Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.23. 09:57:57

Etooka írta: A bajnokságban két meccset játszik majd a Real Madrid és a Barcelona, ezen a két találkozón pedig nem lehet majd bekkelni. Bár Josét ismerve lehet.

Az már megint más lesz, ha beállnak védekezni majd a Klasszikuson. Akkor lehet esélyük, de nem hiszem, hogy ezt arrafele elviselnék.
Ezért kell addigra pontelőny a bajnokságban, idén is ez volt a szerencsénk tavasszal
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.05.23. 09:54:57

Mourinho nagy edző - ha előnyben van a csapata.

Amikor viszont pl. 2-1-re vertük őket a Stamford Bridgen, a Camp Nouban azt sem tudták, hogyan kell gólt lőni, egyszerűen védekeztek itt is, hogy majd talán találnak egy gólt. A bajnokságban két meccset játszik majd a Real Madrid és a Barcelona, ezen a két találkozón pedig nem lehet majd bekkelni. Bár Josét ismerve lehet. Na mindegy.

Ha attraktív támadófoci, akkor nem Mourinho. Mindegyik csapata tökéletes védekezésen alapult, elöl egy gyors és jól befejező csatárral. Ha Madridban ez kell, ám legyen, de lesz ott egy Barcelona is.

Egy Barcelona Villával, Messivel, Xavival, Inivel és Busquetc-cel. (Igen, nagy erősségünk.) S ha még jön Cesc, úgy szétjátszuk ezt a madridi középpályát, hogy valami félelmetes. Persze, lehet igazolnak majd, de jelenleg ennél a spanyol fogatnál nincs jobb, csak hasonló, ezt azt hiszem szurkolási hovatartozástól függetlenül el lehet ismerni.

Az már megint más lesz, ha beállnak védekezni majd a Klasszikuson. Akkor lehet esélyük, de nem hiszem, hogy ezt arrafele elviselnék.

Izgalmasabb lesz a bajnokság, s nagy szerencsénk, hogy Pep tudja kezelni a portugált, mert így a lélektani hadviselése szemernyit sem fog érni ellenünk. Csak a pályán mutatott teljesítmény fog dönteni.
.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.23. 09:43:16

socio66 írta:
marci. írta: Mi várunk téged,mester ! [-o<
Ne haragudj,de annyira viccesek vagytok..
Hány éve csináljátok ezt az évente új edző szisztémát?
Hány olyan edző(és játékos) volt már nálatok az utóbbi időben,akik előtte,vagy utána bizonyították hogy klasszisok,de nálatok valamiért nem ment nekik. Ez nem a véletlen műve.
Most megint van egy aktuális ember,akitől várjátok a csodát,azok után hogy idén két aranylabdás megvétele sem volt elég semmire.
Megint lehet várni valakit nyáron,aki majd hozza nektek a kupákat,vele minden jó lesz..
Már annyira bele vagytok esve,hogy még ilyen sz.r focit játszatva is tapsoltok neki,mekkora zseniális stratéga hogy tíz embert berendel a saját tizenhatosára,hogy a középcsatár is védőt játszik..
Elég szomorú,hogy ez a nyerő most,ennek kell tapsolni..
Csak arra leszek kíváncsi,mi lesz akkor Mourinho-val,ha nem tizenegy kőfejű terminátorra kell szabnia egy defenzív sablont,hanem valami szépet is kellene mutatnia a csapatának. Mert Higuaín,Ronaldo,vagy Kaká nem fog visszarohangálni védekezni,mint most Eto'o..
Őszintén szólva nagyon várom már,hogy idény végén,mikor megint nem nyertek semmit és még a játék sem lesz szép,majd benyújtjátok a speciel one-nak is a felmondást..
Akkor ki fog jönni? Hm?
Akkor jön a következő: edzőnek Pepet, fazon szabónak pedig Messi, Xavi, Iniesta.... :D:D:D
Jason
Jugador del Barça

2010.05.23. 09:43:07

Szerintem a Realba nem csak új edző kéne, hanem új vezetőség is. :wink: Olyan elnök aki nem dobálja a pénzt értelmetlenül sztárokra,mint pl.(perec úr)hanem posztokra igazolnak embereket,mint Morattiék és a többiek. :roll: :wink:
socio66

2010.05.23. 09:37:46

marci. írta: Mi várunk téged,mester ! [-o<
Ne haragudj,de annyira viccesek vagytok..
Hány éve csináljátok ezt az évente új edző szisztémát?
Hány olyan edző(és játékos) volt már nálatok az utóbbi időben,akik előtte,vagy utána bizonyították hogy klasszisok,de nálatok valamiért nem ment nekik. Ez nem a véletlen műve.
Most megint van egy aktuális ember,akitől várjátok a csodát,azok után hogy idén két aranylabdás megvétele sem volt elég semmire.
Megint lehet várni valakit nyáron,aki majd hozza nektek a kupákat,vele minden jó lesz..
Már annyira bele vagytok esve,hogy még ilyen sz.r focit játszatva is tapsoltok neki,mekkora zseniális stratéga hogy tíz embert berendel a saját tizenhatosára,hogy a középcsatár is védőt játszik..
Elég szomorú,hogy ez a nyerő most,ennek kell tapsolni..
Csak arra leszek kíváncsi,mi lesz akkor Mourinho-val,ha nem tizenegy kőfejű terminátorra kell szabnia egy defenzív sablont,hanem valami szépet is kellene mutatnia a csapatának. Mert Higuaín,Ronaldo,vagy Kaká nem fog visszarohangálni védekezni,mint most Eto'o..
Őszintén szólva nagyon várom már,hogy idény végén,mikor megint nem nyertek semmit és még a játék sem lesz szép,majd benyújtjátok a speciel one-nak is a felmondást..
Akkor ki fog jönni? Hm?
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.23. 09:26:41

culinho írta:Nagy fába vágja a fejszéjét Mourinho, ha Madridba igazol. Az eredményességen nehéz lesz javítani, a játékon kéne, de nem biztos, hogy erre a feladatra Ő a tökéletes választás. Továbbá ott van a Barca, melyet felülmúlni jövőre se lesz könnyű feladat.
Ami előre zavar, az a sok hülye duma, amit majd egész évben nyomna rólunk, főleg ha előttük állunk. Büszke vagyok Guardiolára, hogy az Inter elleni meccsek előtt olyan jól kivédte a portugál provokációit.
Pont, h az eredményességen kéne nekik javítani. 2004 óta nem jártak BL negyeddöntőben, hiába csomó edző, hiába elköltött 100 milliók. Ha még hozzávessük a csapat múltját is, akkor ki lehet jelenteni, ekkora csapatnál ez elfogadhatatlan. Azon kívül 2 éve bajnokságot se tudnak nyerni, az utolsó 4 klasszikust is elvesztették. A spanyol kupát nem is vették komolyan, ami talán nem akkora baj, de akkor sem kéne alacsonyabb osztályú csapatoktól 4-st kapni. A játékukkal sztem idén nem volt akkora baj, hisz több mint 100 gólt rúgtak a bajnokságban. Igaz, komoly ellenfelek ellen megállt a tudomány. Ha én Madrid szurkoló lennék, borzasztó csalódott, és dühös lennék. Nekik most elsősorban eredményekre van szükségük, főleg a BL-ben. És erre jelenleg a legalkalmasabb edző Mourinho lehet.
Ettől függetlenül valóban nagy fába vágja a fejszéjét. Hiszen a bajnokságban a már eddig is erős, és tovább erősödő Barcát kell legyőzniük, a BL-ban a több éves sikertelen szériát sem lesz könnyű megtörni. De jöjjön csak José, és akkor fantasztikusan pikáns harc lesz a Barca és Real között. :twisted:
culinho
Capitá del Barça

2010.05.23. 08:57:37

Nagy fába vágja a fejszéjét Mourinho, ha Madridba igazol. Az eredményességen nehéz lesz javítani, a játékon kéne, de nem biztos, hogy erre a feladatra Ő a tökéletes választás. Továbbá ott van a Barca, melyet felülmúlni jövőre se lesz könnyű feladat.
Ami előre zavar, az a sok hülye duma, amit majd egész évben nyomna rólunk, főleg ha előttük állunk. Büszke vagyok Guardiolára, hogy az Inter elleni meccsek előtt olyan jól kivédte a portugál provokációit.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.05.23. 08:56:46

Ha Mou a Realba igazol nagy bajok lesznek. José szerintem a világ 1-ik legjobb edzője mert szerintem az összes edző közül ő tudja felkészíteni a csapatát a legfontosabb mérkőzésekre. Nem is tudok mit hozzáfűzni ehhez inkább várom az új szezont :)
noname
Llegenda del Barça

2010.05.23. 08:44:05

Ezaz!
Az edző akit legjobban utálok elmegy a világ legjobban utált csapatába!

Perez-a legnagyobb gazember az összes elnök közül
Ronaldo-no comment
Mourinho-méginkább no comment

Szép kis csapatot hioztak össze. :lol: :lol:
A védekező cselzivel elég jó volt Mou, az undorító Interrel is nagyon összefért a védekező taktikája, most meglátjuk mi lesz, amikor támadnia kell.
Sztem rémes választás. Hiddink, Ancelotti sokkal jobb lett volna nekik. Annak idején amikor itt nagyon nem mentek a dolgok, örültem volna Mou-nak, ez tény, hiszen nagyon pocsék volt a játékunk és nagyon motiválatlanok a játékosok, de ebben az esetben elég logikátlannak tűnik a döntés. 96 pont egy szezon alatt egyáltalán nem rossz teljesítmény. Pelle egyáltalán nem végzett rossz munkát. Az első Clasico nagyon szoros volt. A másodiknál csúcsformában voltunk...
A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.23. 05:09:49

daffy írta:nagyságrendekkel szorosabb bajnokság,szorosabb clásico,izgalmasabb idény.
most kaptak a fiúk egy edzőt
Daffy!!

a tavalyi 2-6nál csak szorosabb lehetett,de így se volt még halvány esélyetek se nem hogy a pontszerzésre,de a győzelemre sem. Főleg az otthonotokban. Ősszel még volt 2 helyzetetek,aztán megmutattuk hogy mi a FUTBALL még Busquets kiállítása után is :wink:

Elég sajnálatos hogy ilyen alacsony lett nálatok a szint hogy egy ilyen "edző"ért imádkoztok...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.23. 03:05:27

Rivaldo11 írta:De akkor nem értem pl. Capello elküldését. Őt egy bajnoki arany után küldték el-másodszor is. Most meg odavisznek megváltónak egy ugyanolyan fazont.
Itt nem fog beleférni neki annyi ponthullajtás, mint a serie A-ban. Meg aztán azt is megnézném, hogyan jön ki perezzel...
Hogy hogy jön ki Pereccel az jó kérdés, majd kiderül, elképzelhető, hogy sehogy.
Capello-nál még úgy voltak szerintem, hogy a szép játék sem maradhat el nem elég csak az eredményesség focizni is kell. De ez még az előtt volt hogy elköltöttek volna egy rahedli pénzt. Még azelőtt, hogy CR. Kaká, Benzema, Xabi stb a csapathoz kerültek minden eredmény nélkül. Ezt már nem tudja feldolgozni a gyomruk. Szerintem úgy vannak vele, inkább szemét játékkal, Real Madridhoz méltatlan játékkal, de nyerni kell már valamit különben Perec megint mehet a sunyiba. Ha nyernek akkor el tudják mondani, hogy na tessék látjátok mi összehoztuk, akkor senki sem fog azzal foglalkozni hogy hogyan, mélyen el lesz hallgatva. Most semmi nem számít kellenek az eredmények. Bizonyítani kell hogy járható az az út amit Perec csinál. A szép játék ráér, most nem az a legfontosabb.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.23. 02:55:26

Én remélem hogy ellenünk is erőfocit alkalmaz majd. Ahhoz viszont előbb át kell alakítania a keretet, mert a jelenlegivel érdekesen alkalmazható, Ahhoz a kp-n kell a legerősebbnek lenni fizikálisan.
szoval ez hattrick? :D (neveddkomolyan.) :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.23. 01:09:15

Cooltiszo írta:Pedro10-re ne reagáljon senki, egyértelmű a hergelés, ne üljön fel senki.

Más: Várható volt. Előbb vagy utóbb bekövetkezett volna mindenképpen szerintem ez az "egyesülés". Beszédes azért, hogy egyik fő oka a Madridba való igazolásának, hogy a Barca ellen küzdjön, azért ez számunkra hatalmas dicséret :)

Jobb lesz a Madrid szerintem, de muszáj lesz nekik bajnokságot vagy bl-t nyerni, mert különben a [auto_cenzúra] játékot nem fogják lenyelni odaát, márpedig szép játékról nem lehet reálisan beszélni. Mondjuk kinek mi a szép, de több száz millióból se rakott össze látványos játékot játszó csapatot, nem hiszem hogy itt fog, főleg azután, hogy a Barca ellen kimondottan erőfocit szeret alkalmazni, gondolom ez lesz itt is a fő.

Egyébként nekünk pozitív valamilyen szinten ez a lépés, hiszen jövőre is meg van a motivációnk, ugyanis Mou-t elverni (valószínűleg Figoval másodedzőként) maga lehet a gyönyör.
Én remélem hogy ellenünk is erőfocit alkalmaz majd. Ahhoz viszont előbb át kell alakítania a keretet, mert a jelenlegivel érdekesen alkalmazható, Ahhoz a kp-n kell a legerősebbnek lenni fizikálisan.
A motivációs részével egyetértek, vannak páran nálunk, akik kimondottan rühellik ezt az embert.
Rivaldo-A Legnagyobb.
daffy
Madridista

2010.05.23. 00:59:28

Gali írta:
Pedro10 írta:elküldték,mert hülyék voltak,ahogy sokszor a Realnál,de most ez egy másik hajó.Sajnos neked csak a papírzsepi marad.Meg a mellédumálás.
Csak szerényebben! Ugyanolyan eufóriában vagytok, mint tavaly amikor Perez megvette CR-t, Kakát és Benzemát. Tudjuk mi lett az eredménye.
nagyságrendekkel szorosabb bajnokság,szorosabb clásico,izgalmasabb idény.
most kaptak a fiúk egy edzőt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.23. 00:58:33

Pedro10-re ne reagáljon senki, egyértelmű a hergelés, ne üljön fel senki.

Más: Várható volt. Előbb vagy utóbb bekövetkezett volna mindenképpen szerintem ez az "egyesülés". Beszédes azért, hogy egyik fő oka a Madridba való igazolásának, hogy a Barca ellen küzdjön, azért ez számunkra hatalmas dicséret :)

Jobb lesz a Madrid szerintem, de muszáj lesz nekik bajnokságot vagy bl-t nyerni, mert különben a [auto_cenzúra] játékot nem fogják lenyelni odaát, márpedig szép játékról nem lehet reálisan beszélni. Mondjuk kinek mi a szép, de több száz millióból se rakott össze látványos játékot játszó csapatot, nem hiszem hogy itt fog, főleg azután, hogy a Barca ellen kimondottan erőfocit szeret alkalmazni, gondolom ez lesz itt is a fő.

Egyébként nekünk pozitív valamilyen szinten ez a lépés, hiszen jövőre is meg van a motivációnk, ugyanis Mou-t elverni (valószínűleg Figoval másodedzőként) maga lehet a gyönyör.
Buitre
Jugador d'estrella

2010.05.23. 00:58:14

tényleg röhej, hogy nem vagyunk képesek min 2 idényre megtartani egy edzőt. de ez van, nem az elnökségnek drukkolunk, hanem a csapatnak. Ha Mou az edző akkor hajrá. Ha ótvar futball lesz előbb-utóbb úgyis el lesz zavarva...
Gali
Capitá del Barça

2010.05.23. 00:57:17

Pedro10 írta:elküldték,mert hülyék voltak,ahogy sokszor a Realnál,de most ez egy másik hajó.Sajnos neked csak a papírzsepi marad.Meg a mellédumálás.
Csak szerényebben! Ugyanolyan eufóriában vagytok, mint tavaly amikor Perez megvette CR-t, Kakát és Benzemát. Tudjuk mi lett az eredménye.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Pedro10
Jugador del Barça

2010.05.23. 00:50:14

elküldték,mert hülyék voltak,ahogy sokszor a Realnál,de most ez egy másik hajó.Sajnos neked csak a papírzsepi marad.Meg a mellédumálás.
Azáldójátnéki.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.23. 00:42:00

De akkor nem értem pl. Capello elküldését. Őt egy bajnoki arany után küldték el-másodszor is. Most meg odavisznek megváltónak egy ugyanolyan fazont.
Itt nem fog beleférni neki annyi ponthullajtás, mint a serie A-ban. Meg aztán azt is megnézném, hogyan jön ki perezzel...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.23. 00:41:32

bár minden realos ilyen objektív tudna lenni, és földön maradni, mint te... taps! ;)

az tuti, h most fog kiderülni, h képes-e másra, mint a vallató-foci... ha nem, akkor végleg megmarad a hányadék foci "istene", ha igen, akkor... azt nem szeretném meglátni :D :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.23. 00:40:49

daffy írta:nem bunkózásból mondom,de nektek is 1 olyan évetek volt,ami megsüvegelendő,a többi csak simán jó.
Írtam is már sztem kupákban talán tényleg nem feltétlenül megsüvegelendő(főleg végignézve a kereten meg mondjuk az Interén) de játékban sztem annál inkább főleg a tavasz, nem nem cserélném el ezt a "látványt" az Inter eredményességére sem.
Mióta kiderült hogy Mourinho lesz az edző(nem nem ma derült ki :D) csak végiggondolok a keretünkön, kik is játszanak itt. Senkitől sem kell tartanunk, ez a világ legjobb kerete ehhez hozzájött Villa esetlegesen majd Cesc, annyira passzolnak egymáshoz a spílerek hogy butaság lenne bárkitől is tartanunk.
Gali
Capitá del Barça

2010.05.23. 00:38:52

marci. írta: Remélem Mou-val ismét visszatér az igazi Real Madrid.
Látva Eto'o játékát az Interben, nálatok CR lesz a jobb hátvéd, Higu meg a söprögető.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
daffy
Madridista

2010.05.23. 00:37:54

Rivaldo11 írta: Daffy: Ti még egy centet sem erősödtetek. Mourinho nem fog gólt lőni.
de megtaníthatja a csapatnak h hogy kell,bár esélyesebb h azt tanítja meg h 1 gól után hogy kell 7 védővel játszani. ez esetben sztem csak cr,silva(?),benzema és higu gyorsaságán múlik h marad az 1-0 v több lesz.
nem zavar ha védekezünk majd és még a kupákat se várom. azt akarom látni,h fegyelmezetten játszik a csapat,mindenki tudja a dolgát,hajtanak(nem csak fél órát). nem kell mindenkit a barcához hasonlítani...a legjobbat úgyse lehet utolérni,hisz abból csak 1 van. ilyen alapon szidhattok bárkit,mindenki gyengébb a mutatott játékban,mint ti. a másik meg h nemértem miért okádik mindenki előre a madridtól. egyrészt még egy huncut meccset nem játszott a csapat az új edzővel. abból meg leszűrni h angol és olasz csodatechnikás ligába favágóként játszatta a csapatát...hát kérem,a 40 csapatból csak az arsenal törekszik a "játékra",meg lehet nézni h mennyi játékosuk lett lehentelve. itt nem játszik egy csapatban 11 falábú.

ozsimiki
jogos,de számomra 1 olyan volt az ínséges madridi időszak óta,ami történelemkönyvbe való,igaz az a címlapra.szép játék...ugyan. nemtudom hányan fociznak az itt lévők közül. megkockáztatom h a trükkös játékhoz dupla erőnlét kell,cselezni fárasztó. a realnak arra nincs erőnléte h egyenesen fussanak labda nélkül. hova a szép játék? 1 év sztem minimum míg eléri a csapat a kívánt erőnléti szintet. még1 míg elkezdhet kialakulni valami és a harmadikban jöhetne a szép...de nem szokott senki annyi időt kapni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.05.23. 00:42:32-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.23. 00:33:52

Na ne kezdjétek mert be lesz zárva megint.

azért az jó,h egyik madridista elismeri,h Mou nem a szép játékhoz kell most még, hanem,h az alapok rendbe legyenek, erre a másik szerint meg Mouval feléled a szép játékot játszó Madrid. persze vélemények különbözhetnek.

Daffy!

Azért nem csak 1 nagyon jó (eredményekben,és játékban is) szezonunk volt, Frank-es Barca is produkált egy duplázást,és egy sima bajnoki címet, amikor ugyancsak gálázás is bőven volt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
benjoBARCA
Barça B

2010.05.23. 00:32:03

Szerintetek ha Mourinho összevásárolja a kedvenceit, azok varázsütésre kész csapat lesznek?...erre általában rámegy 1 idény... :arrow: madridéknál pedig nincs türelmi idő :)
Kép
Lezárt