Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És megint nem mondtam konkrét véleményt a meccsről, és a kiállításról sem (te mégis úgy beszélsz, mintha én mondtam volna bármi konkrétat isozsimiki írta:én meg téged jósoltalak meg,és jót is nevetek rajtad![]()
megint a nem láttam a meccset mondattal kezded, a kiállítás jogos, nincs miről beszélni. 4 perc hosszabbítás volt, a gólt a 3.percében szereztük,majd rá fél percre el is dönthettük volna, és a bíró le is fújta a 4.percben.
Szerintem ez nem rossz, hanem vicces. Persze egy MU drukker nem szívesen nevet rajta, de attól még ez maga a valóság, pontosabban a valóság enyhe karikírozása. Van benne túlzás, de azért nem alaptalan: röviden ennyi a lényege.ozsimiki írta: ilyet nem nagy dolog megjósolni,h egyenlít egy nagy csapat otthon egy kis csapat ellen, amennyire be voltak szorítva ezen nem lehet csodálkozni.
...
de továbbá megjósolom,h bármelyik szoros M.U. győzelem (esetleg egy x) esetén ti ketten írni fogtok vmi rosszat a M.U.ra nézve, mekkora jós vok én is.
én meg téged jósoltalak meg,és jót is nevetek rajtadMikaos írta:LG írta:Ahogy ismerem a mút, vhogy bemákolják, vagy esetleg kiálaitanak vkit a sunderlanból, vagy kamu tizi, vagy 25 perc hosszabitás, de vmi lesz.Nem láttam a meccset, de most jót nevettem ezen, elnézve a meccs stat adatait
Mondhatnám, hogy kitűnő jós vagy...de gyakorlatilag ezt már mindenki meg tudja jósolni![]()
Hát én is szívesen megnéznék egy Barca és egy Arsenal meccset egymást követő két napCali írta:Henry ott ül az Arsenal lelátóján, most mutatták az egyenlítő gól után.
ez a Vermaelen gyerek hihetetlen... 1-1kanty írta:A Blacburn vezet az Emiratesbe az Arsenal ellen.
A gólszerző N'zonzi.
Elég szerencsés gól volt Robinson 60 méteres szabadrugása után N'zonzi csúsztatott az Agyúsok kapujába.
LG írta:Ahogy ismerem a mút, vhogy bemákolják, vagy esetleg kiálaitanak vkit a sunderlanból, vagy kamu tizi, vagy 25 perc hosszabitás, de vmi lesz.
mázli? sunderlandnek volt az,h foster véd.kleno04 írta:már megint olyan mázlija van man.utd-nek ez nem hiszem el:@kanty írta:2-2
pfff 93ik percben.
Hihetetlen ez a MU.
már megint olyan mázlija van man.utd-nek ez nem hiszem el:@kanty írta:2-2
pfff 93ik percben.
Hihetetlen ez a MU.