David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2010.09.21. 19:51:08

A statisztika fontos dolog...
De még fontosabb, hogy egy játékos hogyan segíti csapatát a győzelem felé - és ez utóbbit nem mindig lehet kimutatni adatokkal.

Villa újra dinamikát visz a játékunkba, sokkal felszabadultabban tudunk játszani a középpálya és a csatársor között.

Eddig egyetlen meccsen volt olyan, hogy Villa csak állt egy helyben, mint vízilabdában a center, nem mozgott egy fikarcnyit sem...
(ugye kitaláltátok, hogy a Hercules elleni meccsről beszélek?)
Ha úgy veszem, ez tágabb értelemben egy "statisztikai adat". Elég beszédes is.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.21. 10:17:28

Sanama írta:Nem ezen van a ahgnsúly,amin próbálsz ironizálni.

A hangsúly azon van,hogy Villa idejött és a fórum 90%-a tátotta a száját,hogy éljen,végre egy sokkal inkább passzoló ember lesz ott elől,nem az a szerencsétlen Ibra,akinek egy baromi rossz éve volt itt.És,hogy Villa majd így úgy szétszívat mindenkit,és lövi a gólokat.
(kicsi túlzással ez volt a hozzáállás)

A tények viszont azt támasztják alá,ami 3bajnoki és 1 BL meccs után mondani lehet,hogy Villa egyelőre nem találja teljesen magát,gyakran erőlködik.
Jelenleg az van,hogy Villa nem robbant akkorát első 3-4meccs alatt,mint ahogy azt itt a társaság 90%-a beharangozta...

Ettől függetlenül jobban illik a csapatba,mint Ibrahimovic,de az tény hogy a svéd első 5 banokin 5ször betalált.
Persze hogy mindenki azt várta, hogy simán be fog épülni, de hát mindenki csak a reményét fejezte ki, hogy Villa szállítani fogja a gólokat az első meccstől kezdve. A tény viszont az, hogy ő maga is elmondta, nem lesznek gondok, hiszen a válogatottból ismeri a társak egy részét. Ezzel nincs is gond, viszont akármennyire is ismeri Xavit, Iniestát és a többi játékost, akkor is kell neki idő, mire belejön és elkapja a fonalat.

Egyébként nem tudom kedves neobarca hogy vette ide Ibrahimovicsot, a két játékos össze nem egyeztethető! A svéddel tényleg az volt a baj, amit MichaaBee ironikusan leírt, azaz megakasztja a támadást és lassítja az előrejátékot. Villával ez koránt sincs így. Megvan a sebesség, ő is sokat van játékban, de eddig nem volt szerencséje. Még mindig alázatosabban dolgozik, mint Ibrahimovics, de ez az én személyes véleményem. Én azt látom, hogy Villa lehet, hogy kevesebb gólt lőtt eddig, mint a svéd tavaly ilyenkor, de sokkal hasznosabban is játszik!
Kép
Kép
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.09.20. 22:06:27

Van itt közületek bárki olyan aki szerint DV7 nem fog ráverni Ibra 16 bajnoki góljára? 35meccs hátra van a bajnokságból jelentem. Egyébként az első fordulóban megfosztották egy szabályos góltól míg tegnap kapufát lőtt, ezen kívűl a BL-ben is zörgetett már. De tényleg nem is ez a lényeg hanem hogy sokkal hasznosabb és sokkal jobban illik ide. Hamarosan kettesével szállítja majd a gólokat ne aggódjatok, kicsit több szerencsével ő is 3/3-mal állna csak ő reméljük nem fog beragadni tavasszal amikor a legnagyobb szükség lenne a gólokra...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.20. 19:03:33

MichaaBee írta:
neobarca írta:Nem kötekedésből de Ibra ilyenkor már több gólt lőtt és több gólpasszt adott pedig sokkal szarabb állapotban volt mint Villa! Ráadásul egy teljesen új környezetben, új arcokkal. Én sokkal többet vártam Villától! Kiváncsi vagyok hogy őt is el fogják e üldözni mint Ibrát ha csak huszon x gólt vág és számtalan gólpasszt ad... Zlatan lehet h egy pökhendi tuskó de egy félelmetes játékos! A legjobbak 1ike és ez lett volna az ő éve... :twisted:
3 bajnoki és 1 BL meccs alapján teljesen jogos érvelés. Ennyi idő alatt simán el lehet dönteni egy ilyen szintű kétballábasról, hogy nem ide való. Zavarjuk el és jöjjön vissza Ibra, mert nem állapot, amit művel ez az ember a pályán. Villa érkezése óta sokat lassult a játékunk, folyton elakasztja a támadásainkat, egyszerűen nem csapatember és nem idevaló. Menjen vissza a Valenciába.

](*,) Falnak megyek.
Nem ezen van a ahgnsúly,amin próbálsz ironizálni.

A hangsúly azon van,hogy Villa idejött és a fórum 90%-a tátotta a száját,hogy éljen,végre egy sokkal inkább passzoló ember lesz ott elől,nem az a szerencsétlen Ibra,akinek egy baromi rossz éve volt itt.És,hogy Villa majd így úgy szétszívat mindenkit,és lövi a gólokat.
(kicsi túlzással ez volt a hozzáállás)

A tények viszont azt támasztják alá,ami 3bajnoki és 1 BL meccs után mondani lehet,hogy Villa egyelőre nem találja teljesen magát,gyakran erőlködik.
Jelenleg az van,hogy Villa nem robbant akkorát első 3-4meccs alatt,mint ahogy azt itt a társaság 90%-a beharangozta...

Ettől függetlenül jobban illik a csapatba,mint Ibrahimovic,de az tény hogy a svéd első 5 banokin 5ször betalált.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.09.20. 18:59:14

Most kiderül Villáról és Bojanról hogy mit is tudnak, és hogy mennyit érnek itt. Messi hiányában rájuk hárul a feladat Pedro mellett, hogy gólokat szerezzenek. Elsősorban Villának kell átvennie az első számú támadó szerepét. Szerintem képes lesz rá.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2010.09.20. 18:57:37

a 2 játékos teljesen más!!!
Ibra a kapu előtt császár, de mindenkinek érte kell játszania és az összjátékban = 0!!! Villa gyors, nagyon jó az összjátékban és lehet, hogy kevesebb gólt fog lőni, de egyértelműen hasznosabb tagja a csapatnak!!!
tavaly a csapat játéka is teljesen más volt, amikor a svéd játszott: mindenki őt próbálta kiszolgálni, az összjátékban nagyon körülményes volt!!! Villa tökéletesen beleillik a Xavi-Ini-Messi "sorba"! beáll közéjük és játszik velük!!! ez kell a Barcának, nem pedig egy "Inzaghi", mert ez a Barca játéka!!!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.09.20. 18:39:01

neobarca írta:Nem kötekedésből de Ibra ilyenkor már több gólt lőtt és több gólpasszt adott pedig sokkal szarabb állapotban volt mint Villa! Ráadásul egy teljesen új környezetben, új arcokkal. Én sokkal többet vártam Villától! Kiváncsi vagyok hogy őt is el fogják e üldözni mint Ibrát ha csak huszon x gólt vág és számtalan gólpasszt ad... Zlatan lehet h egy pökhendi tuskó de egy félelmetes játékos! A legjobbak 1ike és ez lett volna az ő éve... :twisted:
3 bajnoki és 1 BL meccs alapján teljesen jogos érvelés. Ennyi idő alatt simán el lehet dönteni egy ilyen szintű kétballábasról, hogy nem ide való. Zavarjuk el és jöjjön vissza Ibra, mert nem állapot, amit művel ez az ember a pályán. Villa érkezése óta sokat lassult a játékunk, folyton elakasztja a támadásainkat, egyszerűen nem csapatember és nem idevaló. Menjen vissza a Valenciába.

](*,) Falnak megyek.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2010.09.20. 18:30:06

A csapat 1éve vezette a tabellát sokkal több rúgott góllal és kevesebb kapott góllal... Eredményesebbek nem lettünk csapat szinten sem...
Asys
Entrenador del Barça

2010.09.20. 18:27:00

Az lehet, hogy a mutatói tavaly a szezon ezen részében jobbak voltak, de a mutatott játék alapján Villa jobb... Elsősorban a támadó "harmadban" történő letámadások és összjáték szempontjából tartom Villa-t hatalmas előrelépésnek a svédhez képest!
Év végén majd megítélhetjük azt is, ki futott jobb szezont az idei Villa vagy a tavalyi Ibra. :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2010.09.20. 18:25:50

Az ő éve vagy a csapaté? Nem mindegy ! Nem tudom neked melyik számít jobban...Nekem a CSAPAT játéka sokkal jobban tetszik Villával mint Ibrával. És nekem ez számít.
neobarca
Director del Fútbol

2010.09.20. 18:19:15

Nem kötekedésből de Ibra ilyenkor már több gólt lőtt és több gólpasszt adott pedig sokkal szarabb állapotban volt mint Villa! Ráadásul egy teljesen új környezetben, új arcokkal. Én sokkal többet vártam Villától! Kiváncsi vagyok hogy őt is el fogják e üldözni mint Ibrát ha csak huszon x gólt vág és számtalan gólpasszt ad... Zlatan lehet h egy pökhendi tuskó de egy félelmetes játékos! A legjobbak 1ike és ez lett volna az ő éve... :twisted:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.20. 17:58:40

Mental_Theo írta:Már most több potenciált látok a játékában, mint Ibrának anno.
Így van... Rengeteg helyzete volt, semmi nem ment be. Fog ő még itt mesterhármasokat szerezni. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.20. 17:55:18

Szerintem gyengén játszott tegnap. Önző és ahogyan már irtak görcsös is volt. Persze mindenkinek van rossz meccse. Most Leo sérülésével ő lesz az első számú gólfelelős, remélem nem csalódunk benne.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2010.09.20. 15:42:20

Mental_Theo írta:Már most több potenciált látok a játékában, mint Ibrának anno.
Én Ibrában a végsőkig bíztam, de csúnyán átejtett mindenkit.
Villának könnyeb a dolga a nyelv, a spanyol közeg és a beilleszkedés terén is. Remélem szerez annyi gólt, mint Ibra tette első szezonjában...
Kép
"And my heart will leave you never."
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.09.20. 15:24:25

Már most több potenciált látok a játékában, mint Ibrának anno.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.09.20. 14:52:07

Szerintem annak ellenére, hogy még bőven nincs 100%-on, jó volt tegnap. Az első félidőben a kapufájánál De Gea hatalmasat védett-merthogy ő tolta oda a zsugát. Más kérdés persze, hogy sokáig így sem úszták meg a gólt...
A 2. félidőben volt két kilépése-ezek közül egy veszélytelen volt, a másiknál kisodródott-, volt egy szenzációs lökete, és volt egy tiszta ziccere, amit épp azért hibázott el, mert nagy gólt akart rúgni.
A lényeg: A helyzetbe kerülés már megy, az aktivitása is teljesen rendben van, így meggyőződésem, hogy hamarosan indul a gólgyártás. :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.09.19. 19:58:11

Egyelőre bőven elég, hogy dinamikát visz a játékunkba a bal szélen. Ne felejtsük el továbbá, hogy nem kellett sok a góljához.

Illetve sokszor a rossznak tűnő megoldások nem mindig az ő hibáját mutatják: konkrétan emlékszem egy esetre a bal szélen, amikor Messi-vel játszottak össze, s Messi volt az, aki nem olvasta a játék menetét (az eredmény pedig az lett, hogy Villa eladta a labdát...).
LM10
Director del Fútbol

2010.09.19. 19:56:14

Andris írta:Nagyon nem oldódott még fel a srác, nem választja a jó megoldást szinte soha.
Emlékszem anno Alves is így kezdte nálunk...nem kellett neki sok meccs, hogy önmagát adja :wink:
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.19. 19:55:26

Andris írta:Nagyon nem oldódott még fel a srác, nem választja a jó megoldást szinte soha.
Írni akartam én is hogy nekem eddig csalódás picit a játéka, de van még idő bőven javítani :)
Andris
Adminisztrátor

2010.09.19. 19:52:24

Nagyon nem oldódott még fel a srác, nem választja a jó megoldást szinte soha.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.09.15. 07:58:54

Szerintem is jobb a szélén, és Messinek sem olyan rossz középen. Viszont még keveset észlelni, remélem ez azért változik....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.09.12. 23:07:08

Mikaos írta:Tegnap érdekes volt látni, hogy a szélen szinte parádézott, míg középen elég keveset mutatott.
Persze, ez magyarázható a csapat visszaesésével is, mindenesetre én kevésnek találtam azt a mozgást, amit elől végzett.
Adom. De eddig szélen mindig nagyon jó volt. Sztem soxor lesz ő baloldalt és Messi középen hisz Pedro jobbszélen is nagyon éles.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.09.12. 13:01:36

Tegnap érdekes volt látni, hogy a szélen szinte parádézott, míg középen elég keveset mutatott.
Persze, ez magyarázható a csapat visszaesésével is, mindenesetre én kevésnek találtam azt a mozgást, amit elől végzett.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.09.05. 21:28:44

Fecooo írta:höhö :lol:
Azért majd kíváncsi lennék arra a képre :D De gondolom 1-2 évig biztos festegetni fogja...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.05. 21:05:20

Lezárt