Egyébiránt tökéletesen megértem, amit tett és jól is tette, én is jól állbavertem volna azt a patkányt, egyáltalán nem hibáztatom, sőt, szerintem meg is érdemelte az a b.aszk (cenzúrázza a b.aszkot

Imádom az ilyen hozzászólókat, akiknek nem esik le a tantusz, ők a kedvenceim.Lejlush írta:ab1daL írta:Charlie írta:12 meccset adnék neki.
C.
12 meccs meg BL eltiltás, édes istenem, hol éltek már? =/
maximum két meccs eltiltást kap és ennyi...
Ez így igaz, és ez egy csatár esetében a legfontosabb. Most ugyan peches szériája van, de a lényeg, hogy simán ziccerbe tud kerülni. Ha elkapja a fonalat, szétszaggatja a hálókat, efelől nincs kétségem. A kiállítása miatt nem tudok haragudni rá. Való igaz, elvesztette a fejét egy pillanatra, de ha előtte megfékezi ez a játékvezetőnek nevezett valami a spanyol liga egyik legnagyobb durungjának ( gurpegui) működését, nincs lap.Charlie írta:Jól játszott, bepöccent azután, hogy a földön megrugdosta a bilbaoi. Jól mozog, jól kerül helyzetbe, helyzetkihasználás lesz jobb.
C.
Valószínűleg ezért írta, hogy nem menti fel semmi a tette alól. Amúgy Messi is csinált nemegyszer hasonlót, csak nem jött ki így belőle, mert nem látta általában a bíró...Sanama írta:Erre annyit tudok mondani,hogy Xaviban is felment a pumpa,sőt Piqueben is.torrestoni írta: Nem menti fel Villát semmi. De jó lenne látni, hogy számtalan alkalommal hozott rossz döntést Lahoz, s abszolút nem volt következetes. Ezt az ütést simán megelőzhette volna, ha Gurpegit, vagy kivel volt az attrakció korábban legalább szóban fegyelmezi, ha más esetben is jobban védi a játékosokat, és ha lefújta volna az esetet. Nem volt szükség rá, a görcsös játékából fakadó frusztráltsága sem menti fel, de arra sem volt szükség, hogy nagy részben a játékvezető miatt idáig fajuljon a dolog.
Egyik sem ütött az ellenfélre,sőt utóbbi kínjában még mosolygott is.
Erre annyit tudok mondani,hogy Xaviban is felment a pumpa,sőt Piqueben is.torrestoni írta:Nem menti fel Villát semmi. De jó lenne látni, hogy számtalan alkalommal hozott rossz döntést Lahoz, s abszolút nem volt következetes. Ezt az ütést simán megelőzhette volna, ha Gurpegit, vagy kivel volt az attrakció korábban legalább szóban fegyelmezi, ha más esetben is jobban védi a játékosokat, és ha lefújta volna az esetet. Nem volt szükség rá, a görcsös játékából fakadó frusztráltsága sem menti fel, de arra sem volt szükség, hogy nagy részben a játékvezető miatt idáig fajuljon a dolog.Sanama írta:...
Nem menti fel Villát semmi. De jó lenne látni, hogy számtalan alkalommal hozott rossz döntést Lahoz, s abszolút nem volt következetes, ami talán jelen esetben érdemlegesebb, mint hasonlítgatni. Ezt az ütést simán megelőzhette volna, ha Gurpegit - vagy kivel volt az attrakció - korábban, legalább szóban fegyelmezi, ha más esetben is jobban védi a játékosokat, és ha lefújta volna egyáltalán az esetet - mármint a lökést, rugdosást. Nem volt szükség rá, a görcsös játékából fakadó frusztráltsága sem menti fel, de arra sem volt szükség, hogy nagy részben a játékvezető miatt idáig fajuljon a dolog. És visszatérve az első gondolatomhoz: amennyiben következetes a játékvezetés, akkor nem Ujfalusy és Messi esete alapján, hanem Lahoz hibáit és döntéseinek következményeit is figyelembe véve hozza meg döntését az eltiltásról. Az meg a kutyát nem érdekli, hogy kié volt szándékos, mindkettő ocsmány volt.Sanama írta:...
Köszöntem.P.U.Y.O.L. írta:tessék19Messi19 írta:Sajnos nem láttam a meccset.Csak olvastam,hogy ütésért kiállították.Valaki leírná,hogy pontosan,hogy is történt?
tessék19Messi19 írta:Sajnos nem láttam a meccset.Csak olvastam,hogy ütésért kiállították.Valaki leírná,hogy pontosan,hogy is történt?
Fizetés nélküli lábujjköröm kihúzás szájon át.ab1daL írta:A minimum ott kezdődik. De lehet még a BL-ből is eltiltanám.Charlie írta:12 meccset adnék neki.
C.
Gondolom nem érződött eléggé az ironikus hangvétel...Lejlush írta:
12 meccs meg BL eltiltás, édes istenem, hol éltek már? =/
maximum két meccs eltiltást kap és ennyi...
És az ,hogy a bíró rosszul vagy jól fúj felmenti Villát?torrestoni írta:Szerintem banális összehasonlítani a két esetet. Másrészt ha kissé tovább is tudunk tekintetni, és félre tudjuk tenni Tomás és Messi esetét, valamint Villa szabálytalanságát pusztán, akkor mindenek előtt Lahozt kellene elővenni. Attól függetlenül, hogy Villa mit tett szándékosan és a cseh miképp késte le a Messi-buszt.Sanama írta:...
Szerintem banális összehasonlítani a két esetet. Másrészt ha kissé tovább is tudunk tekintetni, és félre tudjuk tenni Tomás és Messi esetét, valamint Villa szabálytalanságát pusztán, akkor mindenek előtt Lahozt kellene elővenni. Attól függetlenül, hogy Villa mit tett szándékosan és a cseh miképp késte le a Messi-buszt.Sanama írta:...
12 meccs meg BL eltiltás, édes istenem, hol éltek már? =/ab1daL írta:A minimum ott kezdődik. De lehet még a BL-ből is eltiltanám.Charlie írta:12 meccset adnék neki.
C.
Hát gondolom a szándékosságot és a szándéktalanságot nem tudod értelmezni,de az már a te készüléked baja.torrestoni írta:Ez a hasonlítás...Sanama írta:...Remélem azért tőled és Senyor Lahoztól következetesebbek a szövetségnél - bár erre nem nagyon volt példa az utóbbi esztendőkben. Minden esetre még így is olcsón megúsztuk Lahoz botrányosan gyenge produktumát...
Ez a hasonlítás...Sanama írta:...
Ujfalusi-> nem szándékos,elkésett belépő,1 nem eldőlt meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Amit írtam, azt puszta tényként írtam. Nem volt ott sehol, hogy szerintem...Enjoy írta: Újfalusi két meccset kapott... nos szerinted Villa hányat kapna?
Miért kapna többet? ugyanmár
Amúgy szerintem Újfalusi nem csak 2 meccses eltiltást érdemelt volna, de ezen már kár lenne rágódni.