Robben nálam legfeljebb egy Zaragoza szint!

david1989 írta:amugy meg teljesen reálisak az osztályzások Ramos jobb mint Zambrottam.
Robinho jelenleg jobb mint Ronaldinho ezt be kell hogy lássátok!!!
Pepe bedig befogja bizonyítani miért is adtunk érte 30 at!
Osztályozz legalább reálisan! Ramos job mint Zambrottapancho írta: na, akkor osztályozok én is:
Casillas - Valdes: 1, ez egyértelmű
Ramos - Zambrotta: 1, nem kérdés kinek fekszik jobban a spanyol bajnokság
Cannavaro -Puyol: 2, ugyanazért amiért az előző 1-es
Pepe - Milito: 1, Militot én nem tartom egy hűdenagy játékosnak, Pepe jobb felépítésű, és magabiztosabbnak tűnik
Heinze - Abidal: 2, Abidal támadásban többet tud nyújtani
Diarra - Touré: 1, Diarra tavaly bebizonyította, miért volt rá szükség, ezen a poszton nála csak Essien jobb
Sneijder - Iniesta: 1, szoros csata, de nálam jobb a holland, komplettebb játékos, és gólerős is
Robinho - Ronaldinho: 1, egyikük leszálló, másikuk felszálló ágban van...
Robben - Messi: X, jól cseleznek, jól lőnek, ha lendületben vannak nem lehet őket megállítani.
pancho írta: Gutit jobbnak tartom Deconál.
tudom, többen mondták márVicces fiú vagy te pancho
Vicces fiú vagy te pancho csak nem tudom sírjak-e vagy nevessekpancho írta:Gutit jobbnak tartom Deconál.
Kiváncsi lettem volna te h látod de most úgyis meg tudomra95 írta:én nem osztályozok...
de én nem hírszerkesztő, hanem sima szurkoló vagyok, és amikor néhány gyereket felvilágosítottam odaát, annak általában nem lett jó vége. biztosan bennem volt a hiba.ra95 írta: mondjuk felvilágosíthatnál minket teEgyébként ezt a madridista fórumra írtam, ide egy kis kiegészítéssel átmásoltam.
Miért is állnak a spanyolok csak a 3. helyen a csoportjukban?barca99 írta:Ez a Guti gyerek miért nem spanyol válogatott, ha akkora nagy playa? Mondjuk abban igazad van, hogy Deco tavaly szezonja csapnivaló... de játszott ő a Portoban és a Barcában is úgy, ahogy Guti még álmaiban sem. Nem hiába örök pados minden edzőtöknél..Mellesleg akkor már Sneijder, vagy úgy egyáltalán "egy klasszis irányító" szerződtetését sem értem.
Azt nem tom pontosan, mert ti is eladtatok, de lehetséges (persze részletben, szigarúan nyáron, és ez nettó összeg -szóval a bevételt kivontam belőle).FCB_gábor írta:szóval mi többet költöttünkra95 írta:Részleteket beleszámítva a nyáron 86,5 millió eurót költöttünk, 50 millió euró bevétel (nettó: -36,5 millió euró).
elkaptam a lényeget?
mondjuk felvilágosíthatnál minket teokés, akkor már értem a lelkesedésed.
lehet, h elférne egy ilyen téma nálatok is a barcáról, mert olyan kölykökben ti sem szűkölködtök, aki nem jönnek ide sosem, mégis nyomják a hülyeségeiket.
okés, akkor már értem a lelkesedésed.ra95 írta:Ezért a 2 emberért már éremes volt leírniAmúgy körültekintő vagyok, és tudom hogy sokan nem mennek át a másik oldalba, és egyébként is sok hülyeséget szoktatok írni a Madridról, úgyh. nem árt meg az ilyen.
Vagy lehet, hogy te vagy az. Az előző szezonban Guti sokkal jobb volt Deconál. Ez sztem egyértelmű. Ha lehetne kettő közül választani, akkor én Gutit választanám. (Fociról van szó szigorúan:D)bouba írta:pancho írta:
Gutit jobbnak tartom Deconál.![]()
![]()
![]()
nem vagy "enyhén elfogult![]()
Nekem pl kifejezetten érdekes amit írtál--lehet benne mazsolázni..szeretem az ilyesmit..
Ezért a 2 emberért már éremes volt leírniÉn örülök, hogy ra95 belinkelte. Sok újdonságot tudtam meg. Valaki linkelhetne egy ilyet a Barçáról is.
Nem elfogult, dilettáns.bouba írta:pancho írta:
Gutit jobbnak tartom Deconál.![]()
![]()
![]()
nem vagy "enyhén elfogult![]()
pancho írta:
Gutit jobbnak tartom Deconál.
igen tudom, sok más is érkezett, de csak azokat írtam le, akikért jelentősebb összeget kellett fizetni, ill. kaptunk.Rajmó írta:két ember ment a castillába, mert szalai ádám is a madridba ment, a német srácon kívülra95 írta:Összesen 17 ember érkezett (egy a Castillába), kiadás: 152,5 (+2 opció) millió euró.