Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak azt tudom hogy a Milannak anyagi gondjai vannak, és ezt Kaká eladásából szeretné fedezni.André T. írta:Szerintettek elengednék???
a múltkor a rijkaardos topicban én is ezt kérdeztem, nekem akkor július 1-et mondtak, de nekem gyanús, hogy inkább júniusba kezdődik. meg kéne nézni, hogy Touré mikor jött tavaly, mert ő volt az első, ha jól emlékszemScumy írta:egy gyors gyakorlatias kérdés a sok teóriaszövögetés mellé: valaki meg tudná mondani, hogy pontosan mikor is kezdődik az átigazolási szezon? Június vagy Július? köszi
július 1.Scumy írta:egy gyors gyakorlatias kérdés a sok teóriaszövögetés mellé: valaki meg tudná mondani, hogy pontosan mikor is kezdődik az átigazolási szezon? Június vagy Július? köszi
Azt hiszem ezzel minden Barca drukker így van..de ha realos,vagy akármyilen lennél akkor is ugyan így gondolnád,hogy legszívesebben a saját csapatodban látnád!szajko írta:Alves sztem 100% h ide fog jönni...mindenképpen Spanyolországba szeretne maradni és a Barcába tudnám a legszívesebben elképzelni
Nem feltétlen. Tud Ramos középen is játszani, Cannavaro úgyis kifelé lóg a már a korból. De adja Isten, hogy ide jöjjön és ne máshova.Varga Tamás írta:A Realba max. akkor menne Dani Alves, ha onnan elmegy Sergio Ramos. Ennek viszont kicsi az esélye. Szerintem.
Mondjuk jöhetne ide a pocokarcú fiú...Varga Tamás írta:A Realba max. akkor menne Dani Alves, ha onnan elmegy Sergio Ramos. Ennek viszont kicsi az esélye. Szerintem.
Az, hogy bemásolom a hírt amiről véleményt alkotok szerintem nem bűnNóbi írta:
mielőtt beteszel egy hírt, kicsit olvass vissza, hátha már volt szó róla...![]()
kb te vagy az ötödik aki ezt beteszi...
nem sírnék ha Essien jönne, de Xavit nem adnám oda érte. meg azt is sajnálnám ha Tourét kiszorítaná. de ha Guardiola tudna helyet találni neki akkor nem lenne rossz, mert a világ legjobb vkp-ja, és legalább a chelsea is gyengülne.Alberto10 írta:Mit szóltok ahoz hogy állítólag a Chelsea és a Barca azon dolgozik hogy Xavit Essienre cserélje????? Mi a véleményetek???? Sztem Xavi az egyik vezérünk csak az a baj vele hogy nem védekezik annyit amennyit kellene. Azon a poszton ahol Xavi játszik a 4-3-3-as felállásban igenis VÉDEKEZNI TUDNI KELL. Amúgy semmi bajom vele hiszen jól irányítja a csapatot. Essien viszont egy nagyon összetett játékos aki minden poszton bevethető és ráadásul a védekező kp./közép közép poszton a világ legjobbja! Sztem érdemes ezen gondolkozni hiszen manapság pont a középpályás védekezésen bukjuk el a meccseket ahogy azt Chruyff is megmondta!
mielőtt beteszel egy hírt, kicsit olvass vissza, hátha már volt szó róla...Benga írta:A Barcelona Ronaldinhót, Zambrottát és 20 millió eurót ajánl Kakáért cserébe. Madridistáról...amúgy nem lenne rossz de nem látok rá túl sok esélyt viszont vártam már egy ilyen hírre, hogy mi is érdeklődük Kaká iránt. Itt vold az ideje
Tud védekezni ne aggódjAlberto10 írta:Mit szóltok ahoz hogy állítólag a Chelsea és a Barca azon dolgozik hogy Xavit Essienre cserélje????? Mi a véleményetek???? Sztem Xavi az egyik vezérünk csak az a baj vele hogy nem védekezik annyit amennyit kellene. Azon a poszton ahol Xavi játszik a 4-3-3-as felállásban igenis VÉDEKEZNI TUDNI KELL. Amúgy semmi bajom vele hiszen jól irányítja a csapatot. Essien viszont egy nagyon összetett játékos aki minden poszton bevethető és ráadásul a védekező kp./közép közép poszton a világ legjobbja! Sztem érdemes ezen gondolkozni hiszen manapság pont a középpályás védekezésen bukjuk el a meccseket ahogy azt Chruyff is megmondta!
Szerintem ez kacsa,m:Alberto10 írta:Mit szóltok ahoz hogy állítólag a Chelsea és a Barca azon dolgozik hogy Xavit Essienre cserélje????? Mi a véleményetek???? Sztem Xavi az egyik vezérünk csak az a baj vele hogy nem védekezik annyit amennyit kellene. Azon a poszton ahol Xavi játszik a 4-3-3-as felállásban igenis VÉDEKEZNI TUDNI KELL. Amúgy semmi bajom vele hiszen jól irányítja a csapatot. Essien viszont egy nagyon összetett játékos aki minden poszton bevethető és ráadásul a védekező kp./közép közép poszton a világ legjobbja! Sztem érdemes ezen gondolkozni hiszen manapság pont a középpályás védekezésen bukjuk el a meccseket ahogy azt Chruyff is megmondta!