MichaaBee írta:
sajnos újabban többet számít az, ha valaki katalán, mintha jobban focizik és tapasztaltabb.
Hát erről van szó!!

Néha olyan érzésem volt, mintha ezt más nem látná, vagy nem merné leírni, mert az a sok "született" katalán, aki ezen a tiszteletre méltó honlapon válasszal méltat mélységesen felháborodva veti el ennek még a gondolatát is.
Nem ismétlem magam, mert már milliószor leírtam és meg is köveztek érte, DE! más témák kapcsán már felmerült a zsoldos fogalma, ami az én szememben, nem akkora bűn, Mint! mikor egy született, nem kis hátszeles katalán ifjú, pár jól sikerült mérkőzés után befenyíti a klub vezetőséget, hogy, ha nem kapja meg amit akar az új profi szerződésében, akkor megy ahhoz az európai sztár klubhoz aki megfizeti kellőképpen. Ez undorító, hálátlan és legfőképp nem hazafihoz méltó viselkedés!!! Xavi, Puyi, Ini is mindig csendben megtudott egyezni a klubbal és soha nem hangoztatták, hogy elmennek, ha nem tetszik valami, vagy kevés amit ígértek.
Nos, ezek után Yaya a gerincsérvével együtt, hibátlan teljesítményt nyújtva, az én szememben a legigazabb katalán sportoló, aki a saját egészsége elé helyezte a csapat érdekeit!