Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Kaka a madridé. Madridistán irják 

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
sztem kaká nem megy a realba. majd c17, ő tipikus real játékos.
ennek a barry igazolásnak nagyon nem örülök. utálom a man cityt, barryt meg kedvelem, mert jó focista. de ő a gyökér, mert a 'pool is meg akarta szerezni...
ennek a barry igazolásnak nagyon nem örülök. utálom a man cityt, barryt meg kedvelem, mert jó focista. de ő a gyökér, mert a 'pool is meg akarta szerezni...

Nem igaz. Reménykedtem, hogy a Villa megerősíti a védelmet, szerez pár minőségi cserét és meglesz a BL indulássocio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ma ... 39221.html?
Na,végre egy normális igazolás a City-nél!
Még néhány ilyen kaliberű player és lesz is valami..

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Köszi Perrero...
Közben Kaká állítólag már madridban( Cadena Ser,AS)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ma ... 39221.html?
- danko94
- Entrenador del Barça
Valakinek kell képviselni a játékost is...Am meg: kedd, 17:42 A Cadena SER nem régiben továbbá arról számolt be, már csak a játékos ügynökével hiányzik az egyezség. Ami sztem nem is lesz meg...nexam írta:csak itt az a különbség hogy kaká apja meg galliani ment madridba és gondolom feleslegesen nem fognak utazni madridba úgy hogy kaká nem akar odamenni....Jó de a Milan már télen is eldata, de a játékos nm akart menni ennyi...Kaka azt mondta marad, akk hiába adná el a Milan 150 milláért, ha ő maradni akar... Rolling Eyes

csak itt az a különbség hogy kaká apja meg galliani ment madridba és gondolom feleslegesen nem fognak utazni madridba úgy hogy kaká nem akar odamenni....Jó de a Milan már télen is eldata, de a játékos nm akart menni ennyi...Kaka azt mondta marad, akk hiába adná el a Milan 150 milláért, ha ő maradni akar... Rolling Eyes
- elbandi
- Capitá del Barça
talán ez...www.gportal.hu/atigazolasok/csababarca írta:Valaki nem tudna adni egy olyan oldalt,amin összegezve lesznek az átigazolások?tavaly találtam ilyet,hogy bajnokságra lebontva megvoltak a csapatok,és az érkezők/távozók listája.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Valaki nem tudna adni egy olyan oldalt,amin összegezve lesznek az átigazolások?tavaly találtam ilyet,hogy bajnokságra lebontva megvoltak a csapatok,és az érkezők/távozók listája.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- danko94
- Entrenador del Barça
Jó de a Milan már télen is eldata, de a játékos nm akart menni ennyi...Kaka azt mondta marad, akk hiába adná el a Milan 150 milláért, ha ő maradni akar...nexam írta:érdemes átkukantani néha a madridistára mivel galliani és Kaká apja/menedzsere madridban vannak és tárgyalnak...
és ezt kaká sajtófőnöke is megerősítette

érdemes átkukantani néha a madridistára mivel galliani és Kaká apja/menedzsere madridban vannak és tárgyalnak...

Ülj le, 1es...manuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.
Mégis mit várnál, hogy mi is csak kidobáljuk az euró milliókat, mikor a világ legjobb csapata a mienk?

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- albicelesteX
- A Vadász
Aztán mi értelme annak a több százmillió euró kidobálásának egyszerre?Mi a garancia arra hogy mondjuk Kaka,Ibrahimovic,CR,stb akkora klasszist fognak alkotni, hogy senki nem bír majd velük!Semmi!!!Eleve Ibrahimovic meg CR- együtt húzós szerintem!Most van ez a korszak amit az elnök úrtól már mindenki megszokott és különösebben senki nem veszi komolyan!Nem annyira fényes az a királyi korona most a fehérek mezén, hogy elég lenne egy csettintés és egy Real Madrid felkiálltás ahhoz hogy egy tucat sztár egyből odazúzzon!

Csak tudod ennek a Barcának már megvannak a maga minőségi játékosai, nem ugy mint a Real-nakmanuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
Először jelentsék már be Kakát.
Nekünk most a cél max. egy-két "minőségi játékost" kell venni, persze ez az "Almériás fazon" nem ezek közé tartozik, ő padozni jönne főként
- piton
- Capitá del Barça
Pedig az mert olyan játékosokat akar megszerezni akiket koránt sem nevezhetünk olcsóknak. Csatár posztra meg sztem nem is kéne igazolniuk,de ők tudják...manuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
B.Saltor meg cserének tökéletes.

Hattrick: Ádáz Pitonok
Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
- Fernando
- Llegenda del Barça
Megjelent a Madridistán is olymódon, hogy egy úriember mondta. Szerintem sem igaz belőle semmi, és nemis lesz.
Más:
Cristoph Janker
Hoffenhájm
Hertabéescé
Más:
Cristoph Janker
Hoffenhájm

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Annyira, hogy Szalma Pált, a DVTK ifjú kapusát leigazoltuk 5 millió euróért és Valdésért cserébe...maister6000cm3 írta:Egy-két helyen azt lehet olvasni h Florentino azt nyilatkozta, hogy C.Ronaldo aláírta a szerződését! Ez mennyire reális?
Egyébként nem tudtad, hogy már Ibrahimovic és Kaká is aláírtak Florentino-papánál?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Egy-két helyen azt lehet olvasni h Florentino azt nyilatkozta, hogy C.Ronaldo aláírta a szerződését! Ez mennyire reális?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha így lesz nagy üzletet csinált a Genoa. (ha így lesz=megtalálja a Portós énjén Q7). Szerintem kicsi rá az esély. Akkora impotens volt nálunk, az Internél és a Chelseanél is. Szerintem elvből nem való neki más bajnokság csak a portugál. Crespoval szerintem nagyot fogott a Genoa. Elég idős, de a rutin néha többet ér mindennél. Tuti, hogy jobban jártak volna Milito megtartásával, de hát a kiscsapatok sorsa... Mind1. Talán lesz némi esélye a genovaiaknak az Európa Ligában. Szimpatikus kis csapat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Quaresma a Genova-é!Az nso ténykénk közli hogy az inter és a genoa közösen birtokolják Quaresma játékjogát.
Szerintem így jobban jár a portugál mert lesz egy éve hogy ismét visszataláljon a helyes útra,erre pedig a tökéletes hely szerintem Genova.Aztán majd meglátjuk.
Szerintem így jobban jár a portugál mert lesz egy éve hogy ismét visszataláljon a helyes útra,erre pedig a tökéletes hely szerintem Genova.Aztán majd meglátjuk.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***