Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kevés passz, sok eladott labdalionelmessi19 írta:Deco 66ot passzolt
Deco 24 labdát vesztett
Csak vannak egy páran, akik ha nem megy Deconak, akkor a csapatra fogják. Pedig őt klasszisnak nevezzük, akinek azért meccseket kéne eldöntenielionelmessi19 írta:Akkor jó
Mondjuk azt idézted, meg ugy ahogy passzolt is...
Akkor jóGame90 írta:Bocs, ezt nem a te hsz-edhez gondoltamlionelmessi19 írta:Szerintem én nem fogtam semmire. Nem tudom hol kapcsoltad össze a két dolgot, ilyen értelmetlen baromságokat azért nem szoktál tőlem olvasni, h azért volt rossz mert a csapatnak sem ment...
Bocs, ezt nem a te hsz-edhez gondoltamlionelmessi19 írta:Szerintem én nem fogtam semmire. Nem tudom hol kapcsoltad össze a két dolgot, ilyen értelmetlen baromságokat azért nem szoktál tőlem olvasni, h azért volt rossz mert a csapatnak sem ment...
Szerintem én nem fogtam semmire. Nem tudom hol kapcsoltad össze a két dolgot, ilyen értelmetlen baromságokat azért nem szoktál tőlem olvasni, h azért volt rossz mert a csapatnak sem ment...Game90 írta:Ha a csapatnak nem megy, akkor már Deconak is muszáj ratyinak lennie? Mindig lehet erre fognilionelmessi19 írta:Ugyanakkor ma a csapatnak sem ment. Xavi nem volt jobb, Iniesta meg többnyire hátravont volt.
Ha a csapatnak nem megy, akkor már Deconak is muszáj ratyinak lennie? Mindig lehet erre fognilionelmessi19 írta:Ugyanakkor ma a csapatnak sem ment. Xavi nem volt jobb, Iniesta meg többnyire hátravont volt.
Az a baj. hogy nincs is igazán nála a labda, mert ahogy hozzáér, már el is szórta.Zsolti írta:Na tessék.....ennyi Deco..szerdán elfogadhatót nyújtott...most meg alulmúlt mindent..ha nála volt a labda a hajam égnek állt....
Igen, ha Deco jövőre is ilyen alázattal fog játszani akkor jöhet Nasri vagy Diego. De még most nyáron nem kell.lionelmessi19 írta:
Hanem erről:
De még így is komolytalanZozzy 5 írta:. Ha Deco jövőre sem lesz képes normális teljesítményt nyújtani akkor jöhet mondjuk Diego vagy Nasri.
Hanem erről:Zozzy 5 írta:Csak nem erről van szó.lionelmessi19 írta: Szerintem ha arról van szó, h vegyünk egy 19 éves irányítót oda, ahol van már három, ráadásul nem is akármilyenek, az komolytalan.![]()
De még így is komolytalanZozzy 5 írta:. Ha Deco jövőre sem lesz képes normális teljesítményt nyújtani akkor jöhet mondjuk Diego vagy Nasri.
Mi bölcs emberek vagyunk, nem szoktunk komolytalankodnilionelmessi19 írta:Fiúk, ne komolytalankodjunk már...
Szerintem ha arról van szó, h vegyünk egy 19 éves irányítót oda, ahol van már három, ráadásul nem is akármilyenek, az komolytalan.ozsimiki írta:Nézdd a korukat islionelmessi19 írta:Fiúk, ne komolytalankodjunk már... Nasri sehol nincs Decotól, vagy Diegótól...19 éves,Deco ennyi idősen hogy nyomta
![]()
Én se akarom eladni Decot,de nem hiszem,hogy szükség van ilyen mondatokra,h ne komolytalankodjunk,stb...