- ott fellengzősködök, ahol és amikor akarok, sok közöd nincs hozzá, ha nem tetszik átugrod és kész.jelwaz írta:Ha már ironizálni akarsz, akkor olvass, hallgass, nézz utána, hogyan kell azt rendesen. A foci EB semmivel sem különb, mint a ,,túrdöfransz", sőt kifejezetten érdekes dolog, attól, hogy téged nem érdekel még nem kell olyan magas lóról beszélni. Azért megnézném, hogy az acc. mögül ki fellengzősködik olyan nagyvonalúan...
- valószinuleg tenyleg gyenge kommentátor, hiszen nem ez az egyetlen forum ahol folyamatosan osztják. havi több százezer forintot kap ezért a munkáért... igenis elvárom tőle h ne beszéljen össze-vissza...
- ha nem érdekelne a tour de france, akkor azt sem tudnám h knézy gyakran kommentál kerékpár versenyt.
- a magánéletáről is vannak szép sztorik, de azt inkább nem hoznám fel mert nem tartozik a szakmához.
- a honi labdarúgásban is ott rug bele ("pártatlanként") szerett csapatomba ahol tud.
én utálom és kész.. tedd tul magad rajta! mit kell ezen ennyit problémáznod?
- az meg hogy a spanyolok ugyanugy ejtik a v-t, meg a b-t is (b-nek) én ilyenről az életben nem hallottam. vagy ez szted a csak xavi, meg xabi esetében van így? vagy hogy? "dabid szilba"?