Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meg az is valószínű, h éjszakázik. Ez pedig nem profi hozzáállás, akárhogy is nézzük.Léfe írta:Nagyon biztosra mondod vajon honnan tudod? Mindenki a sajtóra van utalva. De az mégiscsak igaz, hogy R10 harmatgyenge.
Esetleg a megbízhatóbb spanyol oldalakról. Persze mindneki a sajtóra van utalva, ugyanakkor a hat perces edzés szinte mindenhol hír, a megsértődős folytatás már koránt sem, azért ebből le lehet vonni a következtetéseket.Léfe írta:Nagyon biztosra mondod vajon honnan tudod? Mindenki a sajtóra van utalva. De az mégiscsak igaz, hogy R10 harmatgyenge.
Lehet, hogy nem a foci24-re kellene hagyatkozni a dolgok megítélésekor.Léfe írta:Most olvastam /1 perce/, hogy 6 perc edzés után levonult, mert megsértödőtt. Ősszefüggnek a dolgok. A gond az, hogy másról hihető lenne, de Ő ugye nagy kedvenc /volt?/ és pszihés a dolog mert a csalódás szemlyes is. Könnyebb nem hinni. Vajon Adrianó is csak rosz sorozatban van? A sport hirstartban van
Ezt nemértem. Megjelent egy hír, miszerint azért nem játszott, mert éjszakázott. Ebből nem tudom, hogy mi igaz...LG írta:Idén nem ez az első rejtélyes sérülése, de remélem, h az ilyen találgatások nem igazak. Én is inkább ugy gondolom, h ez most kacsa, pont amiatt, amit alattam ir a kolléga
Én sem találtam ilyen hírt máshol sem, tuti, hogy megint csak a rosszmájú, fröcsögni vágyó, semmirekellő újságírók kreálmánya. Ez az éjszakázás meg a VB óta tiszta sablon, nem tudom mikor unják meg.Varga Tamás írta:Az origón és a samsungsport-on is (tudom, tudom, kacsaportál, de akkoris) is azt olvastam, hogy Ronnie igazából nem is sérült, hanem a múlt csütörtök éjszakát átmulatta, és kihagyta a következő edzést.
Ha - ismétlem, ha és amennyiben - ez igaz, akkor nálam sincs maradása. Akkor menjen oda, ahova ezt nyugodtan, következmények nélkül teheti. Ha kacsa, akkor az újságíróknak nevezett majmok ássák el magukat.
Remélem, ez utóbbi az igaz.
Ez nagyon korrekt. Tudom(képzelem) mennyire szereted Ronnie-t, de ahogy látom nálad is van egy bizonyos határ.Varga Tamás írta:Az origón és a samsungsport-on is (tudom, tudom, kacsaportál, de akkoris) is azt olvastam, hogy Ronnie igazából nem is sérült, hanem a múlt csütörtök éjszakát átmulatta, és kihagyta a következő edzést.
Ha - ismétlem, ha és amennyiben - ez igaz, akkor nálam sincs maradása. Akkor menjen oda, ahova ezt nyugodtan, következmények nélkül teheti. Ha kacsa, akkor az újságíróknak nevezett majmok ássák el magukat.
Remélem, ez utóbbi az igaz.
Én sem bírnám ki ha veszendőbe menne egy csiszolt, ámde szépségeket még bőven rejtő "gyémánt"...........Boixos írta: a franc tudja, biztos nagy volt rá...
Sztem meg kicsi,mivel az összes létező sajtoogánum lehozta anno a súlyfelesleges témát
mindegy, egy állat ronaldinhót se' így, se' úgy nem lehet kihagyni sehonnan sem, pláne nem a válogatottból.
talán felpörgeti magát a gyerek, és akkor meg lesz a tuti helye is, és a póló is, ha minden jól megy.
én ennek örülnék a legjobban!