Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki nem tud csodát tenni ezzel a csapattal!ultrasur írta:Capellot elkülfték mert csunyán nyert bajnokságot
Schuster is csunyán játszik de legalább sz@r is
9 böl 6 vereség+Pepe = közép csapat!
Remélem Dani+Robben jön és csodát tesz.
Sevilla ellen égtünk ? (Nem látam)
Ezt nem mézner irta hanem én csak véletlen az ő bejelentkezésénél
SORRY
Ezt nem mézner2 virta!
I
I
I
ˇ
Én az Olimpia stadionban még nem voltam,de majd egyszer...ultrasur írta:A Nou Camp tényleg qszép stadion és maga a város is egy jó hely
(volt szerencsém mind két helyen járni)
De végül is a focija is jó lásd Olimpiai stadion---> Espanol.
Nem mi vagyunk híresek általánosítás-témában...ra95 írta:Más: nemár, hogy most "ilyenekkel van tele a madridista, és ilyenek a margit szurkolók" felesleges így általánosítani, mindenki tudja hogy nem így van.
8 assistja volt a primeraban, pont annyi, mint Eto'o-nak. Egyedül Deco érte el a 10 gólpasszt. Iniesta asszem 4v5, Zambi 3 körül, a többiek kevesebb.varga tamás írta:Egész pontosan 21 gólt vágott, de a gólpasszainak száma is tíz felett van.Ádám02 írta:Gondolom egy kicsivel kevesebb de rúgott 20-at!Vito írta:azt tudom, hogy 2005/06-ban asszem 18körül volt az assistjainak a száma.
a tavalyit tudja valaki?
RealMadridMan18 most már tényleg felidegesítesz...RealMadridMan18 írta:Európa legnagyobb KÁDJA!!!Egyébként a Nou Camp formája tényleg olyan, mint egy kád, de európa legnagyobb stadionja, úgyhogy nem nagyon kellene gúnyolódni vele.
helyesírásról meg annyit csak irok fel se nézek a monitorra s kattinto kaz elküldre... ne a helyesirásaé foglalkoz hanem a kádatokkal
Ha a helyesírásánál tartunk akkor ezt érdemes elolvasni, főleg a fogalmazás módját.RealMadridMan18 írta: Ha a kádra gondolsz még most is akkor biztos hogy igazam van!Mert komolyan ugy nézki!
1 honapja van együtt a csapat, 1,5 az edző, 1hete 2 játékos.
5gol az megesik... Sevillaiak már 2 éve együtt játszanak.
de ha jolemléxem tavaly ti 3 kaptatok a europai szuperkupán de szerintem többet is, s nme most kell csúcsformába lenni ez csak a spanyol szuperkupa, de akkor se lesztek se jobbak se rosszabak ha megnyeritek vagy sem, semmi jelentősége sincs.
Sneijder ebbe z idényben tbb golpaszt fog adni mint ronalinho talán több golt is fog vágni![]()
nyugi majd ha a barca majd ki akkor a madridisták száma is megnő![]()
És figyelj már ide....ha véletlenül azt írod be hogy B.ZI VAGYOK ÜSSETEK vagy ami még "rosszabb" azt írod be hogy a REAL EGY SZ.R CSAPAT akkor azt is nyugodt szívvel küldöd el egy Barcás fórumra?RealMadridMan18 írta:Európa legnagyobb KÁDJA!!!Egyébként a Nou Camp formája tényleg olyan, mint egy kád, de európa legnagyobb stadionja, úgyhogy nem nagyon kellene gúnyolódni vele.
helyesírásról meg annyit csak irok fel se nézek a monitorra s kattinto kaz elküldre... ne a helyesirásaé foglalkoz hanem a kádatokkal
Most nem azér de télleg ez ami téged most a legjobban izgat?:D Egy 5-ös után otthon ez a legfontosabb neked?:D Tipikus real drukker, [auto_cenzúra] a csapat de mást kell szapulni, grat....RealMadridMan18 írta:Európa legnagyobb KÁDJA!!!Egyébként a Nou Camp formája tényleg olyan, mint egy kád, de európa legnagyobb stadionja, úgyhogy nem nagyon kellene gúnyolódni vele.
Egy népmuvészeti cserépedény.
Egy népművészeti cserépedény.Rivaldo11 írta: Két kérdésem lenne:
Ki ez?
Miért nem vágjuk ki?
Két kérdésem lenne:RealMadridMan18 írta: komolyna ugy nézki , nézd mármeg, europában a legrondább stadionja a barcának van... persze nem a kis városi stadionokrol beszélek h azoktol rondább de ha menézzed az angol csapatok stadionjaikat s olasz, német, stb. erről ennyit.
1 Óriási Kád Az Egész!
Mindent meg lehet magyarázni. De a lényeget egyébként a srác is elismerte, vagyis, hogy védelmi hiba, védelmi hiba...Amíg ezek meglesznek, addig uralhatják a meccset...A kezezésről meg nem Pepének kell hinni, hanem a reakciónak...fcjoc írta:Ez hihetetlen![]()
valami modi féle írta a madridistán
Egy meccset néztünk??Nem azért, de szinte az egész mérkőzést uraltuk.
Gólok krónikája:
1. gól : Szabadrúgás utáni kavarodás->védelmi hiba
2. gól : Undiano Mallenco rosszul ítélt meg egy szitut, a Sevillások kaptak az alkalmon, és átfutottak rajtunk. ->bírói/védelmi hiba
3. gól : Ha hinni lehet Pepének,akkor egy lökés után ütött bele a labdába. ->bírói/védelmi hiba
4. gól : Pepe hatalmasat hibázott, nem volt elég határozott. ->védelmi hiba
5. gól : Kiállítás után nem tudtuk felvenni 20 mp alatt az embereket. ->védelmi hiba
Mi góljaink:
1. gól : Távoli lövés, Drenthétől még sok ilyet fogunk látni. Smile
2. gól : Pontrúgás után Cannavaro fejelt.
3. gól : Pontrúgás után Ramos fejelt.![]()
Elemezni lehet az eredmény annyi amennyi..