10 sárga mellettsocio66 írta:0-0-ra áll,a 80. percben..palesz77 írta:inter hogy áll(t)? valaki kezdőt tud írni, Quaresma játszik? kösz előre is
Serie A / Coppa Italia
Az egész Calcio tré.ozsimiki írta:Roma elszállt, innen nincs az a Totti aki visszarántja őket a bajnokesélyes csapatok közé. Bár az egész olasz élmezőny nagyon tré formát,és játékot mutat be. szörnyű
Az angol és a Spanyol bajnokság az egyed uralkodó mostmár.
0-0-ra áll,a 80. percben..palesz77 írta:inter hogy áll(t)? valaki kezdőt tud írni, Quaresma játszik? kösz előre is

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Roma elszállt, innen nincs az a Totti aki visszarántja őket a bajnokesélyes csapatok közé. Bár az egész olasz élmezőny nagyon tré formát,és játékot mutat be. szörnyű

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Inter-Genoa:0-0 80. perc.palesz77 írta:inter hogy áll(t)? valaki kezdőt tud írni, Quaresma játszik? kösz előre is
Már 3-0.Fernando írta:Folytatódik a Roma mélyrepülése. Udinese vs. Roma félidőben 2-0
Már 3-0,hihetetlen ami ott folyik..Fernando írta:Folytatódik a Roma mélyrepülése. Udinese vs. Roma félidőben 2-0
viszont az Inter nyerhetne,a tippmixem miatt..

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Még ha a Bajnokságban el is érnek valamit ezzel a játékkal - gondolok itt BL helyezésre - a Bajnokok Ligájában nem jutnak túl messze. Ez gyene 
szerk.: És ez sztem nem Ranieri hibája, hanem a vezetőségé. Kp 0, védelem majdnem 0. Semmi játék.

szerk.: És ez sztem nem Ranieri hibája, hanem a vezetőségé. Kp 0, védelem majdnem 0. Semmi játék.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát igen.barca99 írta:Ismerős, nekem is van pár Juve-drukker cimborám. Megy a fikkantás rendesen, hálistennek,ők csak a 90-es évek közepével tudnak válaszolni.![]()
Egyébként hihetetlen, hogy egy ilyen szintű klubnál egy 36 éves ember futkározik bal oldalon, vagy a szintén veterán Del Pierotól várják a megváltást. Vagy hogy a védelem megerősítése egy Knezevic-Mellberg kettőssel el van intézve. Radikális változások kellenek oda, ha valamit szeretnének a közeljövőben. Ez így nagyon vékony.
Védelem tekintetében eléggé gyérül állnak a zebrák.
Legrotájje, Mólináró, Melberg, Knezevics meg az istentudja kik még.
Ez nem egy Juventushoz méltó.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Ismerős, nekem is van pár Juve-drukker cimborám. Megy a fikkantás rendesen, hálistennek,ők csak a 90-es évek közepével tudnak válaszolni.
Egyébként hihetetlen, hogy egy ilyen szintű klubnál egy 36 éves ember futkározik bal oldalon, vagy a szintén veterán Del Pierotól várják a megváltást. Vagy hogy a védelem megerősítése egy Knezevic-Mellberg kettőssel el van intézve. Radikális változások kellenek oda, ha valamit szeretnének a közeljövőben. Ez így nagyon vékony.

- miihii
- KHAL
És mekkora egy kaka meccsen...Pff,a törzshelyemen voltam "kénytelen" nézni,mert a tulaj spanom zebra fan.Cinkeltem is,h ennek a csapatnak h lehet szurkolni,hisz' nulla az egész.Egy magyar bajnoki színvonalával vetekedett a bugi,az életemet eluntam közben.Aztán a mi meccsünkre hazajöttem,és mekkora változás?FUTBALL volt kérem szépen,nem labdarugdosás,mint olaszéknálbarca99 írta:A Juve csak nem megint a szokásos 1 gólos izzadtságszagú meccseit hozza?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
azért a mezeket megfogják venni, hidd el nekemRivaldo11 írta:Igen, de ne feledd, hogy Beckham akkor még öt évvel fiatalabb volt, és nem számított hobbifutballistának.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nálam Spanyolország és Anglia is "magas futballkultúrájú" ország. És azért ott sokan "bolondultak" bekemért.Rivaldo11 írta:Nem hiszem, hogy ilyen magas futballkultúrájú országban, mint az olaszoknál, a nézők megbolondulnának egy kiégett divatemberért, aki egy igazán jó Milanba fénykorában sem fért volna be.
Rgyébként ez a Milannak nagy üzlet. Fél évig fizetnek neki, de nem kell átigazolási díjat adniuk a Galaxynek, mert csak kölcsönben lesz. na meg említettem már az eladott mezeket is. A nézőszám tényleg nem nőne drasztikusan. Milánóban nincs gond a szurkolók számával.

H a t t r i c k
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem hiszem, hogy ilyen magas futballkultúrájú országban, mint az olaszoknál, a nézők megbolondulnának egy kiégett divatemberért, aki egy igazán jó Milanba fénykorában sem fért volna be.CFirpo3 írta:És arra, hogy a nézők megtöltsék a stadiont a meccseken.MichaaBee írta: Galliani arra szánja, h eladjon belőle 10 millió euró értékben mezeket![]()
![]()
Rivaldo-A Legnagyobb.
A Juve csak nem megint a szokásos 1 gólos izzadtságszagú meccseit hozza? 

Most olvastam a Calcio-t
Remélem nem fog távozni Balotelli mert hatalmas tehetség! Maximum a Barcában elképzelném
Remélem nem fog távozni Balotelli mert hatalmas tehetség! Maximum a Barcában elképzelném

- lui1698
- Llegenda del Barça
Juventus-Torino a 46' percben Amauri szépségdíjas góljával 1-0!
Úgy látszik kezd magára találni a Juve.
Úgy látszik kezd magára találni a Juve.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Galliani arra szánja, h eladjon belőle 10 millió euró értékben mezeketbowlinggolyo írta:Az tuti h befér a keretbe mert Ancelotti nyilatkozta h alig várja h a játékosa legyen és Gailiani nem csak arra szánja h itt edzen hanem h bevesse őt a bajnokságban és az UEFA kupában is mert ott részt vehet.Los Banditos írta: Én úgy tudom, hogy csak azért adták kölcsön a Milannak, hogy az olaszokkal eddzen. Meg amúgy se biztos, hogy beférne a Milanba.

H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
Az tuti h befér a keretbe mert Ancelotti nyilatkozta h alig várja h a játékosa legyen és Gailiani nem csak arra szánja h itt edzen hanem h bevesse őt a bajnokságban és az UEFA kupában is mert ott részt vehet.Los Banditos írta: Én úgy tudom, hogy csak azért adták kölcsön a Milannak, hogy az olaszokkal eddzen. Meg amúgy se biztos, hogy beférne a Milanba.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!