Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számmal kifejeznéd?10 többet nem adott...[/quote]Megfogalmaznád ezt normálisan? Mert így nem nagyon értem. Egyébként ha arra gondolsz, hogy hány gólpaszt adott Ronnie, akkor én azt mondom, hogy nagyon sokat.
Real drukkerként nem hinném, hogy pszihológushoz akarná küldeni Pepét, márpedig tegnap a meccs végén mikor kiállították oda küldtecruyff írta:Arról, hogy ha a reál kap gólt, szinte suttog, ha a reál rúg, akkor sikoltozik. Ha ez Barca-drukker, akkor és vagyok bin Laden.
Miért kicsoda ő?noname írta:Nemértem ezt a gyereket..Már a múltkor is elég bajt csinált, most meg visszajön. Az a 18 vajon a kora vagy az IQ-ja lesz?
Hát, biztos, hogy húsznál többet.Ádám02 írta:Mér és a világ "legjobb" játékosának választott Cannavaróról hány gólt rúgott az ellenfél?RealMadridMan18 írta:Akkor Hány golpőszt adot a világ legjobb játékosánall választott aranylabdás ronáldinnyóó?
És egyébként is kit érdekel már ez?
Azt akartad kérdezni: "Akkor hány gólpasszt adott a világ legjobb játékosának választott, Aranylabdás Ronaldinho?"RealMadridMan18 írta:Akkor Hány golpőszt adot a világ legjobb játékosánall választott aranylabdás ronáldinnyóó?
Megfogalmaznád ezt normálisan? Mert így nem nagyon értem. Egyébként ha arra gondolsz, hogy hány gólpaszt adott Ronnie, akkor én azt mondom, hogy nagyon sokat.RealMadridMan18 írta:Akkor Hány golpőszt adot a világ legjobb játékosánall választott aranylabdás ronáldinnyóó?
Mér és a világ "legjobb" játékosának választott Cannavaróról hány gólt rúgott az ellenfél?RealMadridMan18 írta:Akkor Hány golpőszt adot a világ legjobb játékosánall választott aranylabdás ronáldinnyóó?
Először is tanulj meg írni, aztán okoskodj!11 szavas a mondatod és ebből 5 szót rosszul írtál.Amúgy pedig jobban járnál ha nem csinálnád itt a bajt!RealMadridMan18 írta:Akkor Hány golpőszt adot a világ legjobb játékosánall választott aranylabdás ronáldinnyóó?
Ha a kádra gondolsz még most is akkor biztos hogy igazam van!Ráadásul most a madrid szurkolók száma is mintha megcsappant volna. Hol van például az a kis 18 éves népművészeti cserépedény, aki a stadionunkat egy kádhoz hasonlította?
Kösz Neked,és Sharknak isvarga tamás írta:Holnap este 21:15-kor a sport2 ismétli, azaz kedd este.ozsimiki írta:Farkas 1000%,h BARCÁS,de nagyon rosszúl próbálja leplezni....
Más..adják még ismétlésben a tegnapi Real-Sevillát? Szívesen megnénzém![]()
Holnap este 21:15-kor a sport2 ismétli, azaz kedd este.ozsimiki írta:Farkas 1000%,h BARCÁS,de nagyon rosszúl próbálja leplezni....
Más..adják még ismétlésben a tegnapi Real-Sevillát? Szívesen megnénzém![]()
Sharkinho írta:Úgy nézem, hogy legközelebb csütörötökön 10.00kor fogják adni a sport1-en.ozsimiki írta:Más..adják még ismétlésben a tegnapi Real-Sevillát? Szívesen megnénzém![]()
Amúgy ma ismételték délben
Úgy nézem, hogy legközelebb csütörötökön 10.00kor fogják adni a sport1-en.ozsimiki írta:Más..adják még ismétlésben a tegnapi Real-Sevillát? Szívesen megnénzém![]()
Sétáló Bokor Gyuri!noname írta:Ha ez Barca-drukker, akkor és vagyok bin Laden.Bokor Gyurinak(vagyis Gerge Bush) nem kell tovább keresgélni.Farkas Norbi akkora Barca szurker, mint te vagy én!![]()
![]()
![]()
Amúgy tippjátékban először 1-1-et tippeltem a Real meccsén, de hallva h mit bénáztak tegnap legyen inkább 1-2.
Ha ez Barca-drukker, akkor és vagyok bin Laden.
Bokor Gyurinak(vagyis Gerge Bush) nem kell tovább keresgélni.Farkas Norbi akkora Barca szurker, mint te vagy én!
igazad lesz!!!Ádám02 írta:Ilyenkor nem ír majd csak akkor ha valami siker ér el a csapat!De az elég messze lesz mert nem hiszem hogy az AT.Madridot megverik(legyen igazam)cruyff írta:Ráadásul most a madrid szurkolók száma is mintha megcsappant volna.Hol van például az a kis 18 éves népművészeti cserépedény, aki a stadionunkat egy kádhoz hasonlította?
![]()
![]()
![]()
![]()