Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A lehető legjobb csapat sztem ami nálatok kiállhat az:ultrasur írta:Azt melyik okos találta ki anno a reálnál hogy raul szélsőt játszon.
Én a RVN,Robinho csatársorban bizniék.
Baptistának rengetegen örültek volna annak idején nálunk is. Akik el kéne küldeni a csatársorból az Raul, ezenkívül nem kellett volna elhozni Saviolát.ra95 írta:Baptista elmegy (?) és most akkora játékos, nemrég arról volt szó, hogy milyen túlkínálat van a csatárok terén...
Zagyváltok össze-vissza, egy a lényeg:a Real az [auto_cenzúra]
Nehogy már ránk kend h mennyiért adjátok el... a madridista ír le midnent amit az interneten talál.. csinálnék egy ál relamadrid oldalt, onnan is szednétek a híreket.. a magyar marca... mident leir, percről percre... csak az indulatokat szítjara95 írta: Marcelót annó 6,5 millióért vettük, nem 10-ért, és érdekes felröppen egy hír nektek máris kommentálnotok kell... Várjátok meg amíg hivatalos lesz, beszéltek arról, hogy ha nem kölcsönbe, stb... inkább várjátok meg míg eldől, aztán okoskodjatok.
l:
Quaresamfan madridisták, ne általánosíts...fcjoc írta:kedves madridisták még reménykednek egy szélső "leigazolásában" nevezetesen Quaresma-t akarják ujfent habfehérbe látni .. írják hogy bármit megadnának érteDE HOVA???!!!!
![]()
![]()
na ezt te sem gondolod komolyan, ne írj hülyeségeketez a külömbség a barca és a reál között, a real azért vásárol, hogy megmutassa , hogy "húú most mi voltunk a fa.a gyerekek, hogy 130 millát költöttünk." A Barca meg azért igazol mert szükséges.
Nagyon sajnálom ami capelloval történt.Lehet, a Madrid is jó csapat lenne, csak nem ilyen debil vezetőkkel, gondolkozz el ezen egy kicsit! Ha már valakinek bizalmat szavaztál, akkor hagyjad, hogy véghezvigye az elképzeléseit.....(Capello) Exclamation Exclamation Amúgy, meg szerintem olyan szennyeket igazoltatok, csak nem tudom, hogy miért Question Question Van pénzetek? És?
Most nézd, amekkora barmok ezek, én semmin nem csodálkozom... Már komolyan kabaré, amit csinálnak. Ők komolyan azt hiszik, hogy ezzel a csapatnak segítenek? Szerintem egyébként hogyha Baptistában bíznának, NIstelrooyjal és Robinho valamit Robbennel Sneijderrel igen csak nagyot tudnának alkotni, és még akkor a kispadon ül Higany, Raul és Saviola... Nem gyenge a real kerete, csak a vezetők bénák, de ők sajnos NAGYON. Ne kövezzetek meg a politizálás miatt, de nekem ez kissé olybá tűnik, mint az MSZP: a választások alatt ígérgetnek, aztán meg nagy nulla, amit produkálnak, ergo gyakorlatilag teljesen becsapják a választókat....noname írta:Hajrá!Ekkora barmokat...La Pulga írta:11:43 - A Real Madrid Marcelo és Baptista számára keresi az ideális csapatot. Marcelo esetében a befutó a Valladolid lehet.Baptista Nisty mellett a legjobb csatáruk,Marcelo is hatalmas játékos lesz áés már az lenne, ha kapott volna lehetőséget.Ezek vajon tényleg ilyen hülyék vagy csak tettetik magukat?!
És itt van még egy jó hír.9:35 - A tegnap esti edzés után biztossá vált, hogy Pepe felépült sérüléséből, így játszhat szombaton.
Hajrá!Ekkora barmokat...La Pulga írta:11:43 - A Real Madrid Marcelo és Baptista számára keresi az ideális csapatot. Marcelo esetében a befutó a Valladolid lehet.
És itt van még egy jó hír.9:35 - A tegnap esti edzés után biztossá vált, hogy Pepe felépült sérüléséből, így játszhat szombaton.