Ez már majdnem Humor topic

Egy-két idézet ami nagyon ott van
ElRamos írta:Ezzel vitatkoznék, mivel a Madrid kispadja klasszisokkal jobb mint a Barca kispadja...
semmi elfogultság
ElRamos írta:és ha Robben is csúcsformában játszik, meglesz a címvédés.
Real Madrid "B": Robben
Nálad a "B"-ben van Robben...

36millás csere
ElRamos írta: a Milan meg sehol nem lesz 3 év múlva.
Nem szeretem a Milant de azért nem írnám le annyira őket Kaka 3 év múlva is lesz + Pato, Gourcuff . Ha meg akarnának ők is vehetnének 10 játékost egyik nyáron
ra95 írta: de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
2 meccs után ennyi … Remélem mindenki így gondolja ahogy te

Sevilla elleni real nagyon egységes volt pedig az a közel múlt. Ilyeneket meg h hisztis Eto’o … Akkor Robinho , Guti , Ramos , (Robben őt még nem láthattuk de majd fogjuk) mik ? ?
ra95 írta:Amit eddig láttam (szegényes 0-0, bíróbeavatkozós 3-1 egy hótgyenge Bilbao ellen) az nem győzőtt meg.
Első meccsetek akár fordítva is lehetett volna

A másodikon kijött a lépés ennyi. Mi az első meccsen rosszak voltunk , de a másodikon kétség sem fért 3 ponthoz
ra95 írta:a Real meg olyan egység mint még soha, csak látni kell egy meccset, izzanak a pályán, mintha az életük múlna rajta, nem elfogultságból mondom.
akkor nekünk már nincs is esélyünk