Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En is meglepodtem rajta, h nem lett belole semmi, de nem ertettem felre, tegnap a meccse elott megint megismeteltek csak ezt a reszt, latszik, hogy a nemet tv-seknek is tetszett...battya írta: 2. És mi van, ha ez a hír nem fog bombaként robbani? Akkor lehet, hogy valamit félreértettél.
Egy biztos. Ha ez a hír igaz, akkor nem fognak mellette tétlenül elmenni az ilyen-olyan firkászok.
Ti is ha ez a tavalyi LyonHa pengébb lett volna a Werder csatársor pórul járhattak volna.
HaMondjuk megnéztem volna, ha ti mentek az Osasunához, és mi fogadjuk az Almeirát, akkor mi lett volna.
ebben a hírben mi a bomba.sz.tikus? az utóbbi időben melyik edzőt hagyták eddig nyugodtan dolgozni madridban? capelloval ugyanezt csinálták, őt is folyamatosan kóstolgatták. inkább az lenne a bombahír, ha susztert békén hagynák.battya írta:Két véglet van.hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...
1. Ha ez igaz, akkor valószínüleg ez a hír bombaként fog robbani az elkövetkezendő 1-2 nap valamelyikén egy spanyol/angol/magyar vagy akár milyen újságban..
2. És mi van, ha ez a hír nem fog bombaként robbani? Akkor lehet, hogy valamit félreértettél.
Egy biztos. Ha ez a hír igaz, akkor nem fognak mellette tétlenül elmenni az ilyen-olyan firkászok.
IgazCooltiszo írta:Meg kell jegyezni, hogy szerethető és szimpatikus játékot játszik a Madrid.
Két véglet van.hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...
Köszi az infót!Grege írta:Sziasztok,
Nemetorszagbol irok most, ezert bocsassatok meg az ekezetek hianyat!
A lenyeg, h tegnap itt neztem a meccset, egy helyi kocsmaban Frankfurtban, es a vegen Schuster nemet leven kulon interjut adott a Premiere TV-nek...sokasos interju volt egeszen a vegeig, amikoris a musorvezeto feltette a kerdest:"es hogy tetszik a Real Madrid edzoi szeke, hosszu idore tervez?"
Valszeg o se vart öszinte valaszt, de meglepöen öszintet kapott: Schuster kenyszeredett mosoly mellett kifejtette, hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...![]()
Nem mondom, riporter is alig jutott szohoz, h nem a szokasos "ez volt az almom, eletem legboldogabb napjait elem" cimu valaszt kapta...
No, csak egy kis erdekessegnek szantam Nemethonbol!
Sziasztok...aztan ma mindenki drukkoljon!Nekem bezzeg a hülye Stuttgart-Rangers meccset kell neznem......becsüljetek meg az
otthoni tv-t!
Nem a csatársorral volt probléma, hanem a középpályával. Nem tudták rendesen lezárni az üres területeket, az volt a szerencséjük, hogy belül a két torony jól muzsikált. De mind1, egy góllal jobb volt a Madrid.Mad írta:Ha pengébb lett volna a Werder csatársor pórul járhattak volna.
Ez jogosNagy Valdes párti vagyok, így meg kell említenem, hogy IkerC vastagon benne volt a gólban. ^^
Úgy emlékszem max 6ponttal mentünk előttetek...de ez már nem változtat semmit sem...DJ REAL Bee írta:A tavalyiból - meg úgy általában - kiindulva az egyetlen fontos dolog, hogy a 38. forduló után így nézzen ki a táblázat:
1. F.C.Barcelona
ha 8 pont előnyt elszúrtatok, mi lesz hátrányban?![]()
A tavalyiból - meg úgy általában - kiindulva az egyetlen fontos dolog, hogy a 38. forduló után így nézzen ki a táblázat:
1. F.C.Barcelona