Ex barátnőm: tölti kápi?(töltött káposzta) Csiripöri nokival, ubisalival? (Csirkepörkölt, nokedlivel és uborkasalátával)miihii írta:Akkor ez miez?!
Hétvégén az egyik lányom:
"Boldog szülcsinapcsit!Lécci majd edzésre hozd el a cd-t!Köszcsi-puszcsi!"
Nem gyenge,mi?![]()
(Egyébként ő pont olyan,h lolozik is,és volt már ikszdéééé is tőle.)
![]()
![]()
Offtopic #2
- van Bommel
- Capitá del Barça
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Nekem az rémlik hogy egy üvegből kihúzzák a nyertest, lehet, hogy jövőhéten fogják a pénteki meccs előtt.
Egy kérdés.
Volt most a Loki-Diósgyőr meccs a Duna Tv-n.
És volt a játék, amire küldtem megfejtést.
De nem láttam, hogy kiirták volna, hogy ki a nyertes.
Vagy mikor sorsolják ki?
Volt most a Loki-Diósgyőr meccs a Duna Tv-n.
És volt a játék, amire küldtem megfejtést.
De nem láttam, hogy kiirták volna, hogy ki a nyertes.
Vagy mikor sorsolják ki?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- vargaakos
- Capitá del Barça
Van pár tippem, iskolaiS.Agüero írta:ircsimircsi
Ez egy feladat ki találja ki mit jelent ezt múltkor hallottam én már tudom![]()
Kíváncsi vagyok mennyit hezitáltok majd rajta![]()
Sok sikert mindenkinek![]()

Irodalom, dolgozat (cetli)
Más: msnezés, levelezés ( ircsi talán írást jelent

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
1.: N nyelv tényleg mindig változik, módosul, többnyire "elkorcsosul", ezzel számolni kell, nem feltétlenül kell szeretni, de jobb megszokni szerintem. A rövidítések meg nem nagy probléma szerintem, sokkal inkább egy általános rohanás lett úrrá az emberek nagyon nagy részén, és ez dolgozik bennü(n)k, amikor a szerintem-et sztem-nek rövidítjük, vagy amikor hogy helyett h-t írunk. Nem mondom, hogy ez jó, sőt jobban szeretem talán én magam is, ha kevesebb a rövidítés benne, de nem annyira zavaró.kennyke04 írta:...
Amit viszont érdemes még a rövidítéseknél megjegyezni, hogy lehet megszokás is. Sokan beszélgetnem msn-n, ahol egy párbeszédet írnak le, nagyon sok rövidítéssel, hogy gyorsabb legyen, lévén egy élő beszélgetés is elég pörgős, meg jó ha épp arra válaszolsz, amit utolsónak küldtek, nem egy 3-4 üzenetre, csak azért, mert lassan gépelsz, illetve túl hosszan fogalmazol.
2.: Nem tudok egyetérteni a szülőkről és a gyerekekről szóló elméleteiddel. A legjobb példa épp az én családom. Még mindig csak 17 éves vagyok, tehát a gyerekek szempontjából nézem a dolgot, meg hallok sok mindent másoktól.
Az én szüleim nem korlátoznak, azt csinálok, amit akarok. Nem adnak pénzt, vagy legalábbis nem sokat, azt magamnak kell megkeresnem, de mindig lenne elég arra, hogy piálhassak, hogy szívhassak, vagy akármi mást csináljak. Minden csak rajtam múlik és mégse teszem meg ezeket. Végig olyan nevelésben volt részem, amilyenben nagyon keveseknek van. Mindig kaptam elég szeretetet, volt mozgásterem, de 1-2 szabályt azért "adtak" nekem, de idővel ezek is eltűntek.
Szerintem nem ott keresendő a probléma, hogy túl sok pénzt adnak (egyik barátom sok pénzt kap, és teljesen rendjén kezeli...), hanem ott, hogy hogy nevelték egészen odáig, illetve ilyenkor meg engedjenek neki teljesen szabad döntést. Én speciel teljesen ki vagyok akadva, amikor valamit csak azért nem csinálhatok (vagy magamtól nem csinálhatok), mert még nem vagyok 18, holott már rég teljesen magam döntök a saját sorsomról. A szüleim tanácsot adhatnak, de nem szólhatnak bele abba, hogy mit tegyek.
3.: Amit meg a suliban történő erőszakról írsz: bár egy igényesebb suliba (Városmajori Gimnázium) járok, nem érzem értelmét annak, hogy egy-egy "ütközést" megtiltsanak. Nem szabad hagyni teljesen elfajulni a dolgokat, de néha sokkal jobb, ha egyből kiadod magadból, ha le tudjátok még ott egyből rendezni. (Ilyenkor a normálisabb társaság egyből a helyzet kezelésére indul, ha verekedésről van szó, akkor nem körülállják a bunyósokat, hanem lefogják őket, hogy aztán lenyugodhassanak. De szóban ilyen idősen minden elintézhető.) Fiatalabb korban meg a mentálisan gyengék igazából csak ütéssel tudják magukat megvédeni. Ami egy idő után megvédhetik a további bajoktól. Ez esetben meg azzal, hogy semmilyen agressziót nem alkalmazhatnának még rosszat is tennének. (Mondom azért bizonyos kereteken belül kell tartani a dolgot!)
Szóval igazából sok összetevős a mostani helyzet, a javítása meg sokkal bonyolultabb akkor, ha tényleg jó irányba akarjuk javítani a helyzetet.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Azért ne felejtsük el, hogy a fejlődéssel ez együtt járt és ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Nem kell túlreagálni, ezt a dolgot, de mindennek megvan a maga helye természetesen. A fórumon történő rövidítések, szerintem elnézhetők, nekem is kedv függvénye, de csak a h, vki, vmi, vhol stb. használom max, viszont a számmal történő helyettesítést már nem kedvelem pl. mind1Krojf írta:Szinte teljesen elfelejtett a "nép" magyarul!
Azt, hogy mi lesz a mai már-már tényleg korcsnak nevezhető fiatalságból, csak Isten tudja, de azért ne feledjük el, hogy mindig voltak ilyenek. Egy nagyon jó példa a hippik erre... nagyon ki voltak rájuk bukva abban az időben, de láthatjuk az a korosztály is fel tudott nőni...
Viszont az iskolákba be kéne vezetni egy kis szigort... nem tanulásira gondolok, hanem magatartásira... valaki nem viselkedik órán, verekedik a társaival, neadj Isten a tanárral? mehet a javítóba, kapjon is egy két nevelő pofon amíg nem tanult belőle... de az a baj, hogy itt a szülők a hibásak... nekem ha szobafogság volt és nem tetszett jött a fakanál... aztán beláttam, hogy lóvé is csak akkor jött, ha úgy volt ahogy mondták megtanultam a leckét. de ma mit csinálnak a szülők is? nem szabad verni a gyereket, sőt, toljuk alá a lóvét hogy kék haja legyen, 89 vaskarikája meg 14 évesen bulizni menjen hetente... a gyerek csak addig megy amíg a póráz engedi, ez a véleményem.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Director del Fútbol
Sztem az ilyen rövidítésekkel nincs probléma mivel ez általában minden fórumon elfogadott a dolog , legalább is nekem nincs problémám vele.Krojf írta:Engem attól ráz ki a jéghideg, hogy általánosan, szinte minden fórumon torát üli a debilitás!
Szinte teljesen elfelejtett a "nép" magyarul!
Engem a "hogy" "h" formájú rövidítése is bosszant, hát még a többi borzalom!
Mintha az iskolák magyar nyelv és irodalom óráiról mindenki testületileg ellógott volna galád módon!

Legyen jól áttekinthető,könnyen értelmezhető a post. Persze ne legyen durvábbnál durvább helyesírási hibákkal teli, de nekem vhogy fontosabb hogy értelmes gondolatokat tartalmazzon, ne esetlegesen helyesírásilag tökéletes féloldalnyi b*romságot.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Engem attól ráz ki a jéghideg, hogy általánosan, szinte minden fórumon torát üli a debilitás!
Mintha az iskolák magyar nyelv és irodalom óráiról mindenki testületileg ellógott volna galád módon!
Az a baj még ezzel, hogy ez a sekély baromság eluralja a köznapi beszédet is és ha meghallok egy kulturáltan, szépen magyarul beszélő fiatalt, akkor meg kell kérdeznem Tőle, hogy ez most komoly, vagy csak szerepet játszik?
Az iskolákban eluralkodott minősíthetetlen viselkedés az pedig egy másik komoly litánia témája lenne.
Igen komoly bajok vannak, azt sem tudom, hogy ki fogja összeadni nekem a nyugdíjamat!
K.
Az a baj még ezzel, hogy ez a sekély baromság eluralja a köznapi beszédet is és ha meghallok egy kulturáltan, szépen magyarul beszélő fiatalt, akkor meg kell kérdeznem Tőle, hogy ez most komoly, vagy csak szerepet játszik?
Az iskolákban eluralkodott minősíthetetlen viselkedés az pedig egy másik komoly litánia témája lenne.
Igen komoly bajok vannak, azt sem tudom, hogy ki fogja összeadni nekem a nyugdíjamat!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért a "Narisaripalimali" se gyenge.miihii írta:Akkor ez miez?!
Nem gyenge,mi?![]()
![]()
![]()

narancssárga pal mal
szerk.: ja meg a "baripali" is kedves kis "cukiság". (barackpálinka)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- miihii
- KHAL
Akkor ez miez?!
Nem gyenge,mi?

Nem gyenge,mi?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Fernando
- Llegenda del Barça
A loltól engem is kiráz, a tetszetőst viszont nem értem. Ez egy értelmes normális magyar szó.La Pulga írta:Szerintem az a gáz amikor valaki azt mondja, hogy lol. Kiráz tőle a hideg.LG írta:Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- levproff
- Director del Fútbol
Engem nem zavar, ha írja.La Pulga írta:Szerintem az a gáz amikor valaki azt mondja, hogy lol. Kiráz tőle a hideg.LG írta:Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?
De amikor valaki mondja..

Viszont ami a legdurvább, amit hallottam, hogy valaki mondja, hogy "XD"..Na ez mindennek a teteje.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Szerintem az a gáz amikor valaki azt mondja, hogy lol. Kiráz tőle a hideg.LG írta:Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?
Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
aha, sok magyar oldal jött ki találatbaFecooo írta:kattozsimiki írta:A Jim lehet a James becézése? vagy teljesen különálló keresztnév?(bocs
)

azért kösz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Elvileg, már amennyire én tudom, a Jim a James becézése, különálló keresztnévként nem létezik.ozsimiki írta:A Jim lehet a James becézése? vagy teljesen különálló keresztnév?
Bár manapság, mikor pl. a Manchester United nevet is lehet adni a gyereknek, ki tudja...

Fecooo...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára johdepp 2010.02.25. 14:23:41-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
A Jim lehet a James becézése? vagy teljesen különálló keresztnév?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nekem volt 12es,de nem akartam kiszedni,aztán egyik nap nem volt netem,így buktam:D (meg el is felejtettem)socio66 írta:Srácok,volt ez az Insidenation cucc itt is téma,pár emberre emlékszem,hogy elkezdte játszani.
Hogy álltok vele?
Nekem most van egy hetes sorozatom,ez eddig a csúcs.
haverom megállt 10nél, de nem tudta kiszedni vmiért az érte járó zsét.
mondtam,írjon mailt,mert ha ez nem csak nála s.arozik,akkor felesleges időpazarlás.

Srácok,volt ez az Insidenation cucc itt is téma,pár emberre emlékszem,hogy elkezdte játszani.
Hogy álltok vele?
Hogy álltok vele?

http://negyedikkoztarsasag.hu/platform
Ehhez mit szólunk?
( már a 4K is politizál, nemcsak fikáz. Tim? )
Ehhez mit szólunk?
( már a 4K is politizál, nemcsak fikáz. Tim? )
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.