van például az a kis 18 éves népművészeti cserépedény, aki a stadionunkat egy kádhoz hasonlította? :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor nem ír majd csak akkor ha valami siker ér el a csapat!De az elég messze lesz mert nem hiszem hogy az AT.Madridot megverik(legyen igazam) :? 8) :wink:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 14:14:11

Ráadásul most a madrid szurkolók száma is mintha megcsappant volna. :lol: Hol van például az a kis 18 éves népművészeti cserépedény, aki a stadionunkat egy kádhoz hasonlította? :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.20. 14:10:28

nagyon gyenge az a madrid,ebben az évben tuti nem nyernek semmit.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 13:58:11

Én úgy soha nem tudnék örülni a reál góljának, ahogy ő teszi. Erről ennyit. Az én emlékezetem szerint viszont Kaplár F József már nem egyszer azt mondta: "a főszerkesztőnk, Misur Tamás, óriási Barca-drukker..." Farkasról én ezt sehol sem hallottam, sőt Hegyi Iván után már ő is fennvolt a madridista.hu-n, lehetett neki feltenni kérdéseket.. ettől még persze lehet valaki Barcás, de egy kicsit fura....
VISCA EL BARCA!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.20. 13:53:15

Amikor csak szerkesztő volt, mindig ő csinálta a Barca utifilmeket. Később lett kommentátor. Akkor ugye már nem lehet elfogult valaki. Élő műsorban számtalanszor elhangzott, hogy mekkora Barca szurkoló. Ráadásul olvastam vele sztárchetet, ott is rákérdeztek. Az volt a válasz, hogy bárcsak sosem hangzott volna el.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.20. 13:51:10

Már látom, hogy Boixos is leírta, Farkas Norbi akkora Barca szurker, mint te vagy én! Egyébként abban igazad van, hogy rosszul kívánja leplezni az elfogultságát.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.20. 13:49:21

Horti Gábor!Nagyon sokat nevetek rajta!
Asszem a Beijing Gouan ellen játszottunk,és a közönség elkezdett üvölteni,erre "Mivan,a Tokio Hotel lépett a pályára?Ja,nem csak Roni melegít!"
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 13:47:44

grecki írta:
cruyff írta:Szegény Farkas Norbit sajnáltam. Az ötödik gólnál majdnem elsírta magát elkeseredésébena reál tv-n, akarom mondani a sport 1-en.. :wink:
Te miről beszélsz? :roll:
Arról, hogy ha a reál kap gólt, szinte suttog, ha a reál rúg, akkor sikoltozik. Ha ez Barca-drukker, akkor és vagyok bin Laden.
VISCA EL BARCA!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.20. 13:45:32

Demonhunter írta:Nektek ki a kedvenc kommentátorotok?Nekem a Sportklubbon az a valamilyen Gábor.Kopaszés naon vicces!Nem tudjátok ho kinek szurkol?
Horti Gábor. :D Dettó. :D

Nem tudom viszont hogy kinek szurkol... :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.20. 13:44:42

cruyff írta:Szegény Farkas Norbit sajnáltam. Az ötödik gólnál majdnem elsírta magát elkeseredésébena reál tv-n, akarom mondani a sport 1-en.. :wink:
Te miről beszélsz? :roll:
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.08.20. 13:43:17

Nektek ki a kedvenc kommentátorotok?Nekem a Sportklubbon az a valamilyen Gábor.Kopaszés naon vicces!Nem tudjátok ho kinek szurkol?
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.20. 13:40:52

tény, h nagyon erős a brigád, de ezzel mondjuk tavaly sem lett volna gond, legalábbis a nevek alapján. sztem az sokkal többet fog idén számítaqni, amellett, h brutális igazolásaink voltak, h "megsértődtek" a fiatalok az elbukott bajnokság miatt, és azt fogják a meccseken mutatni, amit valójában tudnak.
ha ez tényleg így lesz, akkor agyonverünk mindenkit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 13:40:50

Olvastam Bayern-fórumokat, ahol azt írták, hogy ez a meccs nem volt nekik fontos, meg. hogy készültek a brémára stb.. de ez csak duma. A bajorok igenis hajtottak és már csak Scholl miatt is nyerni akartak. Csak egész egyszerűen nem volt náluk a labda, sőt jóval nagyobb gólaránnyal is nyerhettünk volna. (kb: úgy 1-4 benne volt a meccsben) :wink:
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.08.20. 13:35:49

Így van... nem is feltétlen arra gondolok, h hatalmas pörgés volt, vagy hogy millió helyzet, hanem egyszerűen nem jutottak labdához a bajorok, pedig nem lehet mondani, h nem akartak. Nagyon nagyon erős labdabiztos középpályánk van, a támadósorunk pedig ha ráhangolódik a tétmeccsekre.... + Messi újra játszik majd...

Hát van okunk bizakodni, jelen pillanatban minden poszton kiváló játékosunk van, és minőségi padunk. Nem úgy, mint tavaly...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 13:32:30

lionelmessi19 írta:Érdekes, de én olyan erőt láttam a kereten pl. a Bayern elleni meccsen, olyan nagy fölényt, pedig nem egy gyenge csapatról beszélünk.... szerintem kevés lesz idén a Madrid és a Valencia is. A Sevilláról pedig meglátjuk majd, mire képes. Idén is több fronton kell majd nekik is helytállni, és tavaly is ebbe buktak bele... az UEFA meccsek környékén csak úgy röpködtek el a pontok a csapattól...

Már nagyon várom az első fordulót, kiderül majd h végülis mire képesek a csapatok.
Racing ellen nagyon meggyőző fölénnyel fogunk győzni szerintem, akárcsak a Sevilla az ő ellenfele ellen. Madrid még sztem most kikap, bár télleg nemtom kivel játszik ki...
Bizony! A keretün anélkül, hogy fényezni akarnám, brutális! Egy fáradt, utazástól elcsigázott, még a felkészülési fázisban lévő Barca az Alianz-arénában szinte lefocizta a hazai közönség előtt játszó,már tétmeccsekre hangolt Bayernt, pedig a bajorok mindig a mumusaink voltak. Ez egy kicsit "ijesztő". :wink: :wink: :wink:
VISCA EL BARCA!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.20. 13:27:58

lionelmessi19 írta:bár télleg nemtom kivel játszik ki...
Atletico....

Sztem x, vagy A. Madrid győzelem lesz
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.20. 13:27:50

az biztos, h barca szurkolóként kellett egy "kis" idő, amíg ezt finist elfelejtette az ember.
azért a 90es évek elején a madridistáknak sem lehetett könnyű a tenerife ellen elbukni a bajnokságokat a barca javára az utolsó pillanatban, ráadásul kétszer egymás után (de lehet, h rosszul emlékszem...) :D :D
de velünk nem fog megismétlődni a tavalyi dráma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.08.20. 13:26:47

Érdekes, de én olyan erőt láttam a kereten pl. a Bayern elleni meccsen, olyan nagy fölényt, pedig nem egy gyenge csapatról beszélünk.... szerintem kevés lesz idén a Madrid és a Valencia is. A Sevilláról pedig meglátjuk majd, mire képes. Idén is több fronton kell majd nekik is helytállni, és tavaly is ebbe buktak bele... az UEFA meccsek környékén csak úgy röpködtek el a pontok a csapattól...

Már nagyon várom az első fordulót, kiderül majd h végülis mire képesek a csapatok.
Racing ellen nagyon meggyőző fölénnyel fogunk győzni szerintem, akárcsak a Sevilla az ő ellenfele ellen. Madrid még sztem most kikap, bár télleg nemtom kivel játszik ki...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 13:25:24

lionelmessi19 írta:
Boixos írta: farkas norbert pedig egy műsorban elmondta már, h kisgyerek kora óta barca szurkoló, horváth feri viszont tényleg madridista. de nagyon jól csinálják a dolgukat, ha a két tábor teljes gőzzel dobálja őket sz.rral, azt gondolva, h pont a riválisnak szurkolnak :lol: :lol:
Jól csinálják tényleg :D
Horváth Feri amúgy szerintem ügyesebben nyomja, Farkas sokszor úgy leplezi a Barcás mivoltát, h szidja a csapatot mint a bokrot... nemegyszer erős túlzásokkal.
Ebben most leoval értek egyet. Farkas nagyon jól titkolja, hogy Barca szurkoló, mikor a csapatunkról sokszor kárörvendően, sokszor lesajnálóan beszél, a reál góljainál pedig szó szerint sikoltozik. :idea:
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.20. 13:23:24

Azért lettek bajnokok, mert a Barca elveszetette a méregfogát Eto'o és Messi hosszú kihagyásával és mellesleg az utóbbi 10 év legpechesebb szezonját produkálta. Ha a reál vesztette volna el Gutit és van Nistelhorse-ot :wink: mondjuk 6 ill. 4 hónapra, akkor még a legjobb 4-ben sem lettek volna benne. Emellett viszont ( és ezt el kell ismerni) az utolsó fordulókban végig óriási alázattal futballoztak, mégha a szerencse melléjük is állt, ezért megérdemelték végül is. De még így is előttünk volt a sansz az Espanol ellen. Az a meccs olyan volt, mintha a bajnokságot eldöntő 11-est hibáztunk volna. Én szó szerint a hajamat téptem a TV előtt, mikor az uccsó percben Tamudo kiegyenlített, és ugyanakkor a reál 11-esből egyenlített a Zaragoza ellen. Ez a 66 pont egy 90%-os teljesítményt (nem eredményt!) hozó reál és egy alig 65%-os teljesítményt hozó Barca eredménye volt. Igy lett végül pontegyenlőség, úgy hogy pontelőnnyel SOHA nem voltak előttünk. HIHETETLEN CAPELLO-OLASZ MÁK!
VISCA EL BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.20. 13:22:05

redmiller írta: Szerintem a Sevilla sokkal veszélyesebb lesz idén a Realnal... Sokkal összeszedettebbnek és jobbnak is tűnik, mint tavaly....
hát nem tudom... az tuti, h ugyanolyan jók, mint tavaly voltak, sőt, lehet, h jobbak is, de hát minket simábban vertek az eu szuperkupán, mint most a realt, mégsem lettek bajnokok. mindenesetre ez a mostani szezon megint nem a "hagyományos" fcb-rm versenyről fog szólni, az tuti.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.08.20. 13:21:27

Boixos írta: farkas norbert pedig egy műsorban elmondta már, h kisgyerek kora óta barca szurkoló, horváth feri viszont tényleg madridista. de nagyon jól csinálják a dolgukat, ha a két tábor teljes gőzzel dobálja őket sz.rral, azt gondolva, h pont a riválisnak szurkolnak :lol: :lol:
Jól csinálják tényleg :D
Horváth Feri amúgy szerintem ügyesebben nyomja, Farkas sokszor úgy leplezi a Barcás mivoltát, h szidja a csapatot mint a bokrot... nemegyszer erős túlzásokkal.

De azért jók, mindkettőjüket jobban birom, mint azokat (akiket nem tok megnevezni) akik anno az angolt, olaszt nyomták..
- József Attila
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.20. 13:17:37

Boixos írta: farkas norbert pedig egy műsorban elmondta már, h kisgyerek kora óta barca :
Nem is tudtam,de örülök neki! 8)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.20. 13:17:01

Boixos írta:azért capellonak sem volt díszmenet az első pár hónapja, sőt az egész ősze sem, viszont tavaszra összerántotta a brigádjukat, mi meg mindent eltököltünk, amit csak lehetett. ezért lettek ők a bajnokok.
de suszter nem olyan kaliberű edző, mint capello, sztem nem fog akkorát alakítani ott, mint az elődje, ráadásul nem is ugyanazzal a barcával kell vívnia, mint tavaly.
ezt már régebben is írtam, h attól függetlenül, h én mit gondolok róla, a madrid egy nagy csapat, ahová nagy formátumú edző kell. suszter sztem nem az.
Szerintem a Sevilla sokkal veszélyesebb lesz idén a Realnal... Sokkal összeszedettebbnek és jobbnak is tűnik, mint tavaly....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lezárt