Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boldog szülinapot DinhoBlaugrana10 írta:Isten eltesse sokaig Ronaldinhot!!!!!!!!
Ja s az nem igazi Barcas, aki kritizalja ot.
örülök h nem vagyok egyedülBlaugrana10 írta:Isten eltesse sokaig Ronaldinhot!!!!!!!! O meg 28 eves, ugyhogy barki barmit mond en biszti vagyok benne h a kovetkezo szezonban ismet regi formajat fogja adni. Ne feledjetek soha h mit tett ertunk........s meglatjatok hogy meg mit fog!!! Lesz o meg az ev jatekosa!!! Ja s az nem igazi Barcas, aki kritizalja ot.
Akkor Boldogot mindkettőtöknek!Gaba írta:Isten éltessen Ronnie! Büszke vok rá, h veled 1 napon születtem!
Ronnie is "nemrég aranylabdás" volt tavaly és neki sincs még vége a szezonnak.2. Kaka nemrég kapta + az aranylabdát és még nicsen vége a szezonnak..
1. Nem hasonlítottam Bojan-hoz, szóval tényleg nem érted a szavak jelentését...goda06 írta:Ó taníts mester. Bojanos hasonlat: talán hogy Bojanhoz hasonlítottad. De ha még arra se veszed az időt, hogy megértsd hogy miről írok akkor grat.
Kakának miért nem megy most olyan jól, mint amikor aranylabdát kapott hm.? A többieket azért említettem, mert őnekik is volt gyengébb időszakuk ( jah és az arnylabda nem feltétlenül a legjobbhoz kerül. lásd Cannavaro ( nem bántom őt, de sz.tem nem ő érdemelte))
Más. Fociztál már? mert szerintem nem. Ha majd focizol és egy időben nem úgy jönnek ki a dolgok mint ahogy tervezted akkor majd emlékezz lécci erre az eszmecserére. ENNYi
Hát ez azért nem az a kategória, h 'egy időben nem ugy jönnek ki a dolgok', mert neki lassan már 2 éve nem úgy jön ki a lépés.goda06 írta:Ó taníts mester. Bojanos hasonlat: talán hogy Bojanhoz hasonlítottad. De ha még arra se veszed az időt, hogy megértsd hogy miről írok akkor grat.
Kakának miért nem megy most olyan jól, mint amikor aranylabdát kapott hm.? A többieket azért említettem, mert őnekik is volt gyengébb időszakuk ( jah és az arnylabda nem feltétlenül a legjobbhoz kerül. lásd Cannavaro ( nem bántom őt, de sz.tem nem ő érdemelte))
Más. Fociztál már? mert szerintem nem. Ha majd focizol és egy időben nem úgy jönnek ki a dolgok mint ahogy tervezted akkor majd emlékezz lécci erre az eszmecserére. ENNYi
Ronaldo állandóan sérült volt....Kluivert, Adriano soha nem voltak aranylabdások és azért őket nem illik Ronni-hoz hasonlítnai!!! Zidan, pedig soha nem volt ROSSZ, csak a végére +öregedett, ENNYI!!! Bojan-al nem volt semmilyen hasonlat, vmit félreolvastál vagy csak nem érted a szavak jelentését...goda06 írta:Mondok én: Ronaldo, Kluivert, Adriano és még akár Zidanet is idevehetjük ( ő sem bírta azt a tempót amit az elején mutatott )Csak 1 nevet kérek tőled aki ien formahanyatláson ment keresztül és aranylabdás volt........Csak 1et!!! 2 éve 1 hatalmas 0!!!! persze magához viszonyítva, de most már a 17éves Krikic is kiszorítja, azért ez picit durva a "tudásához" viszonyítva!! 25-26 évesen felért a csúcsra és utána oan mintha kiégett vna
A Bojanos hasonlat pedig megalapozatlan.
Mondok én: Ronaldo, Kluivert, Adriano és még akár Zidanet is idevehetjük ( ő sem bírta azt a tempót amit az elején mutatott )Csak 1 nevet kérek tőled aki ien formahanyatláson ment keresztül és aranylabdás volt........Csak 1et!!! 2 éve 1 hatalmas 0!!!! persze magához viszonyítva, de most már a 17éves Krikic is kiszorítja, azért ez picit durva a "tudásához" viszonyítva!! 25-26 évesen felért a csúcsra és utána oan mintha kiégett vna
Lehetséges,remélem én is. Viszont ha így lesz,akkor esik a szememben jókorátbarca99 írta:Na, itt a lényeg. Nem felejtett el, csak lusta. Nálam ez azt jelenti, hogy egy keménykezű edzőnél ismét jó lesz.
Csak 1 nevet kérek tőled aki ien formahanyatláson ment keresztül és aranylabdás volt........Csak 1et!!! 2 éve 1 hatalmas 0!!!! persze magához viszonyítva, de most már a 17éves Krikic is kiszorítja, azért ez picit durva a "tudásához" viszonyítva!! 25-26 évesen felért a csúcsra és utána oan mintha kiégett vnagoda06 írta:Na akkor még jó hogy nem te vagy a Barca kispadján. Ha mindenki így álna hozzá a dolgokhoz, akkor a zseniknek lenne 3 szezonjuk az életükben és már mehetnek is kertetásni. ( mert nincs olyan focista akinek ne lenne gyenge szakasza ) AMúgy azzal egyetértek, hogy lusta volt edzeni, de úgy látom, hogy mostanában megváltozott az edzéseket illetőleg ( ezt a heti cirkuszt leszámítva, bár itt se tudjuk, hogy mi az igazság)Ezért az emberért 2 éve rajongtam, nem gondoltam volna, h így leírja magát nálam valaha is..... DE neki sikerült olyan adományt kapott az Istentöl amivel Ő lehetne mindenidők legjobbika ( Messi után ) és Ő + [auto_cenzúra] rá .... Én is kihagynám a keretböl, h vki olyan adottságokkal mint Ő ilyen formahanyatláson megy keresztül..... Nem kell ezt ragozni, egyszerüen annyi van Ronaldinho-val, h LUSTA EDZENI, Mindent elért és nincsen benne motiváció ......stb ENNYI!!!!!
Na akkor még jó hogy nem te vagy a Barca kispadján. Ha mindenki így álna hozzá a dolgokhoz, akkor a zseniknek lenne 3 szezonjuk az életükben és már mehetnek is kertetásni. ( mert nincs olyan focista akinek ne lenne gyenge szakasza ) AMúgy azzal egyetértek, hogy lusta volt edzeni, de úgy látom, hogy mostanában megváltozott az edzéseket illetőleg ( ezt a heti cirkuszt leszámítva, bár itt se tudjuk, hogy mi az igazság)Ezért az emberért 2 éve rajongtam, nem gondoltam volna, h így leírja magát nálam valaha is..... DE neki sikerült olyan adományt kapott az Istentöl amivel Ő lehetne mindenidők legjobbika ( Messi után ) és Ő + [auto_cenzúra] rá .... Én is kihagynám a keretböl, h vki olyan adottságokkal mint Ő ilyen formahanyatláson megy keresztül..... Nem kell ezt ragozni, egyszerüen annyi van Ronaldinho-val, h LUSTA EDZENI, Mindent elért és nincsen benne motiváció ......stb ENNYI!!!!!