Roniee21 írta:...
Ajjaj, bocsánat, először tisztázni szeretném: én sosem azért állítok valamit annyira magabiztosan, mert van papírom a játékvezetésről. Nem, azt bárki megszerezheti, nem nagy kunszt. Alkalmazni a művészet, és ott dől el, ki milyen jv.
Viszont: kategorikusan nem állítanám - még Puhl Sándor véleménye után sem, akit egyébként én is maximáisan tisztelek, és persze, hogy Neki hiszel 4 Világ Legjobbja cím után, de ha "csak" Nb1-es bíró lett volna, akkor is benne kell jobban bíznod, ez természetes), szóval, nem mondanám, hogy teljesen megadhatatlan volt az a szabadrúgás. Nekem úgy jött, hogy most Ibra - szokásától eltérően - nem a játékost nézte a felugrás előtt, az meg beállt alá. A lényeg, hogy szerintem nem az a kategória, ami tipikusan nem szabálytalan, mégis lefújta. Lehet így is, úgy is értelmezni.
* Közben észrevettem, hogy Messiéről beszélsz. Megmondom őszintén, nem is emlékszem arra, hogy ellökték volna

Insomma: azért, mert egy kicsit reklamál, nem kell elküldeni. Küldjék el Mourinhót első reklamálás után, mert őt ismerjük, tudjuk, hogy mindig szidja a sporikat. Viszont egy olyan edzőt, mint Pep, aki finoman szólva tiszteli őket, azt ne küldje el elsőre.
.