Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is szinte ugyanezt Írtam.Még Drenthét megértem, de mindjárt jön valaki h nincs még véletlenül se igazunk.Belletti írta:Án nem értem a realt hiába vesz 8 új játékost attól nem jobb lesz csak még jobban szétesik a csapat. Mondjuk Snejder és Metzelder igazolását még megértem, de a többire nem volt szükség. Csak jobban szétesik az egyébként sem acélos csapategység a realnál.
Ezért igazolták cipészt!Belletti írta:Án nem értem a realt hiába vesz 8 új játékost attól nem jobb lesz csak még jobban szétesik a csapat. Mondjuk Snejder és Metzelder igazolását még megértem, de a többire nem volt szükség. Csak jobban szétesik az egyébként sem acélos csapategység a realnál.
Lehet hogy lesz 1 nevető 3. mert nagyon erős Bajnokság lessz!Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.
Nem mintha tavaly a realnak nem lett volna mázlija.
Hátrább az agarakkal sztem... Ne igyál előre...Belletti írta:Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.
szóval ha most nyertek akkor jogtalanul mondhatjuk, hogy szerencsétek van (jó hogy előre tudod), de ti jogosan mondjátok, hogy szerencsénk volt amikor nyertünk... ObjektívBelletti írta:Szerintem jobb lenne megvárni a bajnokság végét. Aztán majd jöhetnek sírni a Realosok, és azt fogják mondani, hogy csak szerencsével lettünk bajnokok.
Mert aztán ő olyan nagyon sokat költött... nem ment úgy a pénz szórása mint gaspart idején...ra95 írta: Ez Pérez érájának a hagyatéka(a pénz nem akadály), és a világ leggazdagabb (és legjobb) klubja címének árnyoldala.
Mint mindig, pl tavaly 30Tök mind1 hagyuk abba hisz úgyis a barca nyer!!![]()
![]()
Idézet:
Üdvözlök mindenkit, még új vok itt!De a legnagyobb csapat a világon a barca!!
Isten hozott!
De a Real Madrid nagyobb csapat a világon mint a Barca :/
Majd az Atleticótól kiderül!!
Kicsit gondold átMiért, nálunk a Gaspart érában nem volt költekezés? És annak miért nincs hagyatéka? Mert most nem hülyék vezeteik a klubbot.
Jössz Sneijderrel példálózva... az az egy, aki annyi volt amennyi. De itt főleg Pepe, Robben áráról van szó.
RealMadridMan18 írta:Isten hozott!Üdvözlök mindenkit, még új vok itt!De a legnagyobb csapat a világon a barca!!
De a Real Madrid nagyobb csapat a világon mint a Barca :/
ujujujjujujjjCsak nehogy kiderüljön, hogy azért kerülnek többe ezek a játékosok, (ha a Madrid akarja megvenni őket), mert abból az extrabevételből visszakapnak valakik... Talán azok, akik szorgalmazzák és adják a pénzt ezekre a "luxuscikkekre"?
Isten hozott!Üdvözlök mindenkit, még új vok itt!De a legnagyobb csapat a világon a barca!!