2., teljesen felesleges olyan álomba ringatni magatokat, hogy Mourinho 5 év verhetetlenség, triplázás, joga...

Csak megértjük egymást srácok:) Nálam is Laudrup a kiválasztott, ha ebből a 3-ból választhatnék. De amíg egy abszolút favorit van szabadon, addig Mourinho a cél. Ahogy az ügynöke mondta ma: Mourinho egy európai top-csapatot fog edzeni jövőre, de még nem árulhatjuk el melyiket.Victor_Valdes írta:Ehh most akartam vmi hasdonlót irni.barca99 írta:Attól függ, ki fizeti a benzint.Na jó, azért a Barcánál nem áll fent az a veszély, hogy ne tudjanak egy edzőnek sztárgázsit fizetni.
Vagy elhozunk egy jónevű, híres edzőt, vagy elhozunk egy zsákbamacskát. Lehet, hogy Laudruppal, Valverdével, Blanccal is szép eredményeket érnénk el, de lehet úgy járnánk, mint a Real Schusterrel. Jó-jó, de nem erre vártunk.
Aztán majd az okosok döntenek.![]()
Nah a lényeg, hogy ha választani kell akkor Laudrup.De nálam Mourinho a favorit.
Ehh most akartam vmi hasdonlót irni.barca99 írta:Attól függ, ki fizeti a benzint.Na jó, azért a Barcánál nem áll fent az a veszély, hogy ne tudjanak egy edzőnek sztárgázsit fizetni.
Vagy elhozunk egy jónevű, híres edzőt, vagy elhozunk egy zsákbamacskát. Lehet, hogy Laudruppal, Valverdével, Blanccal is szép eredményeket érnénk el, de lehet úgy járnánk, mint a Real Schusterrel. Jó-jó, de nem erre vártunk.
Aztán majd az okosok döntenek.
Nézd meg hol volt a Bordeaux Blanc előtt és nézd meg holvan most. És Laudrup Getafei munkája sem piskótagekkodan írta:Miért egy Laudrup meg egy Blanc és Guardiola van terítéken? Amikor a világ legjobb edzője munkanélküli?
Biztos addig fogunk várni, amíg elviszi az Inter Mourinhot....
Nah itt vagyok én, sztem nem egyedüli ként, aki vesztes és nyertes meccs után szidja...Nem vagyok képes felfogni, h h ülhet még a kispadon.De különösebben az se lepne meg ha nyáron is maradna....Victor_Valdes írta:Azért mert minden vesztes meccs után ugyan az a véleménye(m)....mrmonster írta: Meg azt sem értem, hogy néhány ember miért írja le minden vesztes meccs után ugyanazt... Nem lesz 10-szer annyira igaz, ha 10-szer írjuk le.
Hát az elég szomorú, mert különbség van vereség és vereség között, néha nem is akármilyen.Victor_Valdes írta:Azért mert minden vesztes meccs után ugyan az a véleménye(m)....mrmonster írta: Meg azt sem értem, hogy néhány ember miért írja le minden vesztes meccs után ugyanazt... Nem lesz 10-szer annyira igaz, ha 10-szer írjuk le.
Azért mert minden vesztes meccs után ugyan az a véleménye(m)....mrmonster írta: Meg azt sem értem, hogy néhány ember miért írja le minden vesztes meccs után ugyanazt... Nem lesz 10-szer annyira igaz, ha 10-szer írjuk le.