Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah én is követő lettem mostmárKovi írta:Nos, mivel elég sok weblapnak/embernek van twitteroldala, ezért arra gondoltam, hogy lehetne egyet létrehozni az Eurobarcának is. Ez meg is történt, szóval aki esetleg fönn van, az követhetni is tudja. Nyilván elsőre nem lesz nagy forgalma, de hátha később. Egy próbát megér.
http://twitter.com/eurobarcahu
Köszi az infót!MichaaBee írta:Nem feltétlenül.lui1698 írta:Ha jól tudom akkor onnan is, plusz a spanyol sajtóból is vannak hírek. MD stb.18Barca99 írta:Hali!
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, szal előre is bocsii:) de a Barca híreit az fcbarcelona.cat-ről fordítják, vagy ha nem akkor honnan? :O![]()
Szerjői jogokból:"Az FCG Media weboldalain található tartalmak különböző nemzetközi médiák információinak felhasználásával, de semmi esetre sem azok fordításával készülnek. A szerkesztők a hiteles tájékoztatásba vetett hitükkel arra törekednek, hogy különböző információk és a saját véleményük révén olyan egyedi tartalmat alkossanak, amely hitelességében és minőségében messze túlmutat a hírügynökségek által szolgáltatott tartalomnál."
Na szép, hogy itt is így van írva"Az FCG Media weboldalain található tartalmak különböző nemzetközi médiák információinak felhasználásával...
A Twitter igazából egy miniblog alkalmazás, ahol 140 karakterben írhatod a gondolataidat, vagy hogy éppen mit csinálsz. Követheted az ismerőseidet (+ ők téged), akik szintén fönn vannak, + híres(ebb) embereket is akár.Fernando írta:Mire jó ez a twitter oldal?Kovi írta:...
Mire jó ez a twitter oldal?Kovi írta:Nos, mivel elég sok weblapnak/embernek van twitteroldala, ezért arra gondoltam, hogy lehetne egyet létrehozni az Eurobarcának is. Ez meg is történt, szóval aki esetleg fönn van, az követhetni is tudja. Nyilván elsőre nem lesz nagy forgalma, de hátha később. Egy próbát megér.
http://twitter.com/eurobarcahu
Nem feltétlenül.lui1698 írta:Ha jól tudom akkor onnan is, plusz a spanyol sajtóból is vannak hírek. MD stb.18Barca99 írta:Hali!
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, szal előre is bocsii:) de a Barca híreit az fcbarcelona.cat-ről fordítják, vagy ha nem akkor honnan? :O
"Az FCG Media weboldalain található tartalmak különböző nemzetközi médiák információinak felhasználásával, de semmi esetre sem azok fordításával készülnek. A szerkesztők a hiteles tájékoztatásba vetett hitükkel arra törekednek, hogy különböző információk és a saját véleményük révén olyan egyedi tartalmat alkossanak, amely hitelességében és minőségében messze túlmutat a hírügynökségek által szolgáltatott tartalomnál."
ez most sztem szőrszálhasogatás...mindorokke_barca írta:A "Folytassák uraim!" cikkből:
Logikailag ez a mondat/gondolat tökéletesen helytelen. Meg lehet oldani a pótlását de mégis vitathatatlanul létfontosságú??. Ha valaki létfontosságú(ilyen szerintem amúgy sincs), annak nem lehet megoldani a pótlását.. Az ilyenekre oda kellene figyelni, mert hiába hangzik jól, mondaton belül cáfolod meg saját magad. Erre próbáltam már korábban is felhívni a figyelmed Tamás.A brazil tehát nem lesz ott Gijónban, ami érzékeny veszteség lehet a katalánoknak, ám a májusi, római BL-döntőnél nem kell jobb példa, hogy meg lehet-e oldani az egyébként vitathatatlanul az együttes létfontosságú elemének tartható Alves pótlását.
Logikailag ez a mondat/gondolat tökéletesen helytelen. Meg lehet oldani a pótlását de mégis vitathatatlanul létfontosságú??. Ha valaki létfontosságú(ilyen szerintem amúgy sincs), annak nem lehet megoldani a pótlását.. Az ilyenekre oda kellene figyelni, mert hiába hangzik jól, mondaton belül cáfolod meg saját magad. Erre próbáltam már korábban is felhívni a figyelmed Tamás.A brazil tehát nem lesz ott Gijónban, ami érzékeny veszteség lehet a katalánoknak, ám a májusi, római BL-döntőnél nem kell jobb példa, hogy meg lehet-e oldani az egyébként vitathatatlanul az együttes létfontosságú elemének tartható Alves pótlását.
Ha jól tudom akkor onnan is, plusz a spanyol sajtóból is vannak hírek. MD stb.18Barca99 írta:Hali!
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, szal előre is bocsii:) de a Barca híreit az fcbarcelona.cat-ről fordítják, vagy ha nem akkor honnan? :O
Javítva, köszBányász írta:Az új Valdes interjúban:
Lehetséges, hogy azt mondják; a sikereket mi értük el, hiszen mi voltunk a pályán, azonban Guardiola intelligenciája, tudása és pedagógiája révén sehol se lettünk volna tavaly.
A "révén" helyén azt hiszem egy "nélkül" szócskának kellene szerepelnie.![]()
Nem maradtál le róla nyugi.Év szavazása nem lesz? Vagy lemaradtam volna róla...?? Confused Confused
www.blaugrana.hu. - Azt hiszem, ott - sok egyéb történelmi adat mellett - ez is fent van.Pavel írta:...
Talán ez meg is felel:Krojf írta:Keressetek a tegnapi Sevilla elleni meccs közben örülő, elégedett Pep-képet a "Nap képe" rovatba!
Az most aktuális...
K.
Lionel85 írta:...
Köszi, mindkettő javítva.Colos írta:...
KöszeBarcaman14 írta:Remek lett a főoldalon található legújabb cikk. Jólesett felidézni a tavalyi csodálatos év meccseit Surprised Jó lett nagyon, várom a folytatást Wink