Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig én megpróbáltam mindent..madmushroom írta:Youtube-on Mátyus Janiról is találsz olyan videót aminek alapján rá lehetne ragasztani a cselgép jelzőtlluisllach89 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xpe0u9tr ... L&index=80
2:10-től FŐLEG ajánlanám technikai szintjének felmérését.
Youtube-on Mátyus Janiról is találsz olyan videót aminek alapján rá lehetne ragasztani a cselgép jelzőtlluisllach89 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xpe0u9tr ... L&index=80
2:10-től FŐLEG ajánlanám technikai szintjének felmérését.
Nincs itt probléma, normális fórumozónak ismertelek meg, ezen nem veszünk össze. Azért írtam, hogy na majd most nem csak tőled, másoktól is jönnek a húzzak innen a bűsba mert az őszinte véleményemet le mertem írni. Egy csapatnak szurkolunk, tiszteljük egymás véleményét és picit bántó amikor egy "testvéredtől" kapod az ilyen sértő kérdést. De nincs probléma, ezen nem akadunk fent.lluisllach89 írta:1: Nem a mondatok száma határozza meg a mondanivalót.madmushroom írta:
Láttam bizony, 1-2-3 meccs kivételével szerintem az összeset. (na most jönnek az ilyen 1 mondatos hozzászólások amikben nulla mondanivaló? Ha valamiben eltér a véleményem a tiédtől akkor már nem is láttam Barca meccset ? )
2: Kérdeztem...
3: Te töbebt írtál még sincs sok értelme. Én örülök minden egyes embernek aki szereti a Barcát, nem kötözködöm, de ha 1szer ösztönösen technikás, jól tud cselezni meglepett a véleményed.
Akkor látszott amikor a szélen van. Pl.: Stuttgart ellen Bl csoportkör itthon, tudatosan és könnyedén bőrözte be Hilbertet csak hogy ennyit mondjak, akkor ollógólja 1 U válogatottban( nem csel csak technika), a szélén nagyon jól meghúzza mindig és van ütemérzéke.
És úgy gondolom a Barca szurkolók döntő többsége ezen a véleményen van.
1: Nem a mondatok száma határozza meg a mondanivalót.madmushroom írta:
Láttam bizony, 1-2-3 meccs kivételével szerintem az összeset. (na most jönnek az ilyen 1 mondatos hozzászólások amikben nulla mondanivaló? Ha valamiben eltér a véleményem a tiédtől akkor már nem is láttam Barca meccset ? )
+ maga a mozdulat és a technika is teljesen más. A futsalos a klasszikus. Félreértés ne essék, imádom Bojant csak nem istenítek mindenkit aki ebben a csapatban játszik. Megpróbálom reálisan értékelni a teljesítményüket.Cooh írta:madmushroom
legalább vki észrevette,aki meg belinkelte a futsal meccset akkor legyen szíves összehasonlítani,mivel Bojan hátra nézett h sikerült e a "passz" ,eleve a jobb lábával kisebb lendületet vitt MINT a passzolásnál
Láttam bizony, 1-2-3 meccs kivételével szerintem az összeset. (na most jönnek az ilyen 1 mondatos hozzászólások amikben nulla mondanivaló? Ha valamiben eltér a véleményem a tiédtől akkor már nem is láttam Barca meccset ? )lluisllach89 írta:Néztél az elmúlt két évben Barcelona meccset?madmushroom írta: Egyesek meg egyből egy csel istennek nézik, pedig szerintem ezen a téren eléggé képzetlen.
Néztél az elmúlt két évben Barcelona meccset?madmushroom írta: Egyesek meg egyből egy csel istennek nézik, pedig szerintem ezen a téren eléggé képzetlen.
Már hogyne ismerném, nevetve meg is csinálom, számomra úgy jött le a videóról, hogy hátra akarta sarkalni csak a másik láb közbeszólt, amúgy mi értelme lett volna azt a cselt megcsinálni az alapvonaltól 3 méterre. Semmi. Kint is volt bőven. Nekem így jött le nem kell egyből flegmázni de ha direkt csinálta akkor meg megérdemel egy seggberúgást, hogy miért nem inkább sarkazni próbált, inkább kicselezte magát nullszögre. Ebből ne csináljunk vitát. Nem kenyerem.merx írta:ugyan már sarkazás?madmushroom írta: Hátra akarta sarkazni szerintem egyértelműen látszik. Mögötte érkezett a társa, neki szánta de így jött össze. Egyesek meg egyből egy csel istennek nézik, pedig szerintem ezen a téren eléggé képzetlen.
te nem ismered ezt a trükköt vagy mi?
ugyan már sarkazás?madmushroom írta: Hátra akarta sarkazni szerintem egyértelműen látszik. Mögötte érkezett a társa, neki szánta de így jött össze. Egyesek meg egyből egy csel istennek nézik, pedig szerintem ezen a téren eléggé képzetlen.
Hátra akarta sarkazni szerintem egyértelműen látszik. Mögötte érkezett a társa, neki szánta de így jött össze. Egyesek meg egyből egy csel istennek nézik, pedig szerintem ezen a téren eléggé képzetlen.Cooh írta:Ezt meg nem lattam Shocked Ilyent a brazilok is ritkan csinalnak... Cool
hát ezt a "trükköt" sem így akarta...vicc
jaja, szép kis trükkLG írta:Én is emlékszem rá. Bojannak az az éve nagyon jól sikerültl. Azóta viszont nem vagyok vele megelégedve. Amit tavaly, meg most a felkészülési meccseken mutat, nem azt sugallja, h egyszer kezdő középcsatár lehet a Barcában.Remélem visszatér a helyes útra, és idén bizonyit.
Én is emlékszem rá. Bojannak az az éve nagyon jól sikerültl. Azóta viszont nem vagyok vele megelégedve. Amit tavaly, meg most a felkészülési meccseken mutat, nem azt sugallja, h egyszer kezdő középcsatár lehet a Barcában.Ilúvatar írta:Én láttam már élőben. Ez volt a bojan debütálása, az első meccse a felnőttek között. Bizonyítani akart, hogy mekkora skilles a gyerekKalap1988 írta:Erre emlékeztek a kicsitől?:) http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54m ... ature=fvwp
Bevallom Őszintén nekem kimaradt és meg is lepett, óriási ez a trükk
Jah persze... biztos csak belebotlott a labdába...Cooh írta:Ezt meg nem lattam Shocked Ilyent a brazilok is ritkan csinalnak... Cool
hát ezt a "trükköt" sem így akarta...vicc
Áhh ez igenKalap1988 írta:Erre emlékeztek a kicsitől?:) http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54m ... ature=fvwp
Én láttam már élőben. Ez volt a bojan debütálása, az első meccse a felnőttek között. Bizonyítani akart, hogy mekkora skilles a gyerekKalap1988 írta:Erre emlékeztek a kicsitől?:) http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54m ... ature=fvwp
Ezt meg nem lattamKalap1988 írta:Erre emlékeztek a kicsitől?:) http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54m ... ature=fvwp