2010.09.01. 11:57:39
a baj azzal van,h sokan a keserűségüket töltik le másokon,itt a forumon.
Charlie! a pep kérdés csak példa volt. nem tudom,mennyire követted/követed figyelemmel a realos topic történéseit,de egyesek csak azért kötnek bele madridistákba,mert más csapatnak szurkolnak. nem mondom,h a másik oldalról jövők nem teszik ugyan ezt,de sokan általánosítanak,ami nagy hiba. csak azért leszólni más édesanyját,mert más csapatnak szurkol,amiről nem is feltétlen tehet...szánalmas. én tartozom egy vallomással: SOSEM utáltam a barcát,sőt csodálom bizonyos dolgok miatt és bízom benne,hogy a real is átvesz néhány követendő dolgot. nem tehetek a madridizmusomról,de én is csak nevetek a jelen realon és sajnálom mourinhot,hogy ilyen társaságot kell treníroznia. szomorúan nézek rá a csapatra és a játékosok hozzáállására és jólesik nézni ezzel szemben a barca,a brazil/spanyol válogatott meccseit. ez nem seggnyalás,mint sokan írják,ez objektív szemlélet és a szép,EMBERSÉGES foci szeretete.
kicsit off a vége,de kikívánkozott
sosem mondtam h nem tévedhetek,de ezt normálisan is a tudtomra lehet hozni.senki sem tökéletes,én sem. én realos vagyok